Jā sveiki, šis ir banālais tips, bet esmu par slinku, lai domātu ko oriģinālu, atvainojiet.
Tavs vārds, uzvārds (Uzvārds nav obligāts): Deivids
Vecums: 17
Pieredze RolePlay jomā: Sākums meklējams 2015-2016 samp.lv, kad vēl bija tāds PelmenisLV un es kā mazs puika ,redzēdams, savu tā laika kumīru arī skrēju iekšā un strādāju LV raktuvēs, lai InFerNuSu nopirktu, nopietnā personāžu attēlošana sākās ap 2018. gadu jau iekš MTA, kur ar dažu labu cilvēku palīdzību kļuvu, kas vairāk par preču piegādātāju un sāku skatīties uz šo visu lietu darīšanu no cita skatupunkta.
Intereses/hobiji: Esmu liels F1 fanāts, bet ja runa ir par pašnodarbināšanu tad pēdējā laikā esmu atsācis nodarboties ar alpīnismu (kalnkāpšana), bet laiku pirms arī nebiju zaudējis un biju nodarbināts ar svarcelšanu/florbolu.
Interesants notikums, saistībā ar RP (Nav obligāts): Haha lmao, kad sāku MTA ņemties gāju erpot pie cilvēka, kura vārdu neatklāšu un mums it kā bija viens viegls uzdevums notirgot narkotikas, kas var notikt ne tā? lmao viss. un tad beidzās situācija ar lielu parādu cilvēkam no kura zāli ņēmām, pirmo ieslodzijumu un zaudētu auto un es jau, kā tajā laikā jauns cilvēks bikses pielicis tā parāda dēļ, jo zināju, ka tas man maksās vairākas stundas ar preču piegādātāju darbu, bet nu galu galā tas parāds tā arī nav nomaksāts un paliks vēsturē.
Sociālo tīklu nickname (Nav obligāts): Nav velmes, JA NU BAIGI kāds vēlās tad var uzjautāt privāti.
Velmes, ko vēlies piepildīt, atrodoties šajā komūnā: Viss ko vēlējies piepildīt ir jau piepildīts citos komūnos, bet nu galvenokārt šeit vēlos iepazīt jaunas sejas un atcerēties vecās.
Novēlējums serverim/spēlētajiem: Uzlabot savu reputāciju citu cilvēku acīs.
Hay, veiksmi tev
Tiekās serverī, brālēn!
Sveiki , Cerams uz palikšanu
Ja nemāki tu dirst tad nemoki to dirsu , dzirdu zīmes redzu ēnas un ši posta tavas bēdas.
Haichiki! Veiksmīti Tev, lai patīkami pavadīts laiks!
Sveiks
Caw , cerams draudzesimies.
Yoo
Sveiks , veiksmi tev iekš servera
Sveiks. Lai veicas!
yo yo, Deivid
fujax
Privet Deivid, cerams tiksimies ic, un būsim drawgi
Labvakar
čaū
Cau, gl ieksh servera un foruma
tulīt jau viss ph sanāks
Sveiks
te nekā nav
abolinsraivo, Luwii, Draugs, Lauronja, Murish, Kaktuss, Raivis, RainersK, Olbis, yanchux, Valchhaaa, Gangsta, Sicitisss, dandijs, Hačiko, Ofkors, Devitais, archaa, ツARMISSツ, Castellani, Gozmit, Angelis, 8bx, A1, Kiwix, Daave, samantiina, Sneaky, bLank, Tējaaa, Ricins, marats, Ceikaa, xGodSonZ, Artix, command, juppi, smifnwessun, draiver, Sanfliex18, *EnEmY*, marcisxd, Ryan Gosling, Assassin, 518293182, fletcher2, Maruss, LUĪZE, user1, Kristers, Tropkillaz, Arhimēds Pitagors, Skrevele, Werinnors, ppemka, Dinčaa, PETER1ZZ, Guzman , sippa, FL3X, Danjix