bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Izklaides stūrītis
23
1
topic
Narkotiku aprite serverī
hoodsta
Bijušais administrators
303 atbildes forumā
Online: 41d 11h 50m
Redzēts 27. februārī, 18:53
Pievienots, 2020. gada 28. jūlijā, 18:19

Šis nav ieteikums, bet gan vienkārši mudinājums servera spēlētjiem. Ar šo tekstu nemēģinu skart visu servera bāzi, bet ceru, ka vismaz tie, kas ir aktīvi forumā šo izlasīs.

Šobrīd no narkotikām serverī nav nekāda jēga, pa lielam tās nedod nekādus effektus. Ļoti labi saprotu to, ka arī tā iemesla dēļ tām nav nekāda vērtība un jēga, cilvēkiem tās nevajag, tāpēc arī tās nav vispār nekādā apritē un neviens viņas nepērk. (Bet cik zinu, tad tas viss jau ir izstrādes stadijā, būs +hp lietojot citas narkotikas u.tml.)

Ļoti liels nelegālo frakciju aspekts ir narkotikas, kā tās aprit uz ielām un viss pārējais. Latviešu serveros nevienam nekad narkotikas nevajag, ārzemju serveros tas ir pavisam citādāk un es gribu arī kaut kādā veidā to panākt šeit, ja tas kaut nedaudz ir iespējams. Šobrīd, ja es gribētu saviem cilvēkiem iedot narkotikas, lai viņi viņas pārdod uz ielām, tās nekad neizpārdotu, jo neviens tās nepērk. Ar šo tekstu mēģinu nonākt pie ieteikuma jums visiem, servera spēlētājiem, sākt pirkt narkotikas un uzturēt kaut kādu kontaktu starp nelegālajām frakcijām un civilajiem iedzīvotājiem. Tās iesaista gan civiliedzīvotājus iekš lomuspēles, gan pašas nelegālās frakcijas un noņem to barjeru, kas šobrīd ir starp abām spēlētaju bāzēm. Kaut vai ne civiliedzīvotājiem, bet vienalga, ja esi no citas nelegālas frakcijas un tev kaut ko vajag, nav aizliegts aizbraukt uz citu rajonu un kaut ko nopirkt, tas ir bizness uz ielām un neviens jūs nešaus, jo esiet iebraukši citā rajonā. Vēlreiz atkārtošu, es saprotu, ka narkotikas šobrīd ir useless un nevienam nav vajadzīgas, taču kaut vai braukājoties ar jūsu notunēto 50k mašīnu, piebrauciet pie kāda, kas ir noziedzības rajona un paprasiet vai viņi kaut ko pārdod, PROTAMS, JA JŪSU TĒLS TO REĀLI ARĪ DARĪTU. Narkotikām nav nekāda vērtība un tā galīgi nevajadzētu būt, tāpēc lūdzu, vēlreiz mudinu, mēģiniet iesaistīties lomu spēlē ar narkotikām, pirkt tās no citiem, pārdot u.t.t., lai tās ir kaut kādā apritē un iet uz riņķi, nevis vienkārši stāv seifā un pūst.

Pēdējo reizi rediģēja hoodsta, 2020. gada 28. jūlijā, 18:20.
uravnobeshen
VIP
Bijušais administrators
452 atbildes forumā
Online: 41d 18h 32m
Redzēts 11. aprīlī, 14:01
Pievienots, 2020. gada 28. jūlijā, 18:23
0
post

Pilnībā piekrītu.

Atty
Lietotājs
98 atbildes forumā
Online: 26d 21h 23m
Redzēts 2023. gada 17. maijā, 09:07
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 28. jūlijā, 18:25
8
post

nopērc bmw draugs

Madden
Lojālais lietotājs
52 atbildes forumā
Online: 7d 4h 8m
Redzēts 2023. gada 14. decembrī, 11:32
Pievienots, 2020. gada 28. jūlijā, 18:25
0
post

Ir cilvēki kas spēlē un viņiem ir kautkādi 13 - 15 gadi un kad noerpo kad lieto  narkotikas, nezinot efektu domā ka ir terminatori.

