bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
15
1
topic
Atvieglots moderatora pieteikums
Dinčaa
Meitene zeltene
132 atbildes forumā
Online: 129d 23h 8m
Redzēts 28. martā, 15:38
Pievienots, 2020. gada 05. jūnijā, 16:30

Atvieglots moderatora pieteikums

Aktīvākie foruma lietotāji noteikti ir pamanījuši, ka forumā šobrīd pietrūkst moderatori, jo moderatoru aktivitāte samazinās privātu iemeslu dēļ, tādēļ tiek veidots atvieglots moderatoru pieteikums. Šajā pieteikumā svarīgākie nosacījumi būs lietotāja aktivitāte, tādēļ tiks dota iespēja pierādīt savas moderatora spējas un atvieglot jau esošo moderatoru darbu. Katrs pieteikums tiks izvērtēts individuāli, un foruma komanda kopā izlems kuram piešķirt moderatora pieejas un pienākumus. Tā kā atvieglotais pieteikums atšķiras no pilnā moderatora pieteikuma, tas ir jāveido zem šī topika!  

 

Netiks izskatīti pieteikumi jau no esošiem administrācijas sastāva biedriem

Nenopietnu pieteikumu rakstīšana tiks sodīta ar brīdinājumu

Pieteikums atvērts uz nenoteiktu laiku


Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) :

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus :

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) :

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) :

- Pieredze ka foruma moderatoram:

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu:

 

 

 

Ar cieņu,

mta.kick.lv moderatore Pupsijs

Pēdējo reizi rediģēja Dinčaa, 2020. gada 05. jūnijā, 16:31.

Raivis
Servera administrators
Frakciju komanda
444 atbildes forumā
Online: 52d 19h 58m
Redzēts 3. maijā, 17:11
Pievienots, 2020. gada 05. jūnijā, 18:40
3
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : Esmu 16 gadus jauns!

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : 

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) :

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : Mans vārds ir Raivis. Pašlaik esmu 16 gadus jauns puika, taču lieliem soļiem tuvojas 17 gadu jubileja.Esmu jauns jaunietis, kuram patīk darīt visādas lietiņas, pārsvarā mani aizrauj videospēles to skaitā; mta,csgo,eft un vēl citas.., bet tā man ļoti patīk arī sportot, spēlēju pārsvarā futbolu, cenšos ļoti iemācīties freestyle, kas man ne pārāk izdodas, bet cenšos.

(nekopēju visu no sasveicināšanās tēmas, jo ir daudz kas izmainijies...  sasveicināšanās )

- Pieredze ka foruma moderatoram: Pieredze par moderatoru īpaši nav, saprotu mazus pamatus tikai, bet ar laiku visu var iemācīties.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Skola ir beigusies, līdz ar to man ir ļoti daudz brīvā laika, kuru pavadu skatoties forumā topikus/postus, esmu pamanijis to, kad dažiem sanāk neievērot noteikumus, it īpaši čatā; cilvēku aizskaršana utm, un tie cilvēki pārsvarā tiek sveikā cauri. Uzskatu, ka esmu pietiekami aktīvs kick serverī, kā arī pašā forumā. Iespējams, man nav tik liela pieredze, kā moderatoram, bet es ļoti labi saprotos ar cilvēkiem, kas manuprāt, kā moderatoram ir vajadzīgs.

 

Pēdējo reizi rediģēja Raivis, 2020. gada 05. jūnijā, 18:53.

marats
VIP
420 atbildes forumā
Online: 51d 3h 40m
Redzēts 28. aprīlī, 11:59
Pievienots, 2020. gada 05. jūnijā, 19:16
2
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : 16 gadus vecs.

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : Ir, viens profils ir no 2018. gada, bet kick komunā esmu no 2015-16 gada.

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) : Ir tā sāpīgāk, pārsvarā visi ir par viedokļa izteikšanu. 

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : Tātad, esmu Ralfs, jeb citiem vēl pazīstams kā wazijs. Šajā komunā varbūt mani neatpazīs visi wannabe hujāti, kas te spēlē, bet vecākā paaudze, kas te uzturās jau ilgāku laiku mani pazīst un atcerās. Kick komunā es esmu jau kopš seniem laikiem, kad vēl jūsu servera īpašnieks bija parasts lsak priekšnieks un administrators, tas ir viens fakts kāpēc nāktos aizdomāties. Gramatika un pareizrakstība man ir normas līmenī. 

