bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
5
0
topic
[GameMaster] - ChipyLV
ChipyLV
Lietotājs
47 atbildes forumā
Online: 1d 16h 36m
Redzēts 2020. gada 21. septembrī, 23:39
Pievienots, 2019. gada 13. aprīlī, 12:34

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ ]- Apsolu dabūt,protams,vēl vairāk!
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ X ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ X ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ X ] ir 17
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ X ]

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Mārcis

Iepriekšējie nickname: Nav bijuši!

Tavs vecums: 17 gadi

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Jonathan Blake-LSV,Mike Fernandez-gaidāma intervija LSPD.

Pieredze kā Gamemaster: Tātad, es nemaz nevēlos slēpt,kad jā,esmu es no blakus projekta((pw)),bet manuprāt  ja kādam pilnīgi jebkuram paprasītu vai es kādreiz esmu neatbildējis,vai noraidījis palīdzību,vai kādreiz bijis nekorets? Tā nav bijis,jo es pilnībā apzinos,šīs te robežas,esmu attiecīgi adekvāts jebkurā situācijā,bet tas jau nu paliek jūsu pašu ziņā,esmu tāds cilvēks,kuram patīk no paša sākuma sasniegt ar vien vairāk un vairāk bez jebkādām ,,haļavām" :) Un ja mēs runājam par pienākumiem-Primārais būtu palīdzēt spēlētājiem,kuriem ir kādas grūtības vai neskaidrības,tad protams palīdzēt adminiem ja ir kāda nepieciešamība, protams turpināt pierādīt sevi tikai un vienīgi no labākās puses, tas nenozīmē ja iegūst statusu tad nekas nav jādara un viss,tas tieši pretēji parāda to,kad ir vēl labāk jāceļ savs RP līmenis,jāpalīdz tas darīt citiem,kā arī ar savu attieksmi un darbībām jāceļ serveris augstāk + es uzskatu,kad šī brīža spēlētājiem nav jēga likt ,,low rp" ,bet tieši otrādāk un nekur nesteidzoties,paņemt spēlētāju,draudzīgā un labā gaisotnē,doties uz GM lounge,normālli apmācīt,atbildēt un neskaidrajiem jautājumiem,es uzskatu,kad ja spēlētājs nesen ir sācis spēlēt,citi biedri spēlē jau kādu 1 gadu vai vairāk,ir ieguvuši lielāku pieredzi neteikt:,,ooo,rekur tas lowaks",pirms sakāt to,padomājiet vai jūsu līmenis tikko sākot spēlēt bija augsts? Nē,nebija,tāpēc ir jāpalīdz šiem,kā vien varam!!!

Pieredze Roleplay jomā: Tātad,Lielāko daļu laika atveidoju savu lomu spēli tieši iekš Valdības piedāvātajām organizācijām,jo mani tas ļoti piesaista, man tiešām ļoti ir ieinteresējuši ar vien vairāk un vairāk jaunas lietas,tā teikt katru dienu uzzinu,vai notiek kaut kas jauns,man patīk risināt problēmas, vai gluži pretēji dot noderīgus padomus lai personas tālāk var darboties un izbaudīt lomu spēli, mani īsti nepiesaista atveidot nelegālo lomu spēli,jo arī ikdienā domāju tālāk dzīvē doties,virzīties uz policijas vai kādu labāk domātiem amatiem, tāpēc izmantoju izdevību jau iepriekš izbaudīt šo visu procesu,iegūt iemaņas kopā ar draugiem,atveidojot šo lomu spēli,kā arī palīdzēt,atbalstīt ne tik pieredzējušos spēlētājus!!

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Protams,Nē!

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): Protams,Nē - https://failiem.lv/u/733sn7fd">https://failiem.lv/u/733sn7fd

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):https://mta.kick.lv/forums/topi…ylv/?post=4244">https://mta.kick.lv/forums/topi…ylv/?post=4244 ((drīzumā domāju papildināt,lai labāk spētu iepazīt!))

Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?Jo uzskatu,kad ar tik labu RP līmeni šādu kā šim serveris,ir varbūt vēl kādi max 2,bet man vienalga par citiem,jo šeit esmu atradis to,ko es nevaru atrast nevienā citā komunā!,esmu pavadijis diezgan ilgu laiku atveidojot lomu spēli,vēlos tikai un vienīgi turpināt to darīt,kā arī man ir prieks pieaicināt jaunus biedrus,man patīk,kad nav jākaunas par serveri, bet tieši otrādāk var stāstīt par viņu cik uziet,palīdzēt citiem ar neskaidrībām,man kā cilvēkam nepatīk atstāt lietas nepabeigtas,vai arī vienkārši mēģināt izlikties kad tādas nav,gluži pretēji,ar mani ir tā,kad tieši ja būs kādas neskaidrības,es izskaidrošu rūpīgi un smalki,pagaidīšu līdz persona atbild ar skaidru ,,JĀ" un pārliecību kamēr ir visu sapratis,tikai tad došos citās darīšanās,uzskatu,kad tieši tā būtu jādara ik vienam uzraugam!

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums):Glavenokārt ,mani mudina rīkoties tieši vairākas frāzes ko esmu dzirdējis kā,piemēram, -,,Kick.lv",jau ir tikai iesācēju serveris",pārējās neminēšu,šo dzirdot man pilnīgi slikti paliek,es uzskatu,kad tieši šis serveris ir vieta priekš patstāvīgiem cilvēkiem,cilvēkiem,kuri ir nobrieduši,gatavi sevi pierādīt,tāpēc es gribu atbalstīt,palīdzēt serverim ar visiem spēkiem,sākot jau ar kāda neskaidrībām/jautājumiem u.t.m.l,jāatzīst,kad līdz bŗidim,kad nebiju ienācis,vadījos tikai un vienīgi,no draugu teiktā,sacītā,viņu domas,nebija tās pašas labākās,bet tad,es izlēmu,teicu sev,tā jau nu nevar būt,nākšu un pats ar savām acīm aplūkošu un ievērošu,tiklīdz ienācu gan serverī,gan forumā,manas domas vnk kardinālli mainījās,sapratu,kad Pilnīgi visi ne tikai komūna veidotāji,bet jau arī spēlētāji,spēlē ar pilnu atdevi,ir ieguldījuši milzīgu laiku,lai sasniegtu to,kas nu ir sasniegts,TAGAD! ((VISU CIEŅU VISAM SASTĀVAM))

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Protams

Gadījumā ja Tavs pieteikums tiek atteikts, nākamo pieteikumu vari rakstīt ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām! (Ar izņēmumiem) *Kontaktēties ar vadošo administrāciju* Protams!

P.S Kandidēju,divu iemeslu dēļ:1-Jo bija informācija no komandas,kad ir nepieciešama palīdzība,kas protams ir saprotams,jo nu šādi advancētam serverim,tas vispār nav daudz,ir saprotams,kad jo vairāk cilvēku,jo vairāk palīgu ir nepieciešams,2- uzskatu,kad būšu labs kandidāts,spēšu atbildēt,izspalīdzēt pilnīgi visiem,kuriem būs nepieciešams,saprotu,kad varbūt nepazīstat mani,bet es tiešām ceru,kad viss mainīsies,varēšu sevi pierādīt!!!

BANNED
Lietotājs
17 atbildes forumā
Online: 10h 30m 33s
Redzēts 2019. gada 10. augustā, 00:33
Pievienots, 2019. gada 13. aprīlī, 12:37
0
post

Esam rpojuši, no manis liels PAR. + Jau esi pieredzējis šajā jomā, laba attieksme pret cilvēkiem. Ar šo greizi nenojiesi.

Pēdējo reizi rediģēja BANNED, 2019. gada 13. aprīlī, 12:37.

