bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
9
6
topic
[Atkārtoti GameMaster] Logix
Logix
Bijušais administrators
Lietotājs++
Brendijs
784 atbildes forumā
Online: 12d 2h 32m
Redzēts 2023. gada 12. oktobrī, 18:30
Pievienots, 2020. gada 27. jūnijā, 11:55

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ X ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ X ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ X ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ - ]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām. [ X ]

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Sandis

Iepriekšējie nickname: Pēc UCP, tikai Logix. 

Tavs vecums: 17, ļoti tuvu 18.

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Ruslan Bodrov (Brigada '17 - nelegālās frakcijas), Robert Wilkins (WillAir Airport) Bobby Jenkins Jr (N/A).

Pieredze kā Gamemaster: GameMaster pieredzi esmu guvis šajākomūnā, par ko biju patīkami pārsteigts, sākumā, protams, nemācēju komandas, domāju, ka mani ātri, tā teikt, ''izēdīs'', jo esmu kaut kāds jauniņais un ne īpaši pazīstams Kick.Lv lietotājiem. Tiku par GameMaster pagājušā gada nogalē, respektīvi, jaunās sezonas sākumā, kur sevi līdz brīdim, kad izmeta no sastāva - pierādīju ļoti labi. Spēlēju palīdzēt faktiski visos jautājumos, kuros man pietika iespēju palīdzēt. Apmācīju spēlētājiem terminus, palīdzēju ar kartes iepazīšanu, transportlīdzekļiem, un daudzām citām, lielākām vai mazākām problēmām. Uzskatu, ka Kick. Lv ir vieta, kur pieredzi var gūt labu un plašu, jo spēlētāju ir daudz un dažādi. Diemžēl, no sastāva izkritu nelielu problēmu dēļ, toreiz vēl Fosiks bija vecākais administators, ja nemaldos. Kopā vadot nelegālo frakciju, apšāvām LSPD darbiniekus, un brīdī, kad parādījās Network Trouble (Tolaik aktuāla DDos problēma, gandrīz visiem), tiku nošauts, pakļauts virsnieku varā. Pierādījumu par Network Trouble nebija, jo bija Push situācija, kuras laikā f12 ekrānšāviņu neuzņēmu, tā arī izlidoju.

Pieredze Roleplay jomā: Manuprāt, pieredze RolePlay jomā ir ļoti plaša, interesanti, ka šādas prasmes sāku apgūt aptuveni pirms pieciem gadiem. Tolaik spēlējām Samp.Lv, staigājām pa organizācijām, atveidojām dažādus darbus, mafijas utml... Pārsvarā gan RolePlays tika bindots, vai neizmantots vispār, jo Sampā, cik paši zinām līmenis ir zems, tad mani uz MTA pasauca draugs, Carmelo. Sākām atveidot RolePlay blakus projektā, likās ļoti interesanti, ka auto var slēgāt gaismas, pagriezienus un tāda tipa fīčas, kas tiešām šķita, kā īstajā dzīvē. Izveidojām paši savu garāžu, jo vienmēr visiem bija aktuāli modificēt savus auto, lai gan tie bija kaut kādi lētie varianti. Pamazām blakus projekts apnika, jo tur visi iegrūda īsto naudu, lielījās ar īpašumiem, ko nopirkuši par īstās dzīves naudu. Pārgāju uz Kick.Lv, šeit spēlēja mani basketbola komandas biedri. Izveidoju lielu uzņēmumu, iepazinos ar atsaucīgo administrācijas sastāvu, iepatikās komūns. Sāku veidot un celt savu reputāciju. Protams, ne vienmēr, visiem būšu draugs, taču nu esmu, kur esmu. Ļoti interesējos par to, lai spēlētāji atveidotu pēc iespējas vairāk un kvalitatīvāk, neesmu nekāds kritizētājs, taču neesmu arī piekritējs šim : ''/do Pēc trieciena sekas negūst, nostrādājusi drošības josta. ''.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):  Jā, esmu, OOC insults, sanāca tā, ka strīdējos ar spēlētāju par kaut kādu nenozīmīgu tēmu, mani apsaukāja par LOW, lai gan paši nospēlējuši 15 stundas, tēlo blatnos ar rolleriem. Izskanēja vārdi klauns utml., pēc kā neizturēju un spēlētāju burtiski pasūtīju, pēc tam saņēmu lētās 15 minūtes aiz restēm.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]):  https://prnt.sc/t7ddb6   (Redzama izmešana pēc CK, lai netransferotu, vienāds jails, atsķirīgs laiks, saņemot jailu, izgāju, otrs administrators nezināja, iejailoja vēlreiz par to pašu. Tad seko pēdējie trīs, Sneaky vārdā, iespējams, nīst mani OOC, jo bija nesaskaņas starp draugiem un frakcijām, kas noveda pie sava veida nepatikas, vislaik piekasījās par sīkumiem, tāpēc jailoja cik vien varēja, kopā saskaitu sešus, redzami arī Nonrp, par visiem esam izstrīdējušies, zināms, ka Rpoju sakarīgi un labi, nebaidos zaudēt, Jailus esmu ieguvis kaut kādās nepamatotās, neveiklās situācijās. Piemēram pēdējais - District. Braukājos ar auto, /district Dzirdama rūkoņa no 5.7 V12 dzinēja, mainīts Voyager dzinējs.  Administratoram likās NonRp, ja maina dzinēju, nevar pierādīt, ka ir Rpots. Jails par laika tērēšanu. Pie mājas ceika zaga auto, piebraucu, izkāpju, notēmēju ar ieroci, vinš GF un mūk, noķeram, viņš nošauj mani, sāku strīdēties, saņemu jail, jo abas personas savā starpā draudzējas, negatīvi noskaņojas pret mani. :)   ).