Es par tām narkotikām arī esmu domājis un baigo jēgu šeit no viņām neesmu redzējis, bet būtu interesanti ja kautko izdarītu lietas labā lai viņas kautcik tiktu lietotas. :D

hoodsta
Bijušais administrators
303 atbildes forumā
Online: 41d 11h 50m
Redzēts 27. februārī, 18:53
Pievienots, 2020. gada 28. jūlijā, 18:31
1
post

@Madden

 

Teksts paņemts no lietām, kas ir izstrādes stadijā un ko ir doma pievienot serverim. Tas nozīmē, ka tas viss būs ar laiku un būs iemesls tās lietot.

Topiks vairāk bija uz šo brīdi domāts, ka cilvēkiem pašiem būtu jāsāk kustināt savas dirsas, jo tas nav tik grūti un tas daudz ko piedotu servera nelegālajai zonai, kura šobrīd ir pa lielam mirusi.

yanchux
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
Bijušais foruma moderators
JANČUKS
1453 atbildes forumā
Online: 74d 6h 39m
Redzēts 28. aprīlī, 00:20
Pievienots, 2020. gada 28. jūlijā, 18:48
0
post

ja un deretu sataisit ta ka ir tāds "drug addiction" bar kur kad vins iet uz beigam, pamazam sak hp raut nost. kad atkal uzpipe vai iepist kautko bar limenis pacelas

fujax

Arhimēds Pitagors
Lietotājs
Arhimēds
248 atbildes forumā
Online: 18d 0h 50m
Redzēts 2023. gada 22. septembrī, 08:21
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 28. jūlijā, 18:52
0
post

Narkotiskas vielas janem ara.

Es domaju ka deretu labak sutit negerus rakt abeles un stradat lauku darbus. Lauku seta darba daudz! 

Apbalvojumi

Pitagors
Ὁ Πυθαγόρας ὁ Σάμιος
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Personīgā informācija
Dzimis580.—572. gadā p.m.ē.
Samosa, Senā Grieķija
Miris500.—490. gadā p.m.ē.
Vispārīgā informācija
Skola, tradīcijaPirmssokratiķi
Galvenās interesesĒtikametafizikamūzikamatemātikapolitika
Valodasengrieķu valoda

Pitagors no Samas jeb vienkārši Pitagors (sengrieķuὉ Πυθαγόρας ὁ Σάμιοςho Pūthagoras ho SamioslatīņuPythagoras, dzimis ap 570. gadu p. m. ē., miris ap 495. gadu p. m. ē.) bija joniešu matemātiķisfilozofszinātnieksārstspolitiķispriesterisizgudrotājs, visplašāk pazīstams ar Pitagora teorēmu.

Pitagorisms kā dzīvesveids bijis saistīts ar iniciāciju noslēpumos un bijis līdzīgs orfismam, kas to, domājams, ietekmējis. Tāpat kā orfisma, arī pitagorisma nolūks bijis padarīt dvēseli tīru (katharmoi), lai pēc nāves liktenis tai būtu labvēlīgs. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Pitagors nav atstājis nekādus rakstītus darbus un ka viņa idejas turpinājušas pastāvēt viņa skolniekos.

Dzīvesgājums[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagors, domājams, dzimis ap 570. gadu p. m. ē. Samas salā (Jonijas jūrā starp Turciju un Grieķiju) Jonijā un miris ap 495. gadu p. m. ē. Metapontā, Lukānijā. Ap 532. gadu p. m. ē. atstājis Samu, lai izvairītos no Polikrata tirānijas, un Dienviditālijas grieķu kolonijas pilsētā Krotonā nodibinājis vēlākajiem ordeņiem līdzīgu savienību reliģiski ētiskai dzīves reformēšanai, tā saukto "pitagoriešu skolu". Domājams, sākotnēji tajā ietilpuši ap 235 biedri, no tiem 18 — sievietes.

