bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
4
1
topic
(GameMaster) Sanfliex18 ?
Sanfliex18
Lietotājs
18 atbildes forumā
Online: 1d 14h 10m
Redzēts 2020. gada 16. novembrī, 14:35
Pievienots, 2020. gada 10. septembrī, 16:02

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ X]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [X+]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [X]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[X]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [X]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām.

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Pēteris

Iepriekšējie nickname: Sanfliex18

Tavs vecums: 18

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Kenedy O'Shea (LSPD Police Officer I)

Pieredze kā Gamemaster: Esmu kādreiz bijis GameMaster, un no tā laika guvu GameMaster pamatus tādējādi izprotot šī statusa pienākumus!

Pieredze Roleplay jomā: Kopš 2013. gada, lielākā roleplay pieredze iegūta komūnās kā LSRP, owlgaming un RCRP, bet esmu arī zināms un atpazīstams vecajos LVRP komūnos kas bija daudzus gadus atpakaļ. Praktiski visa pieredze lomuspēlē ir iegūta legāla dzīvesveida personāžos, nelegālos daudz neesmu erpojis. Nu nezinu ar ko īsti sākt, nu man pieredze ir tā laba, es jau sāku spēlēt MTA.KICKl.LV tad kad bija atvēries, tad notika man ar Pc problēma, tad nesanāca spēlēt, bet pieredze ir kopumā 2 gadi, protams kā es zinu 80% termiņus, kurus vajag zināt, bet tā viss kārtībā ir. 

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Nē

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]): https://imgur.com/a/Ew1c5RL

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): https://mta.kick.lv/forums/topi…au/?post=42616

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Es vēlos palīdzēt Citiem administrātoriem, lai varētu atvert, report'us. Palīdzēt iesācējiem, kas vienmēr grib pārkāpt termiņus, un vēlos pierādīt Administrācijai kā man ir pieredze, kā ši nav tukša dirša**

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Sveiki, varbūt puse mani pazīst vai nē, bet mans vārds ir Pēteris, sīki pa sevi nestāstīšu, kāpēc es piesakos pa Gamemaster ? Tapēc kā es gribu palīdzēt serverim ar RP, protams nesaku kā neviens nemāk Rp, nē, bet vēlos palīdzēt gan ar report atveršanu, gan apmācīt cilvēkus. protams šobrīd esmu parasts spēlētājs kā visi citi, un vēlos iegūt gandarījumu un pilnveidoties , esmu secinājis, ka spētu palīdzēt citiem cilvēkiem, tieši ar savām RP zināšanām. Saku Godīgi, visus termiņus nezinu, bet to ar laiku iemācīsies,bet galvenos takā zinu, ko vienmer visi pārkāpj. Terminus pārzinu labi,kas ļauj strādāt arī ar citiem spēlētājiem. Esmu Sakarīgs  un ļoti atsaucīgs klausu augstākstāvošos kas ir augstāki pa mani, kā arī esmu pozitīva persona, Bet nekad nenāk pa ļaunu iemācīties ko vairāk! Tā, noteikti spēšu palīdzet citiem kā vienvarēšu un domāju, ka esmu pietiekami draudzīgs, saprotoš un RolePlay zinoš! Ar prieku apmācītu citus spēlētājus, kuri arī vēlas atveidot šo lomuspēli! Daudz laika pavadu serverī tādēļ domāju, ka ar šo liaku man pietiku darīt gan staff darbus, gan arī veltīt laiku sev! Domāju, ka māku atveidot lomuspēli diezgan kvalitatīvi/saprotami, un pa šo laiku, kad spēlēju RolePlay esmu attīstījis savu loģisko domāšanu pieiekami labi un māku zaudēt lomu spēlē! Vienmēr ar prieku atteloju lomu spēli gandrīz visās situācijās! Vispārīgi esmu pozitīvs un domāju pozitīvi!

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Protams! 

LogiTec
Lietotājs++
Jožik
186 atbildes forumā
Online: 21d 6h 17m
Redzēts 2022. gada 14. februārī, 15:20
Pievienots, 2020. gada 15. septembrī, 15:00
0
post

Tā jau pazīstu tevi, esmu redzejis tagad tevi serveri, bet par ātru tu raksti to pieteikumu, nesen sāki spēlēt šeit. No manis būs PRET, piedod, bet vel mazliet jāpasēž un jāpierāda sevi.

GL

~Ryan Moretti - Dzīvs~


 

 

Kapracis
Galvenais administrators
Lojālais lietotājs
ausdrazisfm
735 atbildes forumā
Online: 52d 19h 5m
Redzēts 2023. gada 20. novembrī, 14:10
Pievienots, 2020. gada 15. septembrī, 17:31
0
post

Motivācijas vēstule, jeb savu iedomu sapņu sacerējums? Palidzēt serverim ar RP, bet tajā pašā laikā pats neko nesaproti, daudz dzīvi piemēri ir bijuši... Tev tas nav vajadzīgs šobrīd. Anti no manas puses.


518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 16. septembrī, 13:07
0
post

Nesen atnāci un jau raksti pieteikumu. Vadošā administrācija ir pret tavu kandidatūru, vienīgais ko varu iebilst ir, paspēlē vēl serverī un pierādi sevi. Pagaidam noraidīts.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0