- Pieredze ka foruma moderatoram: Pieredze kā moderatoram ir pietiekoša, esmu pabijis moderators 2 forumos, kur un kad nav jēga pieminēt, bet pieredze kā tāda ir. Noteikumus es pārprotu, bet reizēm esmu tos pārkāpis, jo vēlējos brīvi izteikties, bet šajā forumā noteikumi ir ļoti apspiesti un nekur vairāk kā par čatu labāk nelīst. Tomēr nenovirzoties no tēmas - šāda tipa forumā man pieredzes nav un, ja tikšu pieņemts tad ar visām funkcijām un opcijām nāksies iepazīties no jauna. 

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Manuprāt, esmu tam pietiekami nobriedis, lai arī ne visai vecs. Protu ielikt teikumā komatu, un arī izveidot teikumu, kas satur garumzīmes, kas noteikti ir daudz šajā forumā. Ir bijusi arī pieredze šādā amatā, kas ir darīts iepriekš. 

Pamanīju, ka forums ir meklējumos pēc moderātoriem, vai moderatora, un uzskatu, ka esmu pietiekami atbilstošs, lai ko tādu darītu, un spēju uzņemties šāda veidu atbildību. Pārsvarā esmu nopietns, un nosvērts cilvēks, bet protams, kā visi varu mazliet paākstīties. 

Bridges
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
Pot-Valor
Mazā MIA
517 atbildes forumā
Online: 39d 18h 12m
Redzēts 19. martā, 22:19
Pievienots, 2020. gada 06. jūnijā, 03:31
8
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) :

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus :

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) :

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) :

Mani sauc Aigars, esmu es no Pļavniekiem , ārā iet man ne ļoti cepī, jo zajobs jau, savos 17 gados, es reāli viss ko atceros kā esmu vazājies pa ielām ar draugiem, un spēlējos futbolu, vai vēl kaut-ko citu, dotajā brīdi , karantīnas laikā, es reāli guļu maz, un kad esmu augšā sēžu pie kompja, jo darīt ko citu nav vēlme, nesen biju slimnīcā, un man ir samērā vāja imūnsistēma, negribu noķert to sūda covid, tapēc nekur nelienu. Mani maksimāli stimulē mūzika, zem attiecīgas mūzikas, es spēju būt slinks, zem citas būt ļoti čakls, man visulaiku skan mūzika, es pat eju gulēt, klausos mūziku.

Esmu pieļāvis daudz kļūdas, it īpaši pagājušo sezon, es biju maksimāli dirsīgs, domāju ka esmu pārāks par citiem , tikai tapēc ka es vēlējos lai tā ir , lai arī tā nebija, dēļ tā, man bija slikta attieksme, pret daudziem cilvēkiem, es tiešām atvainojos visiem tiem cilvēkiem. Kā arī Goblin, es vēljoprojām nožēloju ka aizgāju uz LS. Just so you know'.

(Kopēts no GM pieteikuma. )

- Pieredze ka foruma moderatoram: Nav, ja esošie Moderātori man palīdzēs, zinu ka tikšu galā, un viss būs čiki - puki.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu : Skanēs banāli, bet vēlos palīdzēt forumam, kā arī pats vēlos iegūt pieredzi, ka moderātors. Es pa pēdējām dienām, esmu mainījis savu attieksmi uz pāris uzzskatiem, jo man nepieņēma GM,Moderātora pieteikumu, so apdomāju kur uzvedos ne tā, kā vajadzēja, un daudz lietas pārvāriju. Tagad cenšos neatbildēt tiem kuri izjūt kaut-kādu negativitāti pret mani, jeb atbildēt ar respektu, lai pret mani sāk izturēties labāk. Mainīju šo attieksmi lai pēc kāda laika atkārtoti uzrakstītu Moderātora pieteikumu, un ieraudzīju šo topiku, izdomāju pamēģināt, varbūt izdosies pierādīt sevi. Centīšos visu darīt akurāti, un nākt forumā pēc iespējas biežāk, lai palīdzētu atrast cilvēkiem pareizos topikus. Tiešām izspiedīšu visu no sevis, lai pierādītu, ka esmu šī statusa vērtīgs, un vēlos daudz pierādīt sev.

