Willowfield Bloods
The Bloods, kas pazīstams arī kā Original Blood Family (OBF), galvenokārt ir afroamerikāņu ielu banda, kas dibināta Losandželosā, Kalifornijā. Banda ir plaši pazīstama ar savu sāncensību ar Crips. Tos identificē pēc sarkanās krāsas, ko velkā viņu biedri, un ar īpašiem bandas simboliem, ieskaitot atšķirīgās rokas zīmes.
Bloods banda sākotnēji tika izveidota, lai konkurētu pret Crips ietekmi Losandželosā. Sāncensība aizsākās pagājušā gadsimta 60. gados, kad Raimonds Vašingtons un citi Kripi uzbruka Silvesters Scotts un Bensons Owens, diviem studentiem Centennial vidusskolā Komptonā, Kalifornijā. Tā rezultātā Skots izveidoja Piru ielas bandu, pirmo "Bloods" ielas bandu. Pēc tam Owens izveidoja West Piru ielu bandu. Bloods ielas banda sākotnēji tika izveidota, lai nodrošinātu locekļus no Crips. Daudzi no rajona, kas nav Crip, mēdza viens otru saukt par “Bloods”.
Noziedzīgas darbības :
Narkotiku tirdzniecība
Laupīšana
Slepkavības
Prostitūcija
Zādzības
Izspiešana
OOC
Frakcījai var pievienoties tikai IC ceļā. tiklīdz esat pieņmts F3 kā bandas loceklis jūs automātiski piekrītat ka jums var tikt veikts CK.
Diemžēl neesmu pieredzējis SS'u veidošanā, tādēļ es ielikšu tos imgur.com lai var labāk tos apskatīt. Nākošreiz ņemšu vērā kā labāk izveidot SS'us.
skatos pirmos ss un gribu raudat, veiksmi
Mēs visi mākam runāt gudri, bet darīt paši nemākam...
Iesaku tev iet paskatīties tutorial kā Editot SS'us.
https://mta.kick.lv/forums/topi…ss/?post=33235">https://mta.kick.lv/forums/topi…ss/?post=33235
Nu, es domāju tu iemācīsies, tgd in game rakstu tev
neiet pat runa par to kā izskatās ss, bet par to kas tur tiek parādīts un sarakstīts, vienkārši šausmas.
True , lai gan pie ekrānšāviņiem ir jāpiestrādā , bet ejot cauri tiem ir grūti saprast par ko notiek situacija.
Palūgšu frakcijas topikā neveidot čatu. Turpmāk tiks izsniegti brīdinājuma punkti
Iedomājaties ka tajā skrīnā, nav tas, ka mans draugs saka ''ņemt'' jo tas vispār bija nevietā.
/me Satver jointu, pēc kā to aizdedzina un ieliek mutē*
Šis ir tā īsti bez konteksta, bet nu Geronimo_Pratt jau ilgu laiku teicis, ka viņam vajagot ieroci, tādēļ es viņam to pārdevu.
frakcijas memberiem fpk bet turpina? itkā pēc fpk japamet frakcija, vai šiem tāds noteikums nepastāv?
cau
Kur es turpinu? Es jau uzrakstīju, lai arhivē.
klassiks, Admiiiks, CiMBo, Jitzie, Enija, Hačiko, Murish, fletcher2, hoodsta, Nikko1881, wolfenstein, RainersK, BOOM , Zeroboss, PAW, LilsUzijs, PETER1ZZ, Ciekurs, Werinnors, Sneaky, ELSB, Raivis, tavsmurgs, 518293182, Swufy, Skrevele, Angelis, Durdulis, balenciaga, uravnobeshen, Kristers, Castellani, RavenS, Tropkillaz, PUFFLV, Krisic, dandijs, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, juppi, Tommy, Infernus, candyx, Gangsta, Dinčaa, Chill, sippa, archaa, Lauris29, Goldingen, user1, papi123, bLank, draiver, Kapracis, sluker, Sestais, Ilja44, qqlaurisqq, ivanovs, Tējaaa, Ricins, Biggy, Varde, Devitais, EBK, Jauniets, DesertFoxLV, Ceikaa, Ryan Gosling, Guzman , tomka_c19, Lauronja, LUĪZE, ♰𝕯𝖊𝖓𝖌𝖊𝖗♰, Mitrais