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): https://mta.kick.lv/forums/topi…gix/?post=7243">https://mta.kick.lv/forums/topi…gix/?post=7243 (Šeit ir pašvaki, pielabošu).

Tātad, jā, neesmu tālu no pilngadības, nodarbojos ar sportu vismaz vienpadsmit gadus, tieši ar basketbolu, nākamais mācību gads tiks pavadīts divpadsmitajā klasē, Ventspilī. Beidzot vidusskolu, esmu iecerējis doties uz Rīgu, mācīšos par valsts policijas darbinieku, tālāk par kriminālpolicijas darbinieku, iespējams vēl augstāk. Interesējos par automašīnām, ieročiem, patīk pašaudīties, basketbols nedaudz apnicis, domāju, pabeigšu divpadsmito, iegūšu atestātu par profesionālās basketbola ievirzes prasmēm, uzsākšu boksa karjeru. Dzīvē gājis ļoti grūti, dzīvoju vienpadsmit gadus bez vecākiem. Mācījies pats, strādāju smagu darbu, biju iekritis parādos, draudzene izvilka, tā kaut kā arī dzīvojam :D .

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?:  Esmu gandarīts palīdzēt kādam, kas sāčis, neizprot vai ir nesaprašanā par kaut ko, tas dod tādu sajūtu, ka tu esi labs, un cilvēkiem tu patīc. Tu cel savu reputāciju. Manuprāt, Kick.Lv komūnā to ir viegli izdarīt, ja Tev ir sava ideja, pēdējā pusgada laikā, kad zaudēju statusu, esmu iemācījies vairāk cienīt cilvēkus, izprast tos, kas savukārt audzina pašcieņu un pacietību. Aizmirsu pieminēt, ka esmu palīdzējis jau aptuveni ar 570 reportiem.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti):  Sveiki, komūnā esmu pazīstams ar segvārdu Logix. Iepriekš minēju, ka pieredzes man netrūkst, ko uzskatu par labu īpašību, ja zinošam nav jāmāca nekas, tas strādā, dara, tiek pie titula. Man piemīt spējas uzklausīt cilvēkus, iedziļināties tēmās. Man ir liela pacietība, gribasspēks, esmu ļoti izpalīdzīgs. Vienmēr, esmu gatavs aizstāvēt jebkuru, ja tas nepieciešams. Esmu neitrāla persona, kas, manuprāt, šajā amatā ir ļoti svarīgi, jo Tu spēj nostāties malā, uzklausīt katru, izvērtēt situāciju, ja nepieciešams sodīt savu labāko draugu, vai palīdzēt personai, kas Tevi nepiesaista, ieguvis sliktu reputāciju. Manās interesēs ir, vienmēr darīt labu tiem, kas attiecas labi pret Tevi. Protams, esmu piekritējs teicienam ''Attieksme rada attieksmi'', taču, lai arī, kāda attieksme tiek veidota pret mani, esmu gatavs turpināt uzklausīt un palīdzēt, neuzmetot ne vienam, ne otram, neapvainojoties, ja tieku aizskarts. Novēlu veiksmi visiem tiem, kas spēlē Kick.Lv, šeit ir vieta, kur izaugt, satikt jaunus draugus. Paldies par uzmanību, Logix.

