Tiek pārdots BMW M4 (jauns)!
Auto būtu uzstādīti full ritošie forsi (apskatāms arī bildēs). Baltā krāsā ar melniem diskiem un spoileri, kas izceļ auto starp citiem. Auto sēdinājums arī ir redzams. Pabraucot garām maziņajām, viņas noteikti atskatīsies.
Auto max speed 230 km/h. Salonā nebūtu smēķēts. Sīkāk rakstot uz manu e-pastu vai sazinoties ar mani pa talruni. Tur arī venosimies par auto cenu. Vēlams sazināties caur e-pastu.
e-pasts - FalkeLV@mta.kick.lv ((PM))
nr - 357192
Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi
BMW vēljoprojām tiek pārdots! Interesentus lūdzu sazināties ar mani.
Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi
Kāda cena?
Ko teiktu pa 45 pakām?
Esmu ieinteresēts, atbildi man uz ēpastu par savām domām par manu piedāvājumu.
pārdots jau ir
/@edavardi
bļa gribēju pirkt viņu ;D tik nice butu bijis
((tas mods mašīnai pēc dirsas izskatās xd))
te nekā nav
depozits, figura, Dayzer, daunars, DriverOG, FalkeLV, Ciekurs, Murish, ツARMISSツ, martinsh, pidars, Kristers, Lauronja, mamba yeaz, A1, pagarinaatajs, Valchhaaa, Raivis, Tominsh, marcisxd, Lauris29, Nils, OnsY, Ryan Gosling, ArtursLV, yanchux, wolfenstein, Gozmit, dandijs, archaa, Kazocinsh, rosearch, Ricins, Skrevele, LUĪZE, RainersK, user1, Melnais, PETER1ZZ, Brazy, Dinčaa, bLank, KristapsDD, shockins, TrustR, BreinFar, sluker, Freimis, Durdulis, beglis, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, 518293182, Gmyza, Tropkillaz, MMD, Werinnors, command, marats, GUNCHA123123, Hačiko, Castellani, Sneaky, RavenS, hans, Bridges, juppi