Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: UCP Rūķītis-Francesco A. Robinson
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: AngelXD,un otru personu nezinu!
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Tātad šodien persona sāka atkal čīkstēt par savu FPK jeb Faction Player Kill tādejādi traucējot man roleplay un troļļojot,kā arī runāja pretīm Administrācijai un neņem to vēra,tas arī nav normāli kad nav respect pret adminiem! (Administrators Command teica lai uzrakstu par šo personu atkārtotu sūdzību)
Pierādījumi:https://prnt.sc/tjlq1c
Un tad sekoja šis un nelika mani mierā un traucēja RP un pec tam pargaju uz OOC lai viņš atkratās!
((Pēdēja Screen Viņš atdzīstas par organizācijas FPK)) Un cerams ar šo jums pietiks!
Aizmirsu pielikt vēl šos!-
Komentāri:Ar šo personu un tās frakciju jātiek galā jo pārkāpj daudz noteikumus un runā pretīm administrācijai!Un vps nav respecta pret to ko viņi dara!
Iesniedzot sūdzību par spēlētāju vēlams iesniegt pēc iespējas detalizētāku situācijas aprakstu un vairāk pierādījumus, lai situācijas risināšana ietu raitāk un neveidotos domstarpības.
ja no katras ziņas ir 10min atstarpe tas nav spams
EDIT: Un ja tev piedāvā normāli parunāt un tu pasaki atpisies vai ļauj man erpot (kaut braukājies ar džipu apkārt un neko neerpo) ,tad neko darīt
cau
Oho, pat sūdzību uzdrukāji, lieta tāda kad atbraucu mājās, man sāk teikt kad jūs kkādas hujņas darat, nu tādēļ arī tev uzrakstīju, tevi nesaprotu vispār, jo piedāvāju tev visu normāli izrunāt, un tiku ignorēts, principā no manis viss, paldies par sūdzību.
Bezjēdzīga sūdzība, pats uzturēji sarunu PM'os. Tas pm logs pilnībā neko nedod. Respektīvi neredzu par ko sodīt.
Sūdzība Nepatiesa.
TC.
Jitzie, YuNg HeFnEr, Sneaky, dandijs, fletcher2, Ofkors, HENNESY, Rudzha, BOOM , Sabux, Raivis, Skrevele, Mayans M.C, Lauronja, xvizits, Castellani, 518293182, bLank, Kapracis, Ceikaa, FalkeLV, Angelis, Psychicaut, Kristers, draiver, user1, Tējaaa, LUĪZE, Hačiko, Gangsta, ArtursLV, archaa, sippa, daunars, Valchhaaa, Werinnors, Tropkillaz, Infernus, command