Skolas locekļiem bijusi jāievēro stingra disciplīna un zināmi priekšraksti, un viņi nodarbojās ar matemātiku (skaitļu īpašību pētīšanu). Savas disciplīnas dēļ skola drīz vien ieguva ievērojamu politisku svaru arī citās Dienviditālijas un Sicīlijas grieķu koloniju pilsētās. Tas kļuva par iemeslu demokrātu sazvērestībai, un pēkšņs uzbrukums skolas vadoņiem (tos sadedzināja kopā ar māju, kurā tie apspriedās) iznīcināja tās varu vispirms Krotonā un pēc tam arī citās pilsētās, izņemot Tarentu un Regiju. Pastāv versija, ka Pitagors pats gājis bojā šajā uzbrukumā, taču vairums vēsturnieku uzskata, ka viņš jau agrāk atstājis Krotonu un miris Metapontā.

Pitagora uzskati[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagora filozofijas pamats ir gluži vienkāršs: "Visus cilvēkus var iedalīt trijās grupās, tāpat kā visus cilvēkus, kas apmeklē olimpiskās spēles, var iedalīt trijās grupās. Zemākā sastāv no tiem, kas nāk pirkt un pārdot. Nākamie ir tie, kas sacenšas. Taču visaugstākie ir tie, kas nāk skatīties. Cilvēkus attiecīgi var iedalīt tajos, kam svarīga manta, tajos, kam svarīgs gods, un tajos, kam svarīga gudrība. Tātad visaugstākā apskaidrība ir zinātne bez interesēm un cilvēks, kas sevi tai ziedo, patiesais filozofs, kas sevi veiksmīgi atbrīvojis no "dzimšanas apļa"."

Grūti iedomāties vēl kādu sabiedrību, kas tik ļoti cienītu savu dibinātāju un reizē būtu tik atvērta pārmaiņām. Pitagoram viņa laikā tika piedēvētas pārdabiskas spējas, un daudzi atklājumi, kas nebūt nebija viņa. Viņa autoritāte bija tik liela, ka pietika pateikt: "Viņš pats teica" (autos ephē), lai izteikumam tūlīt paklausītu.

 

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 28. jūlijā, 18:57
0
post

Es pagaidām esmu to sistēmu izpīpējis un domāju, ka tāds prikols, ka ''tirgot pasīvi'' narkotikas ir jāņem laukā un jāatļauj tikai IC pārdot viņas, jo pagaidām ir tā - čalis dabūn narkas un ātri pārdo viņas pasīvi dabūnot kaut kādu summu, principā moneyrush. Rakstam piekrītu, bet žēl, ka latviešu projektu mērķis cilvēku ziņā ir savādāks :/

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

ivanovs
VIP
681 atbildes forumā
Online: 95d 12h 6m
Redzēts 2022. gada 07. septembrī, 06:48
Pievienots, 2020. gada 28. jūlijā, 20:03
0
post

Es jau par pasīvo pārdošanu sen esmu runājis, ka vajag to vispār aizliegt. Tas, ka es to pasīvo tirgošanu pataisīju grūtāku, bija tikai tāpēc, lai nebūtu plika fermošana un, ka ir kaut kas jāsasniedz, lai vispār ko tādu darītu (jāatrodās frakcijā, jāiegūst teritorija, utt.), bet tā es esmu personīgi par to domājis. Vai tas kaut ko mainītu, ja tās aizliegtu tirgot pasīvi? Nedomāju, jo kā jau visi zin - narkotikām nav efekti un neviens īsti tās nepērk tīri priekš lomuspēles, jo nezin efektus no galvas vai vispār nekad par to nav interesējušies. Vienīgais veids kā citiem būtu interese vai kā varētu piespiest citiem izmantot narkotikas būtu to vizuālo efektu izveidošana un kaut kādu statu pievienošana, kas, cik sapratu, jau ir izstrādes stadijā.

sippa
VIP
556 atbildes forumā
Online: 46d 1h 42m
Redzēts 2023. gada 12. decembrī, 11:22
Pievienots, 2020. gada 28. jūlijā, 20:16
0
post

Tagad jau nav jēgas, jo lielai dalai seifa stav kg daudz tās narkotikas.

