Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [x]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [x]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [x]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [x]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [x]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Daniels
Iepriekšējie nickname: policists, HennessyHD
Tavs vecums: 16
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Naymar Lamar, Pašnodarbināts.
Pieredze kā Gamemaster: Pieredze ir bagātām pilna. Pabijis esmu labos projektos, kā arī mēnešniekos, bet tajos nevēlos pat atgriezties. Jau pāris gadus pārzinu komandas, uzdevumu.
Pieredze Roleplay jomā: Lomuspēli spēlēju jau 5. gadu un esmu to ļoti iemīlējis, bet nav vairs vecie laiki, kad bij real gang shit. Pašlaik dzīvo tikai mašīnās. Bet lomuspēli ļoti labi pārzinu, erpot protu.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Nē.
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): SPIED ŠEIT
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):https://mta.kick.lv/forums/topi…ahoi-te-augsa/">https://mta.kick.lv/forums/topi…ahoi-te-augsa/
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Mani piesaista pats serveris, kā tas ir saskriptots. Ceru ka nebūs problēmas, par kurām čīkstēs kāds.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Motivēts rakstīt pieteikumu ir tādēļ, lai kick'a nepaņemtu tos zemās pakāpes cilvēkus, maigi izsakoties. Redzot kā viņi raksta pieteikumus, gribas raudāt. Nav ne gramatikas, ne ētikas normas. Dažs labs vispār par meiteni izliekas. Esmu motivēts šeit spēlēt, erpot, palīdzēt. Bet nejau dēļ statusa, bet par cik tiek meklēti supporteri nodomāju pieteikties. Serverī pildīšu savus pienākumus - Reportu izskatīšana, spēlētāju uzklausīšana, konfliktu risināšana, vajadzības gadījumā spēlētāja apmācīšana. Bet tas nenozīmē, ka 24/7 sēdēšu gduty, lai kā suns skrietu uz reportiem. Sagaidu arī atbalstu no pārējās komandas, lai katrs varētu paerpot. Vēl mani motivē pieteikties tas, ka mani nervi ir izturīgāki nekā dažam labam kurš serverī spēj nosaukāt spēlētājus, rupji sakot uzd*rst. Laika gaitā esmu sapratis, ka gamemasteram ir jābūt psihiski līdzsvarotam, lai varētu kontaktēties ar agresīviem spēlētājiem / troļļiem. Tādējādi parādot serveri no labākās puses.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Protams.
Gadījumā ja Tavs pieteikums tiek atteikts, nākamo pieteikumu vari rakstīt ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām! (Ar izņēmumiem) *Kontaktēties ar vadošo administrāciju*
Noname - PRET
Neesmu redzējis čarakteru "Naymar Lamar" baigi daudz serverī, bet izskaties kā sakarīgs fujaks, gamemasterus vajag, lieku par
Galvenais esi aktīvs, pamanāmāks spēlē
Tādu kā tevi neesmu redzējis, tāpēc neitrāls no manis.
Problēmas neesi radījis, varbūt arī neesi paspīdējis,izcēlies no citiem, bet ganjau ar laiku, došu par, noderētu kāds aktīvāks spēlētājs gm rindās, ja problēmas neesi radījis, kas zina, varbūt būsi tieši tas, kas šim serverim ir vajadzīgs gm rindās.
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
Tas ka viņš ir noname nenozīmē,ka nav pelnijis GM.Katram ir sava pirmā reize.Došu par,izskatās ,ka būs čotka viss ar šo čali.Veiksmi tikt par GM.
Twizzy, Suprīīīms, Sneaky, Hačiko, dandijs, juppi, ivanovs, anormis, Tropkillaz, vhoon, Melnais, Laurz, ChipyLV, Sestais, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Jankellls, Andzins, Brazy, bLank, SnaxxXD, Guzman , 442240, siikaiizz, UMEH, 9Boz, 518293182, m.A.A.d, GoblinX, laescobare, Gozmit,