bilde ko parada kad esi afk par ilgu
5
0
topic
Sūdzība par serveri/servera LSPD komandu
LilsUzijs
Lietotājs
Pablo
32 atbildes forumā
Online: 3d 2h 55m
Redzēts 2021. gada 11. maijā, 02:17
Pievienots, 2020. gada 10. jūnijā, 21:55

Tavs UCP: jaransbanans

Paskaidrojums, kas notika: Nu e te daudz ko varu paskaidrot, kas ir noticis, bet es pastāstīšu vis absurdākos momentus... Sāksim ar to, ka es braucu ar RSHaul un man bija jānogādā preces aizbraucot aiz pizza stacks, tapēc arī tur aizbraucu un izkrāvu kravu un devos talāk. Izgriežoties no Pizza Stacks, mani paķer ciet, JO es aizbraucu aiz pizza stacks pāri trotuāram un zālei, jā varbūt ments nezināja to, bet nu tiem mentiem čista vajag pie kautkā piekasīties. Nākošajā reizē, es kratos aiz menta uz 60, 90 zonā, pēkšņi ments apmet riņķī un ierubī mirgalkas, apstājos ceļa malā un viņš man sakot, ka es braucu uz kkādiem 200+, kaut vai kratījos aiz viņa... Nu labi, iegļukoja spidometrs, kurš rāda uz cik brauc mašīnas aiz muguras, nu zinkā mums visiem tā parasti notiek. Tad man pēkšņi pienāk ziņojums ka dabūšu 10K SODU. Nu es izdomāju mukt, jo nu man kopā sanāk tikaj kādi 2k lai vai kā. Aizmuku veiksmīgi, bet nu saņemu OOC PM'u, par to ka tomer dabūšu to 10k sodu. Tad es mierīgi braucu pa LS, apmēram 10 km/h pāri limitam, ok aptura ments un es pa taisno zināju ka mukšu, jo nu man jau pieriebās šitās žurkas, tad kamēr sēdēju mašīnā atbrauc backups, kuru es nedzirdēju/neredzēju kā izsauc, kaut vai ments stāvēja lielāko daļu pie loga, kas skaitas kā MG. Nu tad izdomāju ka ir īstais laiks mukt, kamēr neatbrauc vēlviens ments. Ok, aizmuku, viss chill, braucu uz dokiem, kas bija patālu no vietas kur aizmuku, un aiz stūra gaida ments, arī no tā aizmuku. Paslēpu mašīnu un pārģērbos. Devos meklēšanā pakaļ savam kvadrim gar IGS, un skatos ments no muguras brauc. TAGAD ir tas lielākais bullshits, jo nez vai tas ments manu pakausi atcerējās, vai kā, bet nu vsp man bija kepons uz vecā skina, kas gāja pāri gandrīz visai sejai. Atpakaļ pie situācijas... Ments izlez no mašīnas un pat nav pārliecinājies ka tas esmu es, jo loģiski ka vārdus māk lasīt. Kā arī uzreiz pēc 5 sekundēm klāt jau backups. Tad es mūku un man turpina spreyot ar saviem teizeriem, pa ceļam arī noteizoja nevainīgu čubiju :D . Tad menti pasauc GM, jo es atteicos RP'ot uz kko tik debīlu. Nu labi, kā vienmēr GM's neklausās manī, jo ticēs mentiem loģiski, jo mentiem ir tas ''spēks''. Nu tad arī ielika ajail uz 2h, par RP Avoid un IC JAILL :DDDD. KAS PIE VELNA IR PAR TERMINU IC JAIL

Kas mums būtu jādara lietas labā: Jāsalabo LSPD

Piebildums/komentārs: https://imgur.com/a/7BsPdmW

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2020. gada 12. septembrī, 17:38.

Kapracis
Galvenais administrators
Lojālais lietotājs
ausdrazisfm
735 atbildes forumā
Online: 52d 19h 5m
Redzēts 2023. gada 20. novembrī, 14:10
Pievienots, 2020. gada 10. jūnijā, 23:49
0
post

Vēlos atvainoties, bet iepriekšejā komanda ir nomainīta un tiek vākts jauns pamat-sastāvs līdz ar to, tiks veikti grozījumi saistibā ar šāda veida problemām, kur rodās nesaskaņas starp ceļu noteikumiem un departamentu.

E: Iespējams ar mappingu varēs izveidot nelielu ceļa posmu, lai nerastos turpmāki pārpratumi.
 AdminJails arī bija patiess, jo atzini, ka nevēlies veidot lomuspēli.


