Par auto: Auto ir 2016. gada izlaidums. Esmu otrais īpašnieks. Mašīnai ir veikti gan vizuāli, gan tehniski uzlabojumi. Auto spēj attīsīt 250km/h kā jau Audi - tas ir dinamisks ar ātru uzrāvienu.
Vizuālie uzlabojumi: Mainīta krāsa, diski, tonēti logi, xenon gaismas, numurzīme ( RShaul) bet tā palikusi no pirmā īpašnieka, nezinu kāpēc tāda.
Tehniskie uzlabojumi: Sporta sēdekļi, Apdares noņemšana, drifta riepas v3, +5stūres leņķis, sporta transmisija, sporta turbīna, racing ieplūde, kvalitatīvas riepas.
Izmaksas: Auto nav no tiem ekonomiskajiem, taču nav arī pārlieku liels degvielas patēriņš, motora tilpums ir 4.0, dīzelis. Auto nodoklis ir 200$
Līdzi došu robežcaurlaidi, GPS, transportlīdzekļa signalizāciju.
CENA: 135.000$ 120.000$ [ 115.000$ ]
Ar cieņu, Raphael Abati telefona numurs saziņai - 501976
Ir velme mainit pret full forsetu BMW M5?
Paldies par interesi, bet es padomāšu par Jūsu piedāvājumu!
Pērku
Auto tiek pārdots, jo nepieciešami līdzekļi Porsche iegādei.
65k
Vēl arvien auto tiek pārdots!
80'000$
Pa 80'000$ varu tev vw pasātiņu iedot
Pēc vairāku cilvēku teiktā, nolēmu samazināt auto cenu
dodu 80k + chervolet pikaps ,veikalā 45k laikam
cau
Pa 100k paņemšu🤩
Varu dot par šo auto 101 k
Nu drusciņ vēl taka par mazu
Varētu dot 110k
Hmm... labi darīsim tā. Līdz rītdienai es izdomāšu un ja neviens cits pa to laiku nebūs pieteicies, tad es Tev personīgi nosūtīšu ziņu par lēmumu. Deal?
Okey gaidīšu ziņu👍
Var maksāt orgānos?
Kur var apskatit?
Jebkur, iepriekš vienojoties.
Samzainu vēl nedaudz cenu!
Enija, hans, Kristers, Lauronja, Nils, Sneaky, yanchux, xvizits, Hačiko, Lauris29, Angelis, Sestais, Tominsh, jarana_alt, Goldingen, marcisxd, Ricins, user1, Kazocinsh, Ryan Gosling, draiver, dandijs, Melnais, ツARMISSツ, Raivis, Gangsta, LogiTec, wolfenstein, Castellani, tavsmurgs, archaa, bLank, Dinčaa, Ofkors, PETER1ZZ, ELSB, BOOM , sluker, GUNCHA123123, Brazy, Kriksis, Daave, Rove, Infernus, PUFFLV, smifnwessun, RavenS, maybe1, Tējaaa, n1k0lajsxd, Atty, Freimis, Werinnors, RainersK, Markuss777, 518293182, daunars, FL3X, bonero, command, kristaps_hokage, Dayzer, Dieggo, Devitais, juppi, ivanovs, balenciaga, TrustR, Jauniets, Tropkillaz, Skrevele, Valchhaaa, Durdulis, Krisic, LUĪZE, Taisons, Ilja44