Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [✘]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [✘]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [✘]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[✘]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [✘]
• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām. ( Es ceru šis punkts dotajā ziņā neņemās vērā? )
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Aigars
Iepriekšējie nickname: Aigars , Bridges(Pašreizējais)
Tavs vecums: 17
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Christopher Bridges ( LSC )
Pieredze kā Gamemaster: Pieredze kā gamemasteram, man ir neliela , kautkādu nedēļu - 2as biju ''GMs , bet pildīju admina pozīcijas darbu, aizvērušā serverī, pēc kā biju GMs atvērtā serverī, bet pēc 3 dienām, vnk quitoju, nepatika Gamemods. Pats zinu ko nozīmē apmācīt RP, zinu komandas, vismaz lielu daļu no tām, zinu ka nav prasības tikai Iespraust tos terminus cilvēkiem galvā, lai zin ko pārkāpuši ir , un par ko sēž. Bet jāizstāsta ir visa zapara, ka tev ir jāatēlo RP visulaiku kad esi online.
Pieredze Roleplay jomā:
Pieredze Roleplay'ā man ir bijusi visai interesanta, sāku es protams kā jau ''basic's'' vizinājos ar autobusiem, swapoju uz rs haul, un tā mūžīgi līdz pamanīju, ka LSGD recruito, tā tiku LSGD un riktīgi rukāju, lai paceltu savu dirsu līdz Priekšnieka vietniekam, tas mani izmeta ārā no LSGD , par kautkādu huiņu, es pasaucu adminu, un tas izsvieda ārā Priekšnieku, un ielika mani. Tā tas viss turpinājās, es erpoju, trennēju jauniņos, utt. .. . Līdz kādā dienā es atcerējos ka man nāk payday'i , un pačekojis banku, sapratu ka man ir 300k+ , un aizgāju nopirku McLaren'u , pēc kā kļuvu ļoti iedomīgs, jo tas bija 2 dārgākais auto serverī, un nevienam citam tāda nebija, un sāku dirsties, jo zināju savas RP prasmes, tās vēljoprojām bija pavājas, bet visiem lecos, par to ka citi neerpo, utt. Dirsos ar adminiem , un vispār heavy toxic biju, bet ar laiku, nolaidos pie zemes, tajā brīdī , kad man bija ahujenākā garāža, un zajebisā māja. Un tad sapratu, ka nē nahuj, un izquitoju, līdz jaunai sezonai, jaunajā sezonā sāku rukāt LLC Motusā ( Shoutout's TrustR ) , palēnām, pamazām, un rukāju tur, tad kautkādīgi izdomāju , aiziet uz servissu pastrādāt, pastrādāju, palika zajebal, un tad uztaisiju savu pirmo F3, Los Santos Customs. Tur viss gāja pā sviestu, klienti nāca, darbinieki strādāja, nauda arī ripoja zajebis, bet kautkādas huiņas nesaprotamas man vēljoprojām pēc, uzmeta man CK. Es protams uzreiz uz dusmām Ragequitoju nahuj. Pēdējās elpās, sarunāju lai Kapracis pārmet F3 manam strādniekam, čaklajam Flakoniņam. Tā viņs turpināja celt LSC, kamēr es aizgāju par mēru, erpoju mēru ilgi ilgi ilgi, pēc kā quitoju, pēc 3 mēnešiem atnācu atpakaļ, un ieejot no cita chara, aizgāju uz LSC, pastīties kas tur, satiku Flakonu, ielecu discordā, tas pastāstija kā viņš visu attīstijis, un uzsauca man zajebiso auto, pa 250k. Sapriecājos. Un tad jau, pēc neilga laika sākās šī sezona.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Dotajā sezonā nē, pagājušajā arī nē.
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]):
Jauna sezona, viss tukšs.
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):
Mani sauc Aigars, esmu es no Pļavniekiem , ārā iet man ne ļoti cepī, jo zajobs jau, savos 17 gados, es reāli viss ko atceros kā esmu vazājies pa ielām ar draugiem, un spēlējos futbolu, vai vēl kaut-ko citu, dotajā brīdi , karantīnas laikā, es reāli guļu maz, un kad esmu augšā sēžu pie kompja, jo darīt ko citu nav vēlme, nesen biju slimnīcā, un man ir samērā vāja imūnsistēma, negribu noķert to sūda covid, tapēc nekur nelienu. Mani maksimāli stimulē mūzika, zem attiecīgas mūzikas, es spēju būt slinks, zem citas būt ļoti čakls, man visulaiku skan mūzika, es pat eju gulēt, klausos mūziku.
