Tavs lietotājvārds: Ralfins1
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Kenedy O'Shea
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Sanfielix lkm
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Ielika manu mašinu uz 500 dienam pd un bik sodu un netaisos pirkt ara jo man tadu naudu nav ta situacija tika cutota jo mani iejailoja un jaa
Pierādījumi:https://imgur.com/ymMNH7X
Komentāri:
Iesniedzot sūdzību par spēlētāju vēlams iesniegt pēc iespējas detalizētāku situācijas aprakstu un vairāk pierādījumus, lai situācijas risināšana ietu raitāk un neveidotos domstarpības.
esmu gejs sukaju
Biju IC iesaistīts.. Ja tu tiec jailots situācija netiek cutotota, tas ir vienkārši tas pats jail, tikai to rāda ./history nevis IC datubāzē. Savu mašīnu tu atstāji, ļaujot to konfiscēt. Pēc manām domām pats vainīgs..un iemācies atēlot lomuspēli, nevis sēdēt ajailā.
Taisniba no tavas puses bet uz 500 dienam kas?
esmu gejs sukaju
Tevi Ic jaila ielika vai kads no Administrācijas sastāvā sodīja?
Castelani ja ooc jaila mani iejailoja nevis ic
esmu gejs sukaju
Ja tevi sodīja kāds no Administratora, tad transportlīdzekli vajadzēja Respawnot
Sudziba patiesa. Veikšu pārrunas ar Kennedy O Shea..
Un Lūdzu Pd darbinieki beidzat konfiscēt auto uz kosmiskām dienām..
~TC~
Vetbet es tiku sodits par log off tapec
esmu gejs sukaju
Jitzie, nauriks, Devitais, dandijs, Sicitisss, Murish, Lauronja, Scrubs, GaraiS, pidars, phine †, xGodSonZ, Tropkillaz, Sneaky, samantiina, archaa, LogiTec, Skrevele, Hačiko, Castellani, kristaps_hokage, DesertFoxLV, KristapsDD, bLank, fletcher2, Ofkors, Maruss, Dinčaa, LUĪZE, Valchhaaa, smifnwessun, Kuzmics, Gangsta, Raivis, Infernus, Kristers, draiver, yanchux