Attēlu rezultāti vaicājumam “CERTIFIED GANJA”

Prim3Lv
Lietotājs
3 atbildes forumā
Online: 8h 14m 14s
Redzēts 2020. gada 17. jūnijā, 15:58
Pievienots, 2019. gada 13. aprīlī, 13:00
0
post

Esmu PAR, esmu redzējis viņu iepriekšējā projektā kurā spēlēja, ir izpalīdzīgs kā jau minēja savā pieteikumā.

 

m.A.A.d
Lietotājs
27 atbildes forumā
Online: 1d 20h 31m
Redzēts 2019. gada 11. maijā, 23:09
Pievienots, 2019. gada 13. aprīlī, 13:22
0
post

Par.

Ir vajadzīgs vēlviens aktīvs gamemaster's, kā arī pieteikums nebija kā ar dirsu slaucīts.

Malacis, tā tik turpini!

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2019. gada 13. aprīlī, 13:34
0
post

Sveiks Mārci!

Tavs pieteikums tiešām saraisīja man acīs asaras. Beidzot es redzu GameMaster pieteikumu kādam tam jābūt! *bučas tev*

Esi strādājis kārtīgi pie pieteikuma, pārdomāts viss un skaisti :)

Serverī cik esmu runājis ar tevi un vērojis, esi ļoti pozitīvs cilvēks.

No manis Par. Atvaino esmu no telefonā, būtu uz vietas, tad es visu plašāk paskaidrotu. 

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

9Boz
Servera administrators
Frakciju komanda
VIP
Veterāns
362 atbildes forumā
Online: 36d 14h 36m
Redzēts 9. maijā, 11:55
Pievienots, 2019. gada 13. aprīlī, 13:40
0
post

Neredzu nevienu iemeslu lai dotu antirekomendāciju, par.

https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608

 

esketit.
Bijušais foruma moderators
Bredux
106 atbildes forumā
Online: 18d 15h 57m
Redzēts 2023. gada 14. decembrī, 20:27
Pievienots, 2019. gada 13. aprīlī, 14:13
0
post

Piekrītu @9Boz'a teiktajam! Rekomendācija

JARIK
Lietotājs
11 atbildes forumā
Online: 4h 40m 32s
Redzēts 2020. gada 11. janvārī, 15:03
Pievienots, 2019. gada 13. aprīlī, 19:56
0
post

Večukiņ, man reāli patīk tavs pieteikums. Ir redzams ka esi smagi strādājis un apdomājis visu nevis tā ķep ļep. Un arī esmu erpojis ar tevi, un redzējis citos komūnos kā adminu un pēc visa spriežot es tev večukiņ lieku PAR. Ceru tevi redzēt /admins panelī. Lai veicas.

UMEH
Lietotājs
jaunais talants
125 atbildes forumā
Online: 5d 17h 4m
Redzēts 7. martā, 18:30
Pievienots, 2019. gada 13. aprīlī, 20:08
4
post

10 spēlētāji on, 7 no tiem gamemasteri, kapēc ne?

442240
Lietotājs
65 atbildes forumā
Online: 10d 9h 31m
Redzēts 2021. gada 26. februārī, 16:37
Pievienots, 2019. gada 13. aprīlī, 21:13
1
post

@axel serveri daily vismaz 30 purni ir, wdym?

Gozmit
VIP
Bijušais foruma moderators
#soberAF
445 atbildes forumā
Online: 37d 22h 53m
Redzēts 30. martā, 00:38
Pievienots, 2019. gada 13. aprīlī, 21:48
0
post

Vakar reģistrējies un jau pieteikums.

Jūs laikam nemācaties no citu kļūdām un pielaižat tās pašas.

Pret.

 

te nekā nav

Devitais
Bijušais administrators
460 atbildes forumā
Online: 27d 15h 16m
Redzēts 2023. gada 16. oktobrī, 17:08
Pievienots, 2019. gada 13. aprīlī, 21:48
1
post

PAR

Esmu erpojis kopā..AD nevis GM :D..