PUFFLV
Lietotājs
79 atbildes forumā
Online: 5d 2h 49m
Redzēts 2021. gada 09. augustā, 18:54
Pievienots, 2020. gada 11. jūnijā, 00:01
0
post

LSPD sen jau ir jāsalabo ,tur vienkārši vaig normālu atbildīgo ,jeb līderi kurš katru nedēļu vai nedēļā vairākas dienas māca visus darbiniekus un kurš ir ļoti aktīvs,kurš neliek pakāpes saviem draugiem labākas kuri ir LSPD un nepaukstina katru nedēļu darbiniekus tāpat vien,ceru kad atradīs kārtīgu atbildīgo,un manuprāt vaidzētu adminu kurš atbild par officiālajām organizācijām ,ka LSGD,LSPD,LSAK,LSZD ,piemēram katru otro dienu iejiet piemēram LSPD f3 pārbauda ,kas ir mainījies ,ko atbildīgais dara ,vai kautko dara vai tikai tupa sēž utt un tad secina vai citu vai atstāt to pašu.,Cerams AD sapratīs ko gribu pateikt ar šo visu un darīs kautko šī visa labā,jo LSPD ir tie ,kas regulē daļēji serveri ,jo piemēram Nelegālās ir ļoti izsplatītas serveri un LSPD neko nedara ,lai tādas pazustu ,jo daudziem ir draugi LSPD vai otrādies nelegālajā frakcija un tāpēc neizstiek to frakciju ,ceru kad šis viss mainīsies ,jo serveri katram ir ļoti liela iespēja tikt pie ieročiem ezz aiziej pie jebkura gang vai mafijas ,vai prosta kāda cilvēka un nopērc to,lūdzu administrātori darat kautko šajā lieta!++++Ceikam manuprāt nevaidzētu LSPD laist kautkādus 12 gadīgos ,min 15 gadi vai 16 ,to var parbaudīt ez ,tam domāts Discord vai ,kas cits.Šodien LSPD pārmeklē mani un auto atlaiž vaļā un pēctam manu f3 biedru ari un mēs braucam prom un pēkšņi pēc 5sekundēm atkal mūs apstādina,reāli sāk jau besīt tie LSPD viņi dara huiņu serveri nevis to ,lai nebūtu kautkādu mazo pidrilku ar ieročiem kuri šauj visus nost,un ka var IC fucked kautkāda frakcijas uzspirkt visu LSPD ,tas nebūtu iespējams For real ,kmon nejau visu LSPD,lūdzu metat visus no LSPD āra un meklējat normālu priekšniekus,protams es nezinu kurš ir tagad ,bet pagaidām izskatās kad tur ir liels LOW ,tur vaig kādu ,kas ir aktīvas serveri labāk kāds AD

Pēdējo reizi rediģēja PUFFLV, 2020. gada 11. jūnijā, 00:10.
Ceikaa
Lietotājs
433 atbildes forumā
Online: 39d 6h 17m
Redzēts 2022. gada 20. decembrī, 19:54
Pievienots, 2020. gada 11. jūnijā, 00:01
0
post

Lowaki te ir gan lspd gan viss parejais kkadi mazie pedini tiek lspd un telo bosus .

LilsUzijs
Lietotājs
Pablo
32 atbildes forumā
Online: 3d 2h 55m
Redzēts 2021. gada 11. maijā, 02:17
Pievienots, 2020. gada 11. jūnijā, 00:19
0
post

Aizmirsu arī piebilst, to ka LSPD liek nenormāli ilgu laiku, kas ir jaatsēž IC cietumā. Loģiski ka IC jailā, tu vari iet spēlēt no cita tēla, vai vsp iet ārā no spēles, bet fakts paliek fakts, ka IC jailā liek vismaz uz kādām 3h + naudas sods. Tapēc būs diezgan loģiski ka lielākā daļa tautas izvēlēsies OOC jail (Ajail) ceļu, jo tas nav jaatsēž 3h un par to neņem nost naudu. Bet nu ir arī cilvēki, kas negib reputāciju sabojāt, dēļ ajailiem. Es personīgi izvēlētos un arī izvēlējos ajail, nevis bankruptēt uz sava tēla...

Arhimēds Pitagors
Lietotājs
Arhimēds
248 atbildes forumā
Online: 18d 0h 50m
Redzēts 2023. gada 22. septembrī, 08:21
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 11. jūnijā, 01:01
1
post

LSPD XD pie visa vainīgi.

