Izstāde
topic
Jančuka avatāriPaņemšu šito ,paldies ;)
paņemšu šo
Paldies, paņemšu šo.
man loti patik jusu avataru gaume. Neko vairāk par pus-kailām sievietēm es šeit neredzu.
Neviens vairs neizmanto sharpotos avatarus ar ramishiem. Tagad ir forši izmainit kvalitāti avataram un uzlikt normālu izmēru BEZ STROKE.
Pēdējo reizi rediģēja sippa, 2020. gada 16. jūnijā, 15:47.
14 mans +rep
biki par spilgtu manām acīm, bet kopumā ir labi!
Paņemu šo ,paldies.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 59 ( 517 skatījumi )
nauriks, yanchux, Ricins, Cryptix, cjoma, Tropkillaz, Origo Urla, Burakz, sukamaniramurs, PETER1ZZ, ELSB, dandijs, Pishkaa, raivorijs, Swufy, Gonzalez, Z1EMA, Kriksis, Marko, Hačiko, wolfenstein, Biggy, rosearch, kristaps_hokage, tavsmurgs, ivanovs, Ofkors, beglis, Werinnors, sippa, LogiTec, daunars, Jauniets, Lauronja, 518293182, juppi, RavenS, Sneaky, FalkeLV, Ērms, ツARMISSツ, Kiwix, Kristers, Raivis, Sestais, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, Angelis, uravnobeshen, archaa, bLank, Krisic, Lauris29, Gangsta, candyx, FL3X, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Skrevele, draiver, LUĪZE
nauriks, yanchux, Ricins, Cryptix, cjoma, Tropkillaz, Origo Urla, Burakz, sukamaniramurs, PETER1ZZ, ELSB, dandijs, Pishkaa, raivorijs, Swufy, Gonzalez, Z1EMA, Kriksis, Marko, Hačiko, wolfenstein, Biggy, rosearch, kristaps_hokage, tavsmurgs, ivanovs, Ofkors, beglis, Werinnors, sippa, LogiTec, daunars, Jauniets, Lauronja, 518293182, juppi, RavenS, Sneaky, FalkeLV, Ērms, ツARMISSツ, Kiwix, Kristers, Raivis, Sestais, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, Angelis, uravnobeshen, archaa, bLank, Krisic, Lauris29, Gangsta, candyx, FL3X, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Skrevele, draiver, LUĪZE