Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: Joe Stefanson
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Emily Ellison, Peter_Grandwitch, Novak Perry
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Vislaik raudāja OOC, tērēja manu laiku.
Pierādījumi: https://imgur.com/a/Bdy1Z0G
Komentāri: nu, cik zinu, ir jauni noteikumi, kur liek forceapp, vai arī 100min jailu, bet nu, luiize ar viņu runāja PM, 100%, un tad mani iejailoja, par to, kad nosaucu viņu par lowaku, bet kad iemetu viņai pierādījumus, kur mani par dauni nosauc, viņai ir pohuj, vēlams vienam jailu, par to, kad log off uztaisija, un + IC jailu, un tam čalim forceapp, nevis 60min jailu, parunājiet ar luiizi, lai viņa palasa noteikumus jaunos.
adminiem pm tava huinja nav jalasa, tam ir reporti vai sudzibi sadalja foruma.
Es neko daudz tur nesapratu. Peter Grandwich tiek sodīts par RP avoid, pārlieku OOC izmantošanu situācijā.
Luīzei nav jāklausās tavi PM sūdi.
Patiesa.
nauriks, Flexits, fletcher2, Ofkors, LogiTec, K1kapS, Laurz, samantiina, Sneaky, Castellani, ivanovs, dandijs, BOOM , Raivis, LUĪZE, command, Kristers, Sestais, Lauronja, tavsmurgs, Guzman , Valchhaaa, Hačiko, mamba yeaz, Kapracis, RavenS, Gangsta, uravnobeshen, Skrevele, Assassin, Tējaaa, Bridges, n1k0lajsxd, ELSB, Arhimēds Pitagors, 518293182, teoy, Dinčaa, FalkeLV, daunars, sippa, Tropkillaz, archaa, ☬ᴠᴇɴᴏᴍ☬, bLank, SNAKE, smifnwessun, Animals, PETER1ZZ, Punkts., Junstiem, Pishkaa, A1, user1, Dayzer