Bet paši neko darīt lietas labā negribat. Loģiski kādi spēlētāji, tāds LSPD. LSPD ka tāds visos serveros atspoguļo spēlētājus. Un tā frakcija kā tāda ir jākontrolē , saprātīgai vadībai. Bet kur jūs tādus atradīsiet? Kurš normāls cilvēks gribēs rpot braukšanas simulatora serverī? 

Dažreiz liekas smieklīgi. Vēlas baigi RP , bet paši lietas labā neko nedara. Lspd kā tādu var dzēst ārā. Tā pat jums neinteresē RP. Galvenais izbraukt ar savu auto un tā tālāk.

Apbalvojumi

Pitagors
Ὁ Πυθαγόρας ὁ Σάμιος
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Personīgā informācija
Dzimis580.—572. gadā p.m.ē.
Samosa, Senā Grieķija
Miris500.—490. gadā p.m.ē.
Vispārīgā informācija
Skola, tradīcijaPirmssokratiķi
Galvenās interesesĒtikametafizikamūzikamatemātikapolitika
Valodasengrieķu valoda

Pitagors no Samas jeb vienkārši Pitagors (sengrieķuὉ Πυθαγόρας ὁ Σάμιοςho Pūthagoras ho SamioslatīņuPythagoras, dzimis ap 570. gadu p. m. ē., miris ap 495. gadu p. m. ē.) bija joniešu matemātiķisfilozofszinātnieksārstspolitiķispriesterisizgudrotājs, visplašāk pazīstams ar Pitagora teorēmu.

Pitagorisms kā dzīvesveids bijis saistīts ar iniciāciju noslēpumos un bijis līdzīgs orfismam, kas to, domājams, ietekmējis. Tāpat kā orfisma, arī pitagorisma nolūks bijis padarīt dvēseli tīru (katharmoi), lai pēc nāves liktenis tai būtu labvēlīgs. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Pitagors nav atstājis nekādus rakstītus darbus un ka viņa idejas turpinājušas pastāvēt viņa skolniekos.

Dzīvesgājums[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagors, domājams, dzimis ap 570. gadu p. m. ē. Samas salā (Jonijas jūrā starp Turciju un Grieķiju) Jonijā un miris ap 495. gadu p. m. ē. Metapontā, Lukānijā. Ap 532. gadu p. m. ē. atstājis Samu, lai izvairītos no Polikrata tirānijas, un Dienviditālijas grieķu kolonijas pilsētā Krotonā nodibinājis vēlākajiem ordeņiem līdzīgu savienību reliģiski ētiskai dzīves reformēšanai, tā saukto "pitagoriešu skolu". Domājams, sākotnēji tajā ietilpuši ap 235 biedri, no tiem 18 — sievietes.

Skolas locekļiem bijusi jāievēro stingra disciplīna un zināmi priekšraksti, un viņi nodarbojās ar matemātiku (skaitļu īpašību pētīšanu). Savas disciplīnas dēļ skola drīz vien ieguva ievērojamu politisku svaru arī citās Dienviditālijas un Sicīlijas grieķu koloniju pilsētās. Tas kļuva par iemeslu demokrātu sazvērestībai, un pēkšņs uzbrukums skolas vadoņiem (tos sadedzināja kopā ar māju, kurā tie apspriedās) iznīcināja tās varu vispirms Krotonā un pēc tam arī citās pilsētās, izņemot Tarentu un Regiju. Pastāv versija, ka Pitagors pats gājis bojā šajā uzbrukumā, taču vairums vēsturnieku uzskata, ka viņš jau agrāk atstājis Krotonu un miris Metapontā.

Pitagora uzskati[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagora filozofijas pamats ir gluži vienkāršs: "Visus cilvēkus var iedalīt trijās grupās, tāpat kā visus cilvēkus, kas apmeklē olimpiskās spēles, var iedalīt trijās grupās. Zemākā sastāv no tiem, kas nāk pirkt un pārdot. Nākamie ir tie, kas sacenšas. Taču visaugstākie ir tie, kas nāk skatīties. Cilvēkus attiecīgi var iedalīt tajos, kam svarīga manta, tajos, kam svarīgs gods, un tajos, kam svarīga gudrība. Tātad visaugstākā apskaidrība ir zinātne bez interesēm un cilvēks, kas sevi tai ziedo, patiesais filozofs, kas sevi veiksmīgi atbrīvojis no "dzimšanas apļa"."

Grūti iedomāties vēl kādu sabiedrību, kas tik ļoti cienītu savu dibinātāju un reizē būtu tik atvērta pārmaiņām. Pitagoram viņa laikā tika piedēvētas pārdabiskas spējas, un daudzi atklājumi, kas nebūt nebija viņa. Viņa autoritāte bija tik liela, ka pietika pateikt: "Viņš pats teica" (autos ephē), lai izteikumam tūlīt paklausītu.

