bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sasveicinies
16
0
topic
RavenS saka Čau...
RavenS
Biedrs
509 atbildes forumā
Online: 35d 6h 38m
Redzēts 2022. gada 28. decembrī, 23:07
Pievienots, 2020. gada 08. jūnijā, 19:30

 

Labrīt, labdien, labvakar! Vienkārši Čau Jaunieši. :)

Kā jau pārsvarā katrā sasveicināšanās topikā, sākšu es ar pamatinformāciju par sevi. Esmu šeit kopš 2019.gada 3. decembra. Dēvē mani par Klāvu, esmu jau 17 gadus vecs/jauns, esmu. 1,96 cm garš jaunietis. Nāku no Skrundas puses, Jauznmuižas novada, dzīvoju mazā ciematiņā , bet kautvai maziņš cenšos atbalstīt ar pasākumiem , ar sporta spēļu turnīriem Volejbola, Futbola, Basketbola..

===================================================================================

Sportista dzīve

Apmēram 2/3 dzīvē mani saista sports un tikkai sportojot.

Kad biju maziņš spēlēju futbolu, laikiem ejot viss ir mainījies par 180 grādiem... Tad nu sākās mana karjera sportā. Biju deviņus gadus vecs kad sāku pagalmā ar draugiem spēlēt volejbolu. Mācījos pamatskolā, nebija tādas iespējas trenēties un pilnveidot savas prasmes volejbolā. Pēc 7.klases  aizgāju uz jaunu skolu mācities kur tika dota iespēja trenēties. Saņēmu piedāvājumu no Kuldīgas treneru puses pievienoties komandai. Biju ļoti priecīgs un piekritu tam. Sākums nebija ne visai labs, jo tomēr nebiju spēlējis komandā un komandā, kas cīnās tikkai par zeltu. Laikam ejot, pabeidzu 9.klasi, un tikkos ar treneri, un viņa vārdi bija šādi *Tu esi labs, bet vari būt labāks* un piedāvāja man mācities Kuldīgā un tur arī trenēties. Ar savu U17 komandu esam 6 kārtēji Latvijas Čempioni. Šogad izcīnījam Kurzemes Kausu, Pāvela Kausu, Latvijas Kausu, vēl tikkai bija palicis Latvijas Čempionāts, un tad lielais Baltijas kauss, kur ar U18 komandu 2019.gadā izcinijām 2.Vietu :) Laikam ejot saņēmu piedāvājumu NVL-Nacionālā Volejbola Līgā. Biju priecīgs pievienoties. Mana pozīcija šobrīd ir 1.TEMPS. Un turpinu pilnveidot vēljoprojām. Tas tā par manu sportu.

===================================================================================

Roleplay? spēlēju apmēram 6 gadus, jā pirmais RP serveris kurā es iegāju bija tieši PH.L* , varu pateikt lielu paldies savam bijušajam klasesbiedram Kristianam , kurš mani reiz pasauca uz RP , un vēl kā šodien atceros man name bija Klavs Crosby  :D:D  Nospēlējot kādu mēnesi sapratu ka  Roleplay serveris, ir tas ko man vajag.. Ienākot RP serverī, jo šeit bija viss kas priekš RP ir nepieciešams, pirmais darbs nu protams bija iekš mūsu mīļā RS HAUL, nezinot ka ir arī citas organizācijas, proti LSPD, LSGD utt. Kādreiz nepatika zaudēt ,bija ajail viens pēc otra. Pēc kāda neilga laika es biju samācijies RP priekš LSGD un te bija RP sākums kur pavadiju mēnešus , Rpojot,  bet ar laiku sāku darboties arī citās organizācijās. Sāku lielu uzmanību pievērst tieši LSPD patika tas RP, un attēloju RolePlay tieši viss vairāk tur. Laikam ejot ļoti ātri, savus 5 gadus noteikti attēloju lomuspēli tieši PD nezinu kapēc, bet man ap tieši PD ir motivācija kautko darit un tā jau ilgu laiku RPoju tur. MTA.KICK.LV ?  ar ļoti labo draugu @kazhiks runājām un viņš saka, lai nāku uz šejieni RPOT. Biju skeptisks, un ilgu laiku nenācu kad pirmo reizi atlidoju uz UK, nebija varianti, ņēmu un nepievienojos. Sāku ar to pašu LSPD, kur atradu labus draugus, protams daudz nesaprašanās, jo tomēr esmu zaļais un nevienam nepazīstams. Ātri sevi pierādiju vēl kad brālēns @kapracis vadija PD. Ļoti labi sadraudzējāmies un jau ilgi uzturos PD. 