Fucking yo shawty before she leavin

FL3X
Uzraugs
Lojālais lietotājs
SuperBiedrs
876 atbildes forumā
Online: 87d 17h 40m
Redzēts 7. martā, 10:32
Pievienots, 2019. gada 14. aprīlī, 00:13
0
post

Pieteikums tikpat sakarīgs, kā džeks, cerams statusu neizmantos savā , vai draugu labā,  veiksmi.  

PAR

 

Artis18
Lietotājs
Artis18
24 atbildes forumā
Online: 2d 20h 18m
Redzēts 2019. gada 11. jūlijā, 19:42
Pievienots, 2019. gada 14. aprīlī, 00:15
0
post

Es arī varētu teikt, ka varbūt nedaudz par ātru ej uz statusu, bet tā par!

shockins
Lojālais lietotājs
90 atbildes forumā
Online: 9d 6h 10m
Redzēts 16. aprīlī, 17:44
Pievienots, 2019. gada 14. aprīlī, 10:08
0
post

Tik ļoti sekmīgi.. Cilvēks praktiski tikko piereģistrējas forumā, iespamo dažās vietās savus liekos postus un sāk jau rakstīt pieteikumu.. Jums pašiem smiekli nenāk? Ir bijis tāds teiciens agrāk - "prasības ir domātas lai tās izpildītu", to, ka cilvēks nav sodīts, vai ieguvis tos brīdinājumus, nenozīme ka tos neiegūs.. Jo viņš nemaz forumā nav reģistrējies pat nedēļu.. Nemaz nerunājot par šo - https://prnt.sc/nboorp - attiecinoties arī uz manis augstāk minēto "iespamo dažās vietās". Nomāc arī tas fakts, ka varētu apšaubīt godīgu saistība ar vecuma norādišanu, jo ja ir 17 gadi, tad jau būtu jābut kaut mazākajai sajēgai saistība ar latviešu valodas gramatikas likumiem. Tie kas liek tos par, piedomājiet pie mīnusiem. Ne vienmēr vizuāli patīkams pieteikums radīs iekšēju patiku.. Nevar zināt, vai šis cilvēks tiešām ir uzticams. Viena lieta, kuru varēja pamanīt ir lētticība no administrācijas puses, ielīda pakaļa un dabūja savas rekomendācijas. Atveriet acis... Pēc visa augstāk minēta var noprast, ka mana balss ir kategoriska antirekomedācija. Vēl varu pieminēt, pameklē motivācijas vēstules paraugus, jo tas, ko tu tur esi uzrakstījis, pilnīgi neatbilst motivācijas vēstulei.. Tas arī liecina par to, ka tie drošie - par, pat nav ielikuši savu aci pieteikumā, daudz pārlieka teksta visā pieteikumā. 

Pēdējo reizi rediģēja shockins, 2019. gada 14. aprīlī, 19:20.
GLX
Lietotājs
61 atbildes forumā
Online: 2d 20h 48m
Redzēts 2019. gada 07. jūnijā, 23:50
Pievienots, 2019. gada 14. aprīlī, 11:05
0
post

Labs joks jums te ,skatos. Samest personai par, kas reģistrējusies pašā forumā ap 2-3 dienām atpakaļ? Ne līdz galam izdomāta taktika jums te. Proti, persona māk vai nemāk roleplay, bet tas nav iemesls likšanai par vai pret. Iesaku te administrācijai apdomāties, vai vispār indivīdu pieņemt, proti - indivīds(personai vienalga, piereģistrējos pirms divām dienam - būšu jau slava uz gm pieteikumu).

Antirekomendācija tiešāk no manas puses, pasēdi un padomā ar galvu - un tad raksti. Gramatika jau parāda uz pretējo pusi - apskati motivācijas vēstuli , pirmos burtus. Varu nodiktēt - Glavenokārt.. - bez vnk arī var iztikt.

