Tavs vārds, uzvārds (Uzvārds nav obligāts): Kristers
Vecums: 14
Pieredze RolePlay jomā: Teikšu tagad pieredze iekš RolePlay ir laba , neskaitot laikus kad mācijos spēlēt MTA RolePlay serverus savācot sev 50 ajailus kikā
Intereses/hobiji: Nodarbojos ar Handbolu , eju jau apmēram 3 gadus , ļoti aizraujošs sportaveids iesaku arī citiem datortārpiem
Interesants notikums, saistībā ar RP (Nav obligāts): Tas laiks kad visas spēles jau bija apriebušāš , werrinors piedāvāja ielādēt MTA un uzspēlēt RolePlay , es kā dunduks neko nezinot kas MTA kas tas tāds ir . Tad mazliet paskaidroja , ielādēju MTA un devos iekšā kickā un tad arī sākāš 50 ajailu krāšana . Iegāju serverī , čota baigi lēni skrēju , paprasīju werrinoram vai nevar ātrāk . Tas man pasaka Setwalk 138 , man bija tāds nu labi . Tad viņš man 5 minūtes bļāva austiņās lai uzlieku statusu , a es tik nekas nekas , viss bus ok , līdz ko admins MMD ielika mani par Nonrp Walk . Un tā arī lielāko daļu sēdēju bunkurī mācoties noteikumus .
Sociālo tīklu nickname (Nav obligāts): Kikers
Velmes, ko vēlies piepildīt, atrodoties šajā komūnā: Vēlos tikt tajā LSPD , ceru kad adbildēs ar labām ziņām nevis ar sliktām . Vēlos labi pavadīt laiku Erpojot iekš servera , parādīt kad esmu izmainījies , neesmu vairs tas saucamais Lowaks ( Kādam vel ganjau esmu ) .
Novēlējums serverim/spēlētajiem: Protams novēlu veiksmi un nepārkāpt noteikumus
Kāda piebilde/komentārs, kas neatbilst iepriekšējiem nosacījumiem: Īsti nav
Sveiks , veiksmi tev šeit , tiekās IC.
Sveiks Krister! Novēlu tev veiksmi!
Ahoj junga Krister.
Veiksmi komūnā, lai viss izdodās.
Sveiks Krister! Vēlu veiksmi tev šajā komūnā, turās tiekās IC!
Sveiks Krister! Ceru ka sadraudzesimies.. Lai veicas!
ja tu neesi bandīts, tad veiksmi Tev šeit!
CAU Kristers, cerams busi mans draugs, jo man neviena nava
Ravis ir mans BRO, un viņs ir CSGO MVP.
Sveiks Kristers, veiksmi tev iekš mta.kick.lv
Sveiks, veiksmi tev. Ceru, ka uzturēsies šeit ilgi
Yo
yo gl
agha,čau
Čau,tieksa ing ceru erpot maki GL.
Heiy! Veiksmi tev Ig, un lai Tev labs kontakts ar citiem spēletājiem. ;)
čau, veiksmi
fujax
čau
cau
Yo
shockins, manpatikcesualus, fletcher2, 8bx, Lauronja, mamba yeaz, Kapracis, command, yanchux, dandijs, Angelis, user1, Tropkillaz, , Castellani, archaa, Ofkors, Raivis, Ceikaa, Kristers, Hačiko, Ricins, Psychicaut, ArtursLV, daunars, Kristerrs, ivanovs, Tējaaa, Melnais, RavenS, Guzman , LUĪZE, ELSB, Gangsta, Effect, Skrevele, Sestais