nu ko lai saka mans laiks šini serveri ir beidzies bija prieks ar jūms stradat un erpot
kick ir daudz ko mainijis mana dzive pateicoties šim serverim ieguvu jaunus draugus,ieguvu daudz jaunas moralas vērtības....
paldies visiem kas ar mani pavadija serveri šos divus gadus un ceru kā vēl kadreiz ieiešu serveri un uzbliezišu kartigu erpe kā tas viss beigsies neviens nezin vai tas beigsies ar kartejo ajaill vai viss būs labi un es būšu plusa
lūgums neparverst serveri par miskasti...
cēru kā goblinam nebiju zb ar savu ņaudešanu foruma par to kā man uzlauž profilu vai vēl kaut ko
vieglak sakot es jūs dievinu un ceru kā serveris dzivos vēl ilgi...
vēlu veiksmi ! ata!
personaži: Evan Diablo amigo auto shop vaditajs dzivs
man šis citats paliks ilgi galva " jo māzak tev ienaidnieku jo vaitak tev laiks"
Ja pamet serveri labāk nerakstīt atvadu vēstuli, tas izskatās debīli, tāpat ka aiziesi uz kādu projektu, tur neko neatradīsi un kā jau kārtējais stāsts, atnāksi ātrāk vai vēlāk atpakaļ, tas ir tikai laika jautājums es arī teicu ka iešu, aizgāju neko neatradu un viss esmu back jau kuro reizi
GL THO
Bambusa Lācītis
Šis jau izskatās, ka ies manās pēdās..
Tiekamies pēc nedēļas, draugs!
perku pa 4k
Rīt jau būsi beck. varbūt jau tagad esi atpakaļ šitie kas raksta šitās hujņas parasti ir atpakaļ no divām stundām līdz četrudesmit astoņām.
Kas jus butu?
ciu riu ja tu paliksi es tev piektdien iedosu mersedes pa 24k ar drift v2 riepam
Smith Wesson - macitajs- DZĪVS
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
Tik ātri jau prom??? Nu ko varu teikt, Lai veicas draugs mans!
serveri esmu jau ilgak par diviem gadiem
personaži: Evan Diablo amigo auto shop vaditajs dzivs
man šis citats paliks ilgi galva " jo māzak tev ienaidnieku jo vaitak tev laiks"
Atta
Atā draux, hujzin kas tu esi, bet gl nākotnē un Atāaaa!!!
Atā, gaidu tevi pēc nedēļas.
yostu ari rakstija tada veida topika 2013.gada, bet pec nedeljas back, varbut ar tevi ar ta bus, bet still gl
ata, loti zel ka ta
fujax
cau, prieks iepazīties, draugs.
Vecīt novēlu to labāko, bet nu...man škiet principā visi ir aizgājuši un atnākuši, tiekamies pēc mēneša, vai pat pēc nedēļas. GL tev
shockins, FLESLV, Jitzie, Čivrix, Artix, Murish, Lauronja, Raivic, 匚ㄚ尺乇乂, Kaktuss, sluker, Dayzer, Tominsh, marats, Draugs, command, Ofkors, fletcher2, Danex, Gangsta, archaa, ELSB, Scrubs, samantiina, , Raivis, dandijs, phine †, smifnwessun, Daave, SNAKE, Sneaky, 8bx, Sanfliex18, 518293182, Dinčaa, Kiwix, bLank, FL3X, Ceikaa, Pishkaa, Hačiko, sippa, pidars, Ricins, yanchux, Werinnors, RainersK, Olbis, LUĪZE, A1, Markuss777, daunars, Sestais, Gozmit, Guzman , Castellani, Kuzmics, Freedy, DesertFoxLV, Bridges, Valchhaaa, Nicola, tavsmurgs, FalkeLV, GaraiS, Mayans M.C, pagarinatajs, draiver, Loews, KristapsDD, Kristers, wolfenstein, Skrevele