Pēdējo reizi rediģēja GLX, 2019. gada 14. aprīlī, 11:08.
UMEH
Lietotājs
jaunais talants
125 atbildes forumā
Online: 5d 17h 4m
Redzēts 7. martā, 18:30
Pievienots, 2019. gada 14. aprīlī, 18:05
1
post

@RuleMkaZ wow cilvēku uzplaukums, pagaidi kad darbadienas iehitos un atvērsies jauns serveris kur stroķus dod katram otrajam, uzreiz tikai gamemasteri spēlēs kā toreiz.

par tēmu sākotnēji biju par, tagad esmu pret, jo mani pārliecināja tas ka ikviens rulemkaz atbalstītais gamemasters ir tieši tāds pats daunis kā viņš

palasīju arī pāris jaunākās ziņas par šo cilvēku, ieskatījos dziļāk un sapratu, ka nu nahuj tas nav vajadzīgs, serveris var iztikt bez fujaka kuram visi čomiņi salikuši rekomendācijas, neviens no komentētājiem vispār serverī nav redzēts, tikai ienāca pēc liela pārtraukuma randomā ielikt rec

9bozam pohuja, viņš serverī rādas reizi nedēļā, forumā katram otrajam dod rec un pis nepis kas notiek tālāk ar to visu pasākumu, hufs piekrīt uzreiz viņam, tas ir divi adminstrācijas pārstāvji par randomu kas pirms pāris dienām atsāka spēlēt serverī

pietiks pieņemt huiņu, maad vienīgais sakarīgais gm pašlaik, prove me wrong

bLank
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
banknote
579 atbildes forumā
Online: 115d 9h 50m
Redzēts 4. aprīlī, 11:11
Pievienots, 2019. gada 14. aprīlī, 18:13
0
post

Būs arī antirekomendācija no manis.

Esi nesen reģistrējies forumā un uzreiz uzmeti pieteikumu GM'am, IG arī neesmu tevi redzējis.

Sasveicināšanās Topic's uzmests tikai priekš šī pieteikuma.

 

SpraY
Lietotājs
Kosmoss
10 atbildes forumā
Online: 8h 3m 00s
Redzēts 2019. gada 25. maijā, 16:59
Pievienots, 2019. gada 14. aprīlī, 18:37
0
post

Esmu PAR!

Jo, pazīstu tevi ilgi, ticu ka būsi TOP GM.

Pēdējo reizi rediģēja SpraY, 2019. gada 14. aprīlī, 18:38.
Skecets
Lietotājs
Skecets
67 atbildes forumā
Online: 3d 20h 55m
Redzēts 2023. gada 16. jūnijā, 11:16
Pievienots, 2019. gada 14. aprīlī, 22:11
0
post

Došu PRET! viena iemesla dēļ reģistrējies 12.aprīli.

Neuzskatu, ka cilvēks var būt aktīvs forūmā, ja ir šeit tikai 2 dienas reģistrējies (saistībā ar šo punktu • Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ X ]), jo jebkurš var reģistrēties un pirmās dienas būt aktīvs. 

Būtu tevi forumā redzējis ilgāk, būtu PAR. Nespēlēju IG tāpēc spriežu pēc postiem, topikiem un aktivitātes forumā, kas tev nav daudz.

Pēdējo reizi rediģēja Skecets, 2019. gada 14. aprīlī, 22:11.

Unnamed
Lietotājs
5 atbildes forumā
Online: 3h 9m 45s
Redzēts 2019. gada 17. aprīlī, 10:38
Pievienots, 2019. gada 16. aprīlī, 12:05
0
post

Dodu zaļo gaismu, esmu iečekojis tavus komentārus/viedokļus un var redzēt ka tev ir gan pieredze gan savs viedoklis kas ir svarīgi RP skolotājam. Lai veicas, ceru tavu nick ieraudzīt zaļā krāsā iekš IG :)

Lietotāji skatās šo tēmu: 0