Ļoti priecāšos, ja spēšu tikt atpakaļ sastāvā, palīdzēt kādam, iespējams Tev!

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?:  Jā, apzinos.

((Fontu nemainu, cits lasa no telefona, cits caur datoru, lai paliek kā ir, lai visi var lasīt)).

Pēdējo reizi rediģēja Logix, 2020. gada 27. jūnijā, 11:56.
drill
Lietotājs
7 atbildes forumā
Online: 15h 39m 52s
Redzēts 2020. gada 08. jūlijā, 16:34
Pievienots, 2020. gada 27. jūnijā, 18:02
1
post

Par atbildes pievienošanu tu saņemsi 3 xp

 

Brīdināts 

Pēdējo reizi rediģēja Dinčaa, 2020. gada 27. jūnijā, 19:09.
Daave
Lietotājs
114 atbildes forumā
Online: 29d 15h 11m
Redzēts 2021. gada 26. jūlijā, 17:36
Pievienots, 2020. gada 28. jūnijā, 15:21
6
post

Te ir tikai viena atbilde - PAR. Ļoti labi pārzin RP sadaļu un zinu, ka to spētu ari iemācīt kādam citam, kam šīs zināšanas tik augstas. 

Lai tev veicas...

 

Ofkors
SuperBiedrs
Mediķis
гקﻮ๏๔
911 atbildes forumā
Online: 46d 10h 15m
Redzēts 14. aprīlī, 12:00
Pievienots, 2020. gada 28. jūnijā, 15:29
0
post

Sveiks draugs.

Esi vārijis sūdus, esi uzvedies normāli, esi tāds interesants puišelis, bet kopumā vērtējot, došu Par!

Par cik esam pazīstami ilgu laiku, esmu ievērojis, ka esi sācis labi attiekties pret RP un pret serveri kopumā.

Lai veicas ;)

 

Kiwix
Bijušais administrators
@pump_upp - best crypto p...
257 atbildes forumā
Online: 23d 0h 5m
Redzēts 2023. gada 13. decembrī, 17:46
Pievienots, 2020. gada 28. jūnijā, 16:06
0
post

Itkā esi sakarīgs, es būšu par, bet tavs history...jail nav daudz bet tie visi pārsvarā ir DM, PG. 

Nu lai ir par.

LogiTec
Lietotājs++
Jožik
186 atbildes forumā
Online: 21d 6h 17m
Redzēts 2022. gada 14. februārī, 15:20
Pievienots, 2020. gada 28. jūnijā, 17:34
0
post

Es jau dodu te PAR, esam erpojuši kopā, ir sakarīgs cilvēks un spēs izpildīts pienākumus.

GL

~Ryan Moretti - Dzīvs~


 

 

Kriksis
Lietotājs++
Kriksis
392 atbildes forumā
Online: 24d 15h 59m
Redzēts 22. martā, 17:19
Pievienots, 2020. gada 28. jūnijā, 18:11
0
post

Došu milzīgu PAR, konkrēti čalis nefermo, bet erpo, un zin kas ir RP.

Esam abi erpojuši Brigada 17, viņš jo projām, bet es nē vairs.

Zinu ka esi spējīgs kaut ko jēdzīgu izdarīt bez citu palīdzības un apmācit kādu kuram pieklibo RP, pats mani vienreiz apmācīji kādā situācijā.

 

 

Castellani
Bijušais administrators
Lietotājs++
1037 atbildes forumā
Online: 113d 19h 39m
Redzēts 2022. gada 15. novembrī, 11:06
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 28. jūnijā, 18:13
0
post

Es arī būšu PAR Esmu redzējis ka erpo un ka pēdējo laiku esi aktīvs.. Lai veicas!

Animated GIF

 

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 03. jūlijā, 17:27
0
post

Aprunājoties ar vadošo administrāciju, pārsvarā visi bija pret - nespēj pieņemt kritiku un esi samērā toksisks cilvēks.

Noraidīts.

 

 

Ar cieņu,

mta.kick.lv administrācija

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0