Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas []
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [X]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [X]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam []
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [X]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds:maikls
Iepriekšējie nickname:nav
Tavs vecums:14
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās:Michael Miller[LSPD]
Pieredze kā Gamemaster:nekad nesmu bijis GM, bet es veletos but un busu labs GM.
Pieredze Roleplay jomā:ir liela bet nekad nesmu bijis GM gribas pameginat kautko jaunu.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):Ne.
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]):Ne.
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):labdien, mani sauc maikls, esmu 14 gadus vecs, vel man patik jusu serveris un es veletos tapec klut par GM saja serveri.
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?gribu palidzet cilvekiem, un nekad nesmu bijis gm gribetos kautko jaunu pameginat nevis visu laiku LSPD, jo man gribas palidzet jusu serverim.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums):es gribu palidzet cilvekiem ar vinu problemam, es maku labi sadarboties ar kolegiem un cilvekiem, es gribu palidzet serverim lai butu vairak cilveku un visa ka tada. Nekad nesmu bijis GM bet apsolu busu labs GM un uzklausisu AD un GM padomus, maku labi erpot, jums noderes tads cilveks ka es, jo es gribu palidzet jusu serveri atblastit(piem klut par GM), man patik jusu serveris jo vins ir labi uztaisits.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?:protams.
Pret, uz pašreizējo spēlētāju skaitu, spēles uzraugi pietiek.
te nekā nav
Anti
Pieteikums neuzrunāja,un serverī neesmu redzējis..
Diemžēl teikšu PRET, ja tas kautko dod. Gramatika nav tā labākā un serverī nēsmu tevi redzējis. Mazliet pamācies un paspēlē varbūt kādreiz izdosies tikt par GM
Gamemaster'a loma ir ļoti svarīga, jo tieši viņi parāda cik augstā līmenī ir attīstīts roleplay's serverī, tāpēc uzskatu, ka tu nebūsi īsti labs kandidāts priekš šī amata. Tev vel ir jāpierāda un velreiz jāpierāda, ka tieši tevi mums ir jāpieņem. Tikko reģistrējies. Pret.
gandrīz katrā rindā esi pieminējis to, ka tev neesot pieredze amatā. Tas tiešām neliek domāt par to, ka tu esi kandidāts, kuru varētu pieņemt uz gamemaster amatu. nosit pārliecību no cilvēkiem, dēļ savas "neesmu bijis gm nekad". kategorisks pret
Nu netaču, kas tad šis ir par murgu, pret
Anti.
Neko neredzu tur.
Sveicināts Maikl! Vēlos paziņot ka izlēmu tavu pieteikumu Noraidit , tava aktivitāti un pieredze nav tā labākā. -
Kā arī tavs pieteikums mani neuzzrunāja , tā pat kā citus spēlētājus.