Esmu pieļāvis daudz kļūdas, it īpaši pagājušo sezon, es biju maksimāli dirsīgs, domāju ka esmu pārāks par citiem , tikai tapēc ka es vēlējos lai tā ir , lai arī tā nebija, dēļ tā, man bija slikta attieksme, pret daudziem cilvēkiem, es tiešām atvainojos visiem tiem cilvēkiem.
Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Godīgi, nebija doma rakstīt pieteikumu , tik agri , bet redzēju ziņu ka meklējat Gamemasterus. So izdomāju, why not??. Bet kļūt par gamemasteru doma ir jau ļoti ļoti pasena, jo visulaiku ir bijusi vēlme, apstādināt autobusa fermotājus , un palūgt viņiem vai viņi māk erpot, un ja māk, tad atrast viņeim vietu kur erpot, esot GMasteram tas ir daudz vieglāk, un esot parasts spēlētājs, dialogs sāksies daudz savādāk '' Pis prom ļauj fermot'' bezmazvai. Šausmīgi nepatīk, ka online ir liels, bet erpot pabieži nav ar ko...
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti):
Es jau labu laiku atpakaļ biju nobriedis šim amatam, labi padodās kādam ieskaidrot kkādu sūdu, jeb piekrist manam sacītajam, vinnēt argumentus, jo māku pastīties uz lietām no dažādiem ''rakursiem'' un tas ir ļoti svarīgi. Jo bieži pastoties no cita rakursa uz kādu lietu, tu spēj labāk saprast kas ir aiz tās bildes, un kuram ir taisnība, jeb kurš vainīgs. Iemācīt RP vislabāk ir ar piemēriem, kurus ļoti ātri varu izdomāt, jo esmu samērā kreatīvs cilvēks. Man nav grūti kontaktēties ar jauniem cilvēkiem, kā arī nesen iemācijos vienu lietu no zaķa, ka jāmāk aizmirst iepriekšējās huiņas, un reāli darīt visu godīgi kā arī izrunāt situāciju, jo tas tikai paceļ respektu pret sevi. Un respekts šādos komūnos, ir ļoti svarīgs, jo te visi sadalijušies pa gangiem, bezmazvai. Online laiks man ir neliels, jo priekš mana storyline characteram, ir nepieciešams lai paiet laiks, lai cilvēkiem sāk parādīties peso, jo man ir serviss, un kā visi zin uz servissu bez naudas aizbraukt nevar. Turklāt šeit spēlējošie admini, un spēlētājie ( ar kuriem kontaktējos ) zin, ka es necenšos abusot kko, pirms pāris dienām man kkādīgi sabugojās 15 hidrolikas, pohuj pateicu kā man tas sūds notika, un izdzēsu ārā, vēl piedāvāju helpu, lai pārtestētu vēlreiz. Galīgi nav interesanti savādāk spēlēt ja ir kkas pa daudz. Precīzāk, ātrāk tā interese pazūd.
Dotajā sezonā, vēlos maksimalizēt savu characteru, un servera ziņā ,vēlos uzkāpt uz augsta admina līmeni, pierādīt sev, un citiem , ka esmu šim gatavs, un ka ir olas, lai pavilktu. Galvenais pašam jācenšās būt mazāk toksiskam, bet ar to tikšu galā.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Ofc.
Leksika ... no manīm par.
Ja nemāki tu dirst tad nemoki to dirsu , dzirdu zīmes redzu ēnas un ši posta tavas bēdas.
