Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: maiklwalker
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Hector Alvarez
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Taisīja OOC, pieņēma reportu, un kautko bezsakarā brauc virsū!
Pierādījumi:https://imgur.com/a/wbA7bWn">https://imgur.com/a/wbA7bWn
Komentāri: Guzman vispār ir tāds nepilnnesoš adminstrātors! Pieņem reportu brauc virsū! Iepriekš kautkā tur OOC Insultoja, gan jau pats ierakstīs apakšā kā nosauca /b čatā mani! Un es reportā ierakstu, kad vēlos noskaidrot kas notiek, Guzman protams pieņem, pēc kā vispār novirzas no tēmas, saka ko tu man jautā, un saka lai pisos gulēt, kāds sakars Spēlei ir ar manu privāto dzīvi, vai sēžu spēlēju, vai nē? Sanāk kad pēc 00:00 Noteikumi IC un OOC Atceļās? Kad katrs spēlētājs dara ko grib, cik es saprotu! Jo katrs dara savu! Viens OOC Insulto, otrs CarDm'o, un tad vel šauj nost, cits PG, MG, CS taisa... tad man ir jautājums tāds tagad, Kicks ir roleplay serveris? Vai lēnām pārtop pa FreeRoam?
Ja beha lido nav ko te staigāt , naktī visi likumi atceļas.
Ja nemāki tu dirst tad nemoki to dirsu , dzirdu zīmes redzu ēnas un ši posta tavas bēdas.
ko tu vari nīdēt visu laiku ;DD
Pierādijumos nevar redzēt, ka tev administrators brauktu virsū. Cik noprotu, pret tevi tika veikts car dm, tāpēc uzrakstiji reportu un tavs auto tikka salabots.
Sūdzība nepatiesa.
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
Jitzie, YuNg HeFnEr, Ofkors, marcisxd, Markuss777, BOOM , Tropkillaz, ☬ᴠᴇɴᴏᴍ☬, smifnwessun, 518293182, LUĪZE, A1, Angelis, balenciaga, Tējaaa, Hačiko, archaa, dandijs, user1, Raivis, ELSB, Junstiem, Bridges, Žigulis , mamba yeaz, Daave, Skrevele, girts, Gendalfiks, Sneaky, LogiTec, yanchux, Gangsta, Lauronja, Kristers, Castellani, dmer777, adn384, sippa, Eljohny, uravnobeshen, daunars, FalkeLV, Ceikaa, Guzman , RavenS, Infernus, SANLA