Sveiki, es uzrakstīšu nelielo sasveicināšanos tikai viena iemesla dēļ.
Spēlēju jau kicku diezgan ilgu laiciņu, varbūt tieši nespēlēju bet esmu reģistrējies šeit jau no 2018. gada, bet sagadījies tā ka neesmu vēl uzrakstījis sasveicināšanos. Mazliet par mani, mani sauc Renārs, dzīvoju Talsos, bet strādāju ārzemēs, esmu 19. gadus jauns, Latvijā mācos vēl, jo aizgāju no tehnikuma, tāpēc jāaizcīna pēdējais gads vidusskolā. Patīk un saista viss kas ir ar mašīnām un vispār kā transportu, pašam ir bmw e36, neteikšu motoru lai gan ir jau kas zin. Negribu teikt, jo būs vienmēr kādam ko pateikt, ka par mazu vai kautko tādu un tajā pašā laikā braukā ar autobusu. Pats pabeidzu šobrīd 11. klasi, neesmu teicamnieks, bet pabeidzu.
Īsuma tas arī par mani būtu viss, droši kādi jautājumi, jautājam, paldies.
Sveiks Marci!
Cau
Sveiks
Sveiks!
Čau!
čau
Sveiks un sveicināts!
cau cau, lai veicas!
Caw
Sveicināti mans mīļais draugs
Sveiks , novēlu veiksmi tev serverī.
Sveiks, Renār.
te nekā nav
shockins, Raivis, saulstarins, Murish, expensive, Suprīīīms, raciskalnus, pumasiK, fletcher2, samantiina, Lauronja, LUĪZE, Ricins, Hačiko, mamba yeaz, Rudzha, LogiTec, ivanovs, Madden, pagarinaatajs, Daave, FL3X, Skrevele, Gozmit, dandijs, Valchhaaa, Sneaky, Kristers, Tējaaa, Kapracis, Castellani, 518293182, bLank, PETER1ZZ, RavenS, dazex, Ryan Gosling