Bridzons atvadas


Discord
Bridges#1337

Steam
Bridges(click)

Werinnors
Lietotājs
248 atbildes forumā
Online: 13d 19h 43m
Redzēts 17. februārī, 23:57
Pievienots, 2020. gada 06. jūnijā, 11:44
4
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) :-

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus :+

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) :+

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) :https://mta.kick.lv/forums/topi…ew/?post=27851">https://mta.kick.lv/forums/topi…ew/?post=27851

- Pieredze ka foruma moderatoram:Nav

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu:Mani ir jāņem jo forumā ir diezgan maz moderātoru, un bieži kautkādi čalīši topikus veido kā čatus, vai arī iejaucas citu situācijās, tādēļ vēlos viņus sodīt, forumā ir maz moderatoru, kaut arī ar šo topiku to kļūs daudzreiz vairāk, tādēļ izlēmu uzrakstīt pieteikumu, anyway tas netiks pieņemts jo motivācijas vēstule nav tik liela kā arī pieredzes nav, bet nu pieredze ir jāiegūst un kā to iegūt ja tādas nav, pareizi? xD

Pēdējo reizi rediģēja Werinnors, 2020. gada 12. jūnijā, 12:31.

 

archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2020. gada 06. jūnijā, 11:48
4
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : - 

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : +

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) : +

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : Sasveicināšanas

- Pieredze ka foruma moderatoram: īsti nav vēlos iegūt vismaz nelielu pieredzi tādēļ mēģinu savus spēkus pieteikumā.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu:  Zinu man nav tie lielākie gadi , bet mēģinu savus spēkus šeit , tādēļ ka vēlos iegūt šeit pieredzi kā arī palīdzēt foruma moderatoriem kuri diemžēl nav kuplā sastāvā . Esmu diezgan aktīvs gan forumā gan spēlē , tādēļ būtu pateicīgs, ka mani pieņemtu šinī statusā , cenšos būt visās situācijās neitrāls , domāju būtu piemērots cilvēks šim statusam.

Ar cieņu archaa.

Pēdējo reizi rediģēja archaa, 2020. gada 06. jūnijā, 11:54.

 

Skrevele
Lietotājs
223 atbildes forumā
Online: 36d 9h 39m
Redzēts 4. maijā, 18:13
Pievienots, 2020. gada 06. jūnijā, 13:52
2
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : -

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : +

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) : +

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : Labadiena Tautieši! Mani sauc Mārcis, esmu no Ādažu puses. Esmu 16 gadus jauns. Pārsvarā pret visiem esmu draudzīgs, vienmēr uzklausu kritiku, protams ja tā ir normāla nevis trīs vārdos ar krievu slengiem. Diemžēl esmu vairāk ''dīvānā pirdējs'', nekā sportotājs, taču ik pa laikam var aiziet uzspēlēt basīti vai futbolu ar savējiem. Ar videospēlēm esmu uz ''TU''.

- Pieredze ka foruma moderatoram: Diemžēl nekāda, bet ceru ka varēšu iegūt pieredzi no šī foruma.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Skola tagad beigusies, kas nozīmē kad ir daudz brīvā laika. Arī skatoties uz pašu moderatoru sastāvu, tas nav baigi kuplā skaitā. Kā arī saprotu to ka pašreizējam sastāvam ir savas darīšanas ārpus foruma un tie visu laiku nebūs pieejami, tapēc vēlos palīdzēt šim forumam ar pārkāpējiem vai kādiem citiem jautājumiem. Visās situācijās cenšos būt neitrāls un izvērtēju abas iesaistītās puses, neskatoties vai tas ir mans draugs vai nē. Gan in-game, gan forumā, ievēroju šo zelta likumu: ''izturies pret lietotājiem ar cieņu, ja tu gribi, lai pret tevi izturas tāpat''. 

Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1783 atbildes forumā
Online: 125d 14h 50m
Redzēts pirms 46 minūtēm
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 06. jūnijā, 14:07
13
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) :-

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus :+

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) :+

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : https://mta.kick.lv/forums/topi…in/?post=22019">https://mta.kick.lv/forums/topi…in/?post=22019

- Pieredze ka foruma moderatoram: Saku kā ari, nekad nēesmu bijis nekur par MOD. Es nāku lai iemācītos un palīdzētu Pupsij. Darbs nav viegls un ir atbildīgs.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Es nāku ar to, kad tiek  meklēti palīgi aktīvi. Es pārsvarā forumā uzturos vairāk nekā serverī. Pašam patīk šeit būt un ir interesanti parunāties un arī forumā palīdzēt player. Darbs ir kāds ir un ir apzinoš. Teicu, kad pieredze īsti nav, bet to var sarunāt un lai iemāca. Nāku, jo es centīšos un klausīšu padomus. Es pat skolā sēžot gāju forumā un tagad vairāk pielietoju. Sanāca vienu sienu škandālis kur pats biju vainīgs, bet šāvaitā palīdzēu spālētājiem. Es domāju arī izturos īsti labi un ar cieņu. 

Veiksmi ik vienam, kas piesakās.


DesertFoxLV
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Krispers
97 atbildes forumā
Online: 11d 21h 40m
Redzēts 15. martā, 22:02
Pievienots, 2020. gada 08. jūnijā, 18:19
0
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) :

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus :

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) :

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) :Sauc mani Kristers, kas mani atcerās biju šeit servera administrātors, bet nu skolas dēļ aptrūkās laiks priekš tā, kā zinam izglītība ir tak atslēga..

- Pieredze ka foruma moderatoram:Baigi,baigi sen atpakaļ, cita komūnā, bet nu tādēļ šeit esam, lai palīdzētu viens otram un apmācītu.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu:Ir pieredze šajā komunā, kā to teicu augstāk un tie, kas zina mani gan sastāvs gan spēlētāji daru darbus ko liek un izdaru līdz galam tos neēsmu no tiem, kas sasola un tad neko nedara, un Pupsijs rakstija, ka  cilvēku trūkums, mēģināts nav zaudēts..

Ar cieņu,

DesertFoxLV

 

Obito Uchiha Stare GIF - ObitoUchiha Stare Anime GIFs

 

Tevzi Giorgi Tevzadze GIF - Tevzi GiorgiTevzadze BMW GIFs

 

Dieggo
Lietotājs
🧐 .
67 atbildes forumā
Online: 5d 10h 1m
Redzēts 12. aprīlī, 15:31
Pievienots, 2020. gada 08. jūnijā, 18:35
0
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) :+

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus :+

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) :+

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) :https://mta.kick.lv/forums/topi…gg/?post=32401">https://mta.kick.lv/forums/topi…gg/?post=32401

- Pieredze kā foruma moderatoram: kā jau biju rakstijis, pagājušajā moderatora pieteikumā, esmu bijis moderators vairākos komūnos, kur esmu guvis pieredzi un iemaņas šajā jomā, pašlaik neesmu moderators nevienā komūnā, jo tie visi ir aizvērušies, vai arī no forumiem pāriet uz discordiem.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Kā jau esmu rakstijis, man patīk palīdzēt cilvēkiem, neskatoties uz to, kāda attieksme pret mani ir, vai pret citiem, ikdienā, laiku pavadu pie datora, vai arī ar draugiem, reizēm garāžā. Jā šajā Maija mēnesī, forumā neesmu bijis ļoti aktīvs, jo ir atsācies darbs un ir maz brīvā laika, domāju ka daudzi to sapratīs, jo neesmu vienīgais, kuram eksistē darbs. Neskatoties uz grūtībām ikdienā, vienmēr cenšos visus darbus padarīt ātrāk un pēc iespējas kvalitatīvāk, lai tiktu pierādīts, gan mans potenciāls, gan arī manas prasmes moderatora amatā. Nepiesakos dēļ tā, ka man statuss būtu ļoti vajadzīgs, nāku palīdzēt citiem moderatoriem, lai viss noritētu daudz vieglāk un bez uztraukumiem, ka kaut kas var aiziet greizi. Dzīvē visiem nākas kļūdīties, ja pat ir reize, ka arī man nākas kļūdīties, savas kļūdas cenšos izlabot. Spēju pieņemt kritiku, neskatoties uz to, kādā veidā tieku aizskarts.  

