TRĪS BURTU SALIKUMA SPĒLE
SPĒLES NOTEIKUMI:
Tev ir no trīs burtiem kurus tev ir iedevis augšējā posta cilvēks, tev ir jāsaliek no tijiem burtiem vārds
Piemēram;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
JĀNIS:
Zaķis dejo zālē
MZM
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MARIKA:
Man Zaļi Mati
UKS
Un tā turpinam.
Nedrīks lietot ar garumzīmēm piemēram ŠŅĶĻ un tā.
Postu intervāls 2!
Man liekas, ka šitas jāzin šitas ir gandrīz katrā forumā.
Es sākšu
MLS
Supreme Veči Trakākie
BBS
Bites Buhāja Saldū
ASĀ
Anna Stāv Ādažos
MGP
man galīgi pajāt
EDB
fujax
Elīza draugu biedēja.
JKS
Juris kurinăja sevi
GHG
Grieztos Huiņa Griežas
ODK
•Rule number 5 : Don't show no love.Love will get you killed.•
Ola Deg Katlā
GHZ
Gvidiņš Homosapiensu Zvaigzne
Glups hronoloģisks zirgs
CDZ
Cielava dejoja zemenēs
AAA
Alnis Apskrēja Apmales
BAZ
Zebru Utopijas Beigas
HDK
Ziemeļu Veikals Ciet
FFS
Francis friškas sūkāja
LBL
labākie bomži latvijā
MAD
fujax
Mana Alga Dienā
FPK
Fonā Pērkons Kūpēja
CKA
Skrevele, Draugs, Swufy, PETER1ZZ, Guzman , Arnolds.aka.Rapid, Ricins, raivorijs, ! starxzs, kadzis, klassiks, pidars, DriverOG, Osmans, Hyper, Sicitisss, 💜 Tvaiciņš 💜, Jitzie, yanchux, Kristiāns, dandijs, girts, sencis., jurislips, ELSB, FalkeLV, Admiiiks, Arhimēds Pitagors, *EnEmY*, pivuks, Haseeb, Криля, Čivrix, 7n4_, sukamaniramurs, EmailsKruc, timaballs, joberis, naurz, Negro, Kristers, Origo Urla, fletcher2, Kiwix, Tējaaa, amsterdam, Dinčaa, friend of deer, GoblinX, Dayzer, blaze, Sky_kruu, Kazocinsh, Ryan Gosling, DidzzyS, beglis, Bosch, HENNESY, samantiina, annija, Castellani, emilinss, 2Pac, Valchhaaa, Kriksis, RageQ, Enija, Bridges, daunars, Murish, martinsh, Sc4rLV, MustanK, bLank, CarD, Sneaky, Loews, kukuruza, witch, santiz, Piwrix, ivanovs, Z1EMA, buffrider, ツARMISSツ, Angelis, A1, RainersK, Psychicaut, Signee, Banponsjeri, 匚ㄚ尺乇乂, Gangsta, Artix, Lauronja, phine †, FL3X, FizzyS, Scrubs, Tominsh, xGodSonZ, lemars, mamba yeaz, Hačiko, Сhrееру, SANLA, Freimis, archaa, Animals, Raivis, Incident, Zupinshh, dmer777, Žigulis , RavenS, dazex, Gozmit, LogiTec, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Ceikaa, babushka, BOOM , draiver, Sestais, ArtursLV, xvizits, Dieggo, Melnais, Markuss777, GiorgiTezadze, LUĪZE, Werinnors, balenciaga, Tropkillaz, Mayans M.C, raymanins, wolfenstein, Kn0w, Effect, 518293182, user1, OnsY, Helludoin, sippa, rosearch, ppemka, sprīdītis, command, sluker, dqlepey^^, Ilja44, juppi, 420always, Krisic, Cilveeeks, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, Straikers, Biggy, Durdulis, Lindy, bandits, Nilucis, Tunex, Resnais, Daave, Oskars, MMD, Dawitos, Kazhiks, mrRandallNunda, Flomits, egons, iFamous, swolex, Ofkors, n1k0lajsxd, SkyLine, sukkuls, SmokeY, MadYoga, realduksitis, Fosiks, GeNesiS, Cosmoss, Tomss, Megiii, Andis619, Ērms, Ofka, NXTHING, Growsmile, Keksyoo, Kqastr, IceKing, StaFFорд, JayB, esketit., ricardssb, Laurz, Logix, Burakz, Rūdolfs, DenzBen, Artis18, vhoon, SnaxxXD, teoy, Pinuzis, half-pedor, buddyy, Skecets, Jankellls, Devitais, SNAKE, Flexatron, K1kapS, sketijs, Brazy, makaveli, xvid, Ponijs, RoysB, KendRick, PiePutnis, vnkJohns, Wolfijs, Squatch ., SAMMLUNG, shockins, Maiznieks, Beazzy, FreshCat, 442240, cenzēts, Aris, DANIKOS