EBK
Lietotājs
291 atbildes forumā
Online: 14d 9h 44m
Redzēts 20. martā, 18:26
Pievienots, 2020. gada 28. jūlijā, 22:50
0
post

Kam tu pārdosi, ja vidusmēra spēlētāja uzskatā tās ir elles vārti? Nevienam tās nevajag jo spēlētāji nav tikuši tik tālu, lai nesalīzinātu sevi ar savu tēlu. Neviens nerpo narkomānu, jo nav atšķirība spēlētājam no tēla un sevis, abas lietas ir viens un tas pats.

Mia Khalifa my bitch

Triple Banned Mob, Brothas Behind Bans OPG, Mass DM Crime Family, Metagaming Triad, Powergamer Society, Ajail Syndicate, Never Report Gang

hoodsta
Bijušais administrators
303 atbildes forumā
Online: 41d 11h 50m
Redzēts 27. februārī, 18:53
Pievienots, 2020. gada 28. jūlijā, 23:11
0
post

@Oleg tu uzrakstāji literally iemeslu, kādēļ tapa ŠIS topiks, tātad viedoklis nav no svara, jo es to pats saprotu, neko jaunu man nepateici. Tāds arī ir šī topika mērķis, kaut vai piecus cilvēkus pamodināt, lai vairāk tiktu iesaistītas nelegālās frakcijas iekš kaut kā tāda.

EBK
Lietotājs
291 atbildes forumā
Online: 14d 9h 44m
Redzēts 20. martā, 18:26
Pievienots, 2020. gada 28. jūlijā, 23:27
0
post

Es pilnībā to saprotu un gadiem esmu ar to saskāries. Vienkārši tā ir tāda spēlētāju īpatnība, kuru, diemžēl, es nedomàju, ka pilnībā var mainīt. Efekti un kaut kādi HP/Armor boosti noderes un varbūt iedos vajadzību, bet vajadzētu atbalstīt spēlētājus kuri tad būtu tie /pircēji/. Manuprât, kriminālo lomuspēli kā tādu vajag atbalstīt daudz vairàk administrācijai un iesaistīties tās tapšanā. Galu galā, lomuspēle jau balstās, tai būtu jābalstās, uz kriminālo un civilo mijiedarbību. Ja tāda nav, tad var redzēt vienu pusi servera tresījot ar elegy, vienu daļu mīcot hood rp divîtī līdz vemšanai un kaut kādus dažus policistus, kuri ikdienā ienāk spēlē lai paķertu kādu un /apkarotu/ tos, kuri taisa hood rp. Būs administràcijas atbalsts tiem cilvēkiem, kuri kontaktēsies ar kriminālajiem tēliem, būs izmaiņas.

Mia Khalifa my bitch

Triple Banned Mob, Brothas Behind Bans OPG, Mass DM Crime Family, Metagaming Triad, Powergamer Society, Ajail Syndicate, Never Report Gang

hoodsta
Bijušais administrators
303 atbildes forumā
Online: 41d 11h 50m
Redzēts 27. februārī, 18:53
Pievienots, 2020. gada 28. jūlijā, 23:29
0
post

Nu jau daudz labāk uzrakstīji, bless up 🙏🙏

Sneaky
Bijušais administrators
598 atbildes forumā
Online: 97d 3h 45m
Redzēts 21. februārī, 13:09
Pievienots, 2020. gada 28. jūlijā, 23:44
0
post

Jā, nav narkotikam vertība.

