Nedaudz paspēlējos mapping editorā, izsakat domas, ko mainīt, ko pievienot vai vispār ir jēga. Man personīgi tas lielais alhambra klucis nepatīk un galīgi neiederas. Anyways, šis bija mans sarežģītākais mappings ko esmu veidojis, normālu platformu bija visgrūtāk izveidot kopā ar tiem zāles objektiem, jo uz MTA bāzes normālu objektu nav : | Overall iznākums sanāca diezgan decent.
https://www.youtube.com/watch?v=dUPFhxfhiEM
#RipAlhambra
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
Būtu jau baigi labi.. Met tik iekšā serverī.
Piekrītu Scrubam, ir nice.
NEPIEKRIRTU
taja lielaja kluci vareja ievietot zemkopibas ministriju!
Ir nice, man patīk!
||Eden Lopez - DZĪVS- Los Santos labiekārtošanas kombināta priekšnieks||
||Daniel Lopez - DZĪVS- Los Santos Policijas Departamenta virsnieks||
Nedaudz kaut kādas nianses pielabojot būtu labs iekš servera, maločiks
#RIPAlahambra
Ir zbis, domāju ka var ielikt serverī.
~Ryan Moretti - Dzīvs~
Es par.
Manuprāt, ja ir iespēja, tur iepist kādu tirdzniecības centru. Līdzīgi kā market st., lai tad tiešām vispar epicentrs ir igs.
Ir labs. Beidzot kāds uzmapoja ko normālu Alhambras vietā. Jo alhambra ir ļoti liels klucis,kurš galìgi neideras. Bet nu šis mapping ir nice.
#RIPAlahambra
Cerams ka nelagos, tā jau IGS ir nedaudz noslogots.
Bambusa Lācītis
Itkā ir labi, bet tie āles effekti vai kā viņus nosaukt nesajiet kopā ar apkārtejo vidi un kā jau teica sippa servis nejiet arī kopā. Zāles effekti manuprāt izskatās nepārāk, jo apkārtejas tekstūras ir tumšas, drūmas un tad pa vidu kautkas spož un gaiš.
Man nekādu pretenziju nav, patīk un atbalstu BunnyHop'a darbu.
vareji pirms tam pakonsulteties pie rukisa! loti svaigi, labs darbs.
Smith Wesson - macitajs- DZĪVS
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
Reku uzcepu velvienu, nedaudz idlewood type of vibe -
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
Tomēr 0.2v iepatikās vairāk
Cita teema vecit
2 variants labs
Šis ir labs, vēlos to redzēt serverī
~~~~~~ Fenix Jamz - Dzīvs - "Bezdarbnieks" ~~~~~~
Labāk nelikt, ja taisa, tad taisa kādu tirzniecības vietu, ar nromālie gatiem untt. Tā jau daudz mājas igs ir apkārt un dēļ tām mājam noslogot tas jau vaiss nav prāta darbs. Tad jau labāk noņemt nost un salikt pārējo ar mageneric, lai nelago.
Skrevele, gerachnik, nauriks, Jitzie, Guzman , sukamaniramurs, Draugs, Tomss, ELSB, Kristherz, Biggy, Swufy, niksniklaavss, 518293182, pagarinatajs, PETER1ZZ, Murish, Bosch, Scrubs, RainersK, -Snow, Artix, FizzyS, Angelis, Dayzer, Kiwix, dandijs, kristaps_hokage, Gozmit, Tominsh, Lauronja, Kuzmics, sippa, daunars, Gangsta, M1ke, Ceikaa, Arhimēds Pitagors, WIDROX, lemars, Twizzy, 8bx, A1, Ryan Gosling, draiver, Tropkillaz, Tējaaa, Werinnors, xGodSonZ, Markuss777, Dinčaa, marats, Hačiko, Ross, command, FL3X, Olbis, Daave, Ofkors, archaa, smifnwessun, LogiTec, Valchhaaa, Castellani, fletcher2, Kristers, Ekskluzīvais, DesertFoxLV, wolfenstein, Sestais, Assassin, TrustR, uravnobeshen, Sneaky, bLank, RavenS, Raivis, tavsmurgs, SNAKE, samantiina, Helludoin, Sanfliex18, LUĪZE, kidpromil, , Infernus, KristapsDD