Sveiki, cienījamie Kick.lv lietotāji, izdomāju uzrakstīt paraugu sasveicināšanai, ja nu gadienā kāds nezina, ko rakstīt.
Tavs vārds, uzvārds (Uzvārds nav obligāts): Pēteris
Vecums:18
Pieredze RolePlay jomā:Ļoti plaša un ilga pieredze, Roleplay esmu sācis no SA:MP laikiem jau kādus 3. gadus atpakaļ, bet tagad pašlaik jau kā divus gadus nespēlēju un tā sanāca, ka ir pietiekami brīva laika un varu atkal paspēlēt.
Intereses/hobiji:Nu mani aizrauj taisīt autiņus,traktorus un visu kas kustās, kā arī rolleri,Protams pašām ir mašīna kuru katru dienu jataisa , bet tā arī motokross jo gadus 3 gāju motokrosā un aizmirst nevar.
Interesants notikums, saistībā ar RP (Nav obligāts):Nav
Sociālo tīklu nickname (Nav obligāts):
Velmes, ko vēlies piepildīt, atrodoties šajā komūnā: Itkā nav, bet vēlos IG iepazīties ar vairākiem draugiem, ar ko kopā varēs paerpot.
Novēlējums serverim/spēlētajiem:Galvenais nepārkāpjat noteikumus, un visu to labāko serverim, Veiksmi visiem!
Kāda piebilde/komentārs, kas neatbilst iepriekšējiem nosacījumiem: Nav.
Sveiks,Pēteri. Veiksmi serverī.
Nju sveicināts kolektīvā, xexe, veiksmīti Tev, un labi pavadītu laiku ;)
Čau , IC tiksimies
čau, Pēteri
Cau, cerams paradisi savu labo pusi
Šito Fruktu esmu saticis gan IC gan OOC bet diemžēl no sliktās puses ir atmiņas ar šo,bet GoodLuck
Bambusa Lācītis
Čau Pēteri!
izdzēšat kāds to sasveicināšanās paraugu, kauns tak.
Yo toļjk
Wasap Pēča kungs, ceru nēesi toxic takā Valcha bet gl
ČĀŪ draugs
🙂
shockins, n1k0lajsxd, Kartoška, Murish, Psychicaut, Lauronja, Devitais, Raivis, RainersK, Daave, Gozmit, LogiTec, LUĪZE, Sneaky, Sanfliex18, fletcher2, Tējaaa, Valchhaaa, dandijs, Artix, A1, Gangsta, archaa, Markuss777, Ricins, Hačiko, samantiina, Werinnors, user1, Ekskluzīvais, 518293182, smifnwessun, bLank, Castellani, Twizzy, FL3X, command, xGodSonZ, juppi, Skrevele, Tropkillaz, Kristers