 

Swufy
Servera administrators
Frakciju komanda
Lietotājs++
Gampels
387 atbildes forumā
Online: 17d 13h 41m
Redzēts 18. aprīlī, 02:47
Pievienots, 2020. gada 11. jūnijā, 01:22
0
post

Vēlos piebilst to pašu , man personīgi ir daudz gādijumu kā jau visiem citiem , bet pastāstīšu par vienu no nesenākajiem..

Nu tā, es no braucu meklēt savu kvadrackiklu kuru nesen nopirku un noparkoji pie East Side , un sanāca ķibele kad ņēmu driftā vienu līkumu un ietriecos likumsargu auto , pēc kā viņi itkā mani apturēja un es piestāju ceļa malā lai varētu atrisināt šo situaciju , bet polocists izsauca papildus patruļu pēc kā pateicu Fuck It  un uzsāku bēgt piebildīšu gan ka bēgu ar kravas auto , bet nu viss notika kā parasti bēgot , 40 sekundes bēgšana un ir parādijusies izsauktā patruļa , atbraucot otrajai patruļai polocists noerpoja to ka tas izliecas pa logu un sāk šaut , bet tās ir pirmās 40 sekundes kāds sakars right?, nu izšava visas riepas pēc kā ielecu upē un mēģināju bēgt peldot , bet tas nau viss. Polocistiem bija laivas , ko neteiksi ja?, bet tas mani neapturēja no bēģšanas, ķerot mani ar laivu viņi erpoja to ka mani satver , pēc kā es erpoju kas es pretotos / spardītos un neatļautu lai mani satver ar /luck /chance , bet tad viņi uzsāk savādāku rp , viņi erpo to ka viņi mani šāķer aiz matiem un velk arā no ūdens , laigan es peldu cik vien ātri es spēju un no laivas līdz manīm ir 1,5 metri vai pat 2 metri , pēc tā spriežot polocistiem rokas garums ir tik pat daudz cik purziņķa augums..

Plus vēlejos dot ieteikumu jaunajiem un šobrīdejiem likumsargiem ! Dotiet iespēju aizbēgt / apzagt / tirgot / laupīt vai da jebko nelegālu izdarīt , lai nelegālo daudzums uzlabotos , jo tas palīdzēs tikai jums nākotnē ar to ka jums būs ko darīt , saķerot visus jūs padarīsiet serveri garlaicīgu un jums pašiem nebūs ko darīt ,  DODIED IESPĒJU ATTĒLOT NELEGĀLO LOMUSPĒLI !

( Tā bija mana pieredze pirms 2 dienām )

 

archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2020. gada 11. jūnijā, 09:20
2
post

Tātad es kā LSPD , vēlos izteikties , kā mes varam normāli erpot ja mums ir jāspele veiksmes spēle , vai persona rpo vai neerpo , personai ieteizo prost pieceļas uzraksta netrāpija un turpina skriet tālak ,tas itkā butu normāli ,sākumā sevi sakārtojat pirms apvainojat darbiniekus.

P.S Pats uzrakstiji ka atteicies RPot.

 

shockins
Lojālais lietotājs
90 atbildes forumā
Online: 9d 6h 10m
Redzēts 16. aprīlī, 17:44
Pievienots, 2020. gada 11. jūnijā, 10:43
0
post

kas ar serveri vispār notiek, ka pat tiek pieļauts ka ar domes civilajiem auto var mukt no policijas? tur ne jau lspd vaina, tur tevī un adminos, kuri tajā brīdi bija serverī. 

sippa
VIP
556 atbildes forumā
Online: 46d 1h 42m
Redzēts 2023. gada 12. decembrī, 11:22
Pievienots, 2020. gada 11. jūnijā, 12:28
0
post

Labak jau ir paraudat cik slikti tev ir un visu safermoto naudu tev norava neka risinat to visu IC. Bet es saubos vai kads seit vispar prot risinat lietas.

Ryan Gosling
Bijušais administrators
196 atbildes forumā
Online: 51d 3h 32m
Redzēts 30. martā, 18:27
Pievienots, 2020. gada 11. jūnijā, 13:54
0
post

@sippa draugs, kad mēģināju atrisināt lietas ic, pd ignorē un bēg. Neaizvaino šo jaunieti. Mēru arī savu dzīvi neesu redzējis. 

Bigboss ārā no spēlēs!😔😔😔

Lietotāji skatās šo tēmu: 0