 gud

Kazhiks
Bijušais administrators
Kazhiks
196 atbildes forumā
Online: 16d 16h 44m
Redzēts 2023. gada 10. maijā, 13:08
Pievienots, 2020. gada 09. jūnijā, 16:09
1
post

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : +

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus :+

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) +:

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : Sasveicināšanās links.

- Pieredze ka foruma moderatoram: Esmu bijis MCP un ACP vairākos ipb forumos, kas mazliet atšķiras no šī, bet uzskatu, ka adaptēties nevajadzētu būt grūti.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: Vienmēr esmu tas, kas kūda moderatorus , lai viņi darītu aktīvāk savu darbu, jo parasti ir pašam vajadzības slēgt topikus, kādu sodīt pirmslaicīgi, jo daudzi nesodīti pazūd foruma dzīlēs, par kuriem pēctam tiek arguēts pa foruma čatu, ka moderatori nav izpildījuši savu darbu. Uzskatu, ka man vienkārši tas ir nepieciešams, lai uzturētu kārtību mūsu MTA entuziastu klubā.

 

 

 

Sodīts - noteikumu neievērošana. || BunnyHop

 

 

 

 

Pēdējo reizi rediģēja 518293182, 2020. gada 09. jūnijā, 17:40.

shockins
Lojālais lietotājs
90 atbildes forumā
Online: 9d 6h 10m
Redzēts 16. aprīlī, 17:44
Pievienots, 2020. gada 11. jūnijā, 22:34
2
post

Prasības:

- Jābūt 17 gadus vecam (nav obligāti) : tūlīt būs

- Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus : 5 gadi jau, neskaitot visus rr.

- Brīdinājuma līmenis forumā nevar pārsniegt 2 punktus un 1 perm punktu (brīdinājuma punkts ar foruma liegumu ilgāku par 24h) : nav.

 

Pieteikuma anketa

- Iepazīstini ar sevi (drīkst copy,paste no sasveicināšanas tēmas) : ja šo ļoti ņems vēra, tad vērtētāji mani tāpat ļoti labi jau zin.

- Pieredze ka foruma moderatoram: ipb forumos, kā moderators esmu bijis jau tālajā 2012. gadā, kad sīks biju. šeit esmu arī bijis moderators, manuprāt, normāli tiku galā ar pienākumiem.

- Argumentācijas vēstule jeb kāpēc tevi būtu jāpieņem uz šo amatu: esmu ļoti aktīvs foruma lietotājs, varbūt ne online, bet attālināti. māku apieties ar šī foruma "moderatora" funkcijām. un piesakos tāpēc, ka augstāk minētie pieteikumi ir cilvēki, kam ir grūti pēc komata ielikt atstarpi, kur nu vēl forumu pieskatīt. piesakos ar nopetnību, ja pieņems, būšu pateicīgs.

Dinčaa
Meitene zeltene
132 atbildes forumā
Online: 129d 23h 8m
Redzēts 28. martā, 15:38
Pievienots, 2020. gada 14. jūnijā, 20:28
0
post

Paldies visiem, kuri iesūtīja savus pieteikumus, taču kā jau zināms vietu skaits ir ierobežots un tika pieņemts tikai 1 foruma moderators.

Tiek pieņemts Dieggo, foruma aktivitāte ir pietiekama un prot sarunāties ar spēlētājiem kā arī ir rakstījis pilno pieteikumu, kas ir tikai pozitīvs rādītājs, kopumā pozitīvs lietotājs ar pareizu attieksmi, kurš līdz šim nav sagādājis nekādas problēmas. Pārbaudes laiks nedēļa, par vienu patiesu sūdzību pieejas tiks noņemtas.

 

Vēlu veiksmi jaunajā amatā,

Ꝓupsiʝs

Pēdējo reizi rediģēja Dinčaa, 2020. gada 14. jūnijā, 20:34.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0