Pēdējo reizi rediģēja Sneaky, 2020. gada 28. jūlijā, 23:45.

hoodsta
Bijušais administrators
303 atbildes forumā
Online: 41d 11h 50m
Redzēts 27. februārī, 18:53
Pievienots, 2020. gada 29. jūlijā, 04:39
0
post

.up!

just so more niggas see this

Pēdējo reizi rediģēja hoodsta, 2020. gada 29. jūlijā, 04:39.
Kapracis
Galvenais administrators
Lojālais lietotājs
ausdrazisfm
735 atbildes forumā
Online: 52d 19h 5m
Redzēts 2023. gada 20. novembrī, 14:10
Pievienots, 2020. gada 29. jūlijā, 05:39
0
post

Piekrītu aktivated kā arī yostu par pasīvo narkotiku pārdošanu, to iespēju vajag likvidēt, lai bagatinātu lomuspēli..
Bet problēma jau ir tāda, ka visi tiecās uz money grind, lomuspēles atīstība paliek malā, domāju sākot ar jauno sezonu ar FMK komandu izdomāsim risinājumu. Esošajā darbu sarakstā ir ļoti daudz ko darīt, kas tikai tieši pilnveidos nelegālo frakciju lomuspēli un dos vairāk iespēju izpausties, zadzību laikā, automašīnu zadzības un to izjaukšana dažādos veidos, jeb pārbūvēšana, lai automašīna legāli tiktu pie reģistrācijas viltojot VIN nummurus, jeb veicot manipulācijas ar dokumentāciju. 

Nepieciešams veikt izmaiņas apšaudēs ar policijas departamentu, lai nedaudz izvairītos no tēla nāves, atiecās uz civilajiem iedzīvotājiem, jo patreizējā bridī risks ir ļoti liels.

Vienozīmigi ar uzraugu komandu un pašu speletāju iniciatīvām šo problēmu var risināt, jo visi noteikti velās, lai ir iespēja pilnveidot savas iespējas. 

Efektus noteikti derētu pilnveidot un narkotiku klāstu, kas arī ir realizējams. 

+reputation 
 

Pēdējo reizi rediģēja Kapracis, 2020. gada 29. jūlijā, 09:25.


Skrevele
Lietotājs
223 atbildes forumā
Online: 36d 9h 39m
Redzēts 30. aprīlī, 03:52
Pievienots, 2020. gada 29. jūlijā, 05:45
0
post

Piekrītu šim topikam! Jo kad ir iedotas narkotikas, tu nezini kur viņas bāzt. 

Ryan Gosling
Bijušais administrators
196 atbildes forumā
Online: 51d 3h 32m
Redzēts 30. martā, 18:27
Pievienots, 2020. gada 29. jūlijā, 11:21
1
post

Neredzu īsti jēgu aizliegt  pasīvo tirgošanu. Tie kas grib attīstīs ar iegūto naudu rp. Bez pasīvā rp, kip tev stāv 5kg seifā  un ej nomer vienīti pa dienu. Ja viņam parādīsies jēga, varbūt, bet tāpat neticu, ka pieprasījums būs tik liels. Ar 50 spēlētāju bāzi, no kuriem 15 būs ieinteresēti tāpat  nepietiks. 

Bigboss ārā no spēlēs!😔😔😔

RavenS
Biedrs
509 atbildes forumā
Online: 35d 6h 38m
Redzēts 2022. gada 28. decembrī, 23:07
Pievienots, 2020. gada 29. jūlijā, 11:31
0
post

Nu ja tam narkotikam uzliktu + run + health, domaju tad butu jegas vinas pirkt, un daudzi tiesi vinas izmantotu

 

balenciaga
Bijušais administrators
165 atbildes forumā
Online: 31d 1h 30m
Redzēts 30. aprīlī, 17:28
Pievienots, 2020. gada 26. augustā, 20:39
0
post

Žēl, ka uz šo tematu netiek izrādīta interese.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0