Labdien, tātad pārdodu 1996 BMW 328i 2.8L, Auto ir bijis ļoti kopts un lolāts, katru sezonu mainītas riepas, uz jaunām, bija kādā problēma uzreiz, tika vests uz augstāko kvalitāšu servisiem. auto nekas nav bijis mainīts, auriņš var izspiest 205 kilometrus stundā. Kāda likumā arī slīpak var iejiet, vadamība pēc manām domām ļoti laba. Par Auto vēlētos aperām 8k, visus piedāvājumus ar apmaiņām arī izskatu, sazināties ar mani var 427463 mans numurs, jeb raksties pā ēpastu ((forumā pm, vai ingame)).
Auto Bildes : https://imgur.com/a/shP3u0J
Kāds tev dīzelis
Ja nemāki tu dirst tad nemoki to dirsu , dzirdu zīmes redzu ēnas un ši posta tavas bēdas.
*Travis Miller apskatās sludinājumu* Komentāru sekcijā ieraksta: es jau tā tīri neko,bet čalis laikam nevar atšķirt dīzeli no benzīna*iesmejot*
Bambusa Lācītis
Ķeršos uzreiz pie lietas un teikšu tā, pašlaik man nav tādas naudas un skatos, ka citu interesentu arī nav tādēļ. Vai ir iespējams cenu novilkt zemē uz 6k , jo ja jā tad varu savākt autiņu jau tagad.
Ņemu pa 7 tūkstošiem tikai tad, ja ir kāds vizuāls tunings.
PĀRDOTS - TC-
A1, n1k0lajsxd, felss, niksniklaavss, ELSB, Kristers, Dinčaa, Supreme, KristapsDD, marats, draiver, xGodSonZ, Lauronja, archaa, Raivis, yanchux, Sestais, Sanfliex18, , ツARMISSツ, user1, Loews, Sneaky, Valchhaaa, Castellani, Laurz, lemars, Angelis, RainersK, dandijs, Gozmit, Twizzy, MMD, Hačiko, hans, Madden, Assassin, Mikuni~, Daave, daunars, EVe1n, JojoLV, Kuzmics, Nils, Gangsta, tavsmurgs, Skrevele, Kriksis, RaiviKs~, Ryan Gosling, Ricins, SNAKE, Tējaaa, LaMpAcKa, mairio, Ekskluzīvais, Scrubs, DidzzyS., command, mamba yeaz, juppi, samantiina, ivanovs, 518293182, Infernus, balenciaga, Markuss777, Fushion, bLank, PETER1ZZ