Motivācijas vēstulē ir jāpastāsta , kādēļ tevi pieņemt brāl, nevis dzīvestāsts , frukts esi labs , vai esi pietiekams priekš GM? To nezinu, bet uz GM var mēģināt katram jau sava iespēja ir jāiedod
Ar visām četrām PAR!(protams, ja servisā dabūšu skidkas). Bet ay', sakarīgs pipars, erpot māk, lietas darīt māk, galva ir un ari olas ir! GL 😁
Par,vismaz varēsi kādu apmācīt
Ahh Bridges, labs jau cilvēks tu esi.. kad uzstaisiju savu uzņēmumu tu man māciji to turēt labākajā līmeni, un RP prasmes ir tās labākas tapēc respekts tev liels, un lieku PAR!!
par, esi sakarīgs, pieteikumā arī esi pacenties, serverī vajadzīgi aktīvi uzraugi..
da hz,manuprat,nevajag tev to GM tikai tapec,ka velak ar to savu GM statusu malsi savu un tad jailosi pa savam pratam visus jaila,vai ari ja kads nepatiks.Proti,viegli sakaitinams esi,nevajag tev to statusu.
PRET, GMi jau ir pārāk daudz.
Ahhh Bridges, skatos ka vēl nevari nomierināties un centies dabūt to statusu..Ar motivācijas vēstuli tu bik sapīsies, bet tas tā.. Zinu ka patīk palīdzēt citiem, ka arī piepisties par sīkumiem😂 Ceru ka spēsi palīdzēt citiem un neizmantosi statusu savā un draugu laba.. Nu došu tev Zaļo gaismu.. Lai veicas!
Piekrītu @Castellani teiktajam un cilvēks pa tiešām vēlās tikt un palīdzēt serverī pierādot sevi no labās puses nevis no sliktās,varētu jau daudz ko piebilst.
Keršos uzreiz pie lietas: No savas puses dodu lielu "REKOMENDĀCIJU" puika apzinās ko dara un cenšās,un dosim viņam visi iespēju,nevis rakstīsim ko sliktu!
Un turies,kā arī neklausies kaut kādus sīkus "Heiterus" kuri gudri tikai dirš,bet neko citu nemāk
Esi tāds tīri sakarīgs, RP jomā apzinīgs, tapēc došu tev PAR.
Liecies normāls cilvēks, tāpēc balsošu par.
Sakarīgs pipars, rp labi pieprot, kā arī noteikumus zin. Sevi ir perādijis iepriekšējās sezonās. Uzskatu, ka ir pelnījis gm statusu. Viennozīmīgs PAR (mazo Mia)!
Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi
Došu zaļo gaismu, īsti tevi nēesmu redzējis tevi, bet augstāk visiem labi komentāri, un itkā sakarīgs džeks. GL tev
rec, sakarigs.
Ja nomainisi fontu savam profilam tad es vēl padomasu
Šeit esi sastopams diezgan bieži un aktivitāte ir pietiekoša, pieredze kā gamemasteram ir apmierinoša un spēsi apmācīt spēlētājus kā arī daudzi lietotāji vēlas tevi redzēt šajā statusā, tāpēc kopīgi izlemts, ka dosim tev vietu komandā.
Ar cieņu,
mta.kick administrācija
Skrevele, hustlerx, Flarelv, Bridges, dandijs, rackzz, Tējaaa, Jitzie, Tropkillaz, snopijs, shockins, PETER1ZZ, Luwii, Ricins, Freimis, Bosch, amsterdam, Murish, Poliņs, Čivrix, RainersK, MarkusBlad, silvia, Negro, nauriks, martinsh, Reljefs, Joyx, Kristers, Sestais, kristaps_hokage, Suprīīīms, raciskalnus, Ralfsss, command, alexdell2, esketit., Nuwzys, Kiwix, Scrubs, fletcher2, sluker, balenciaga, RaspyS, Assassin, ................, A1, Kristerrs, Aye, Tominsh, archaa, Dayzer, Gozmit, Artix, Gangsta, 8bx, LUĪZE, 518293182, smifnwessun, Ceikaa, marats, Kriksis, draiver, bLank, Pishkaa, Supermens, Sneaky, Kn0w, Ryan Gosling, sippa, , ELSB, LogiTec, FL3X, Raivis, Castellani, DesertFoxLV, Dinčaa, daunars, Mayans M.C, Hačiko, Lauronja, Spriditis, uravnobeshen, KristapsDD, Danex, Kuzmics, SNAKE, xGodSonZ, FalkeLV, Twizzy, Laurz, Daave, Ofkors, samantiina, Angelis, mamba yeaz, Guzman