===================================================================================

Dayz-Dayz sāku pirms 7 gadiem. Dayz sāku spēlēt jo patika , tā atmosfēra, tā grafika , kad tu spēlē komandā, pirmais Latviešu serveris bija ident*, kurā biju kā kartupelis neko nemācēdams , tad jau pēc pusgada biju labāks, un laikam ejot nonācām līdz servera izmirumam. Ik pa laikam skatos kad uzpeld kāds mēnešnieks, ieiet uzspēlēt jau var, nekas pret. Esmu ari tikkai piepalīdzējis kā supporters un nedaudz ka AD, mapojis daudz, bet ļoti sen :) Šobrīd uzspēlēju vai taktikas vai PVP serverus... 

===================================================================================

Manas vēlmes iekš MTA.KICK.LV - domāju kārtīgi vēl iepazīt visus un sadraudzēties. Turpināt attēlot Roleplay iekš kicka.

Vai esmu bijis statusā? :) Nē, neesmu skrējis pakaļ statusam. Neesmu bijis nevienā komunā, serverī ne GM'S ne AD. Domāju kad tas nav pats galvenais iekš kāda servera.

Ir arī Instagram profils, ja gribi piesekot, uzraksti pm :)

Pašam savs YouTube channels: https://www.youtube.com/channel…WpWGfTsXuUdEQA

===================================================================================

Paldies kad veltiji savu laiku lai izlasītu manu garastāstu :) :) :)

Ceru uz pieņemšanu mani šeit, lai veicas arī turpmāk.

Izbaudam vasaru uz visiem 100, Paldies.

Ar cieņ, RavenS :)

Pēdējo reizi rediģēja RavenS, 2020. gada 08. jūnijā, 19:31.

Kapracis
Galvenais administrators
Lojālais lietotājs
ausdrazisfm
735 atbildes forumā
Online: 52d 19h 5m
Redzēts 2023. gada 20. novembrī, 14:10
Pievienots, 2020. gada 09. jūnijā, 03:20
0
post

cau draugs ka tev iet?  tev vajag savu datoru 


Bridges
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
Pot-Valor
Mazā MIA
517 atbildes forumā
Online: 39d 18h 12m
Redzēts 19. martā, 22:19
Pievienots, 2020. gada 09. jūnijā, 10:08
0
post

Viss ir skaisti, un jauki.. Bet 1.96 CM ? Dille. Veiksmi turpmāk. :)

Bridzons atvadas


Discord
Bridges#1337

Steam
Bridges(click)

Vinstons
Lietotājs
1 atbildes forumā
Online: 3h 4m 04s
Redzēts 2020. gada 18. jūnijā, 04:42
Pievienots, 2020. gada 09. jūnijā, 12:24
0
post

Sveiks Jaunēkli,Lai labi spēlējas ;)

Kazhiks
Bijušais administrators
Kazhiks
196 atbildes forumā
Online: 16d 16h 44m
Redzēts 2023. gada 10. maijā, 13:08
Pievienots, 2020. gada 09. jūnijā, 16:03
0
post

čau , brāl <3

yanchux
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
Bijušais foruma moderators
JANČUKS
1453 atbildes forumā
Online: 74d 6h 40m
Redzēts Vakar, 23:22
Pievienots, 2020. gada 09. jūnijā, 16:31
0
post

cau

Pēdējo reizi rediģēja yanchux, 2020. gada 09. jūnijā, 16:31.

fujax

Arhimēds Pitagors
Lietotājs
Arhimēds
248 atbildes forumā
Online: 18d 0h 50m
Redzēts 2023. gada 22. septembrī, 08:21
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 09. jūnijā, 18:05
0
post

Sveiks pipar! Ph biji salīdzinoši labs lspd biedrs.

Apbalvojumi

Pitagors
Ὁ Πυθαγόρας ὁ Σάμιος
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Personīgā informācija
Dzimis580.—572. gadā p.m.ē.
Samosa, Senā Grieķija
Miris500.—490. gadā p.m.ē.
Vispārīgā informācija
Skola, tradīcijaPirmssokratiķi
Galvenās interesesĒtikametafizikamūzikamatemātikapolitika
Valodasengrieķu valoda

Pitagors no Samas jeb vienkārši Pitagors (sengrieķuὉ Πυθαγόρας ὁ Σάμιοςho Pūthagoras ho SamioslatīņuPythagoras, dzimis ap 570. gadu p. m. ē., miris ap 495. gadu p. m. ē.) bija joniešu matemātiķisfilozofszinātnieksārstspolitiķispriesterisizgudrotājs, visplašāk pazīstams ar Pitagora teorēmu.

Pitagorisms kā dzīvesveids bijis saistīts ar iniciāciju noslēpumos un bijis līdzīgs orfismam, kas to, domājams, ietekmējis. Tāpat kā orfisma, arī pitagorisma nolūks bijis padarīt dvēseli tīru (katharmoi), lai pēc nāves liktenis tai būtu labvēlīgs. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Pitagors nav atstājis nekādus rakstītus darbus un ka viņa idejas turpinājušas pastāvēt viņa skolniekos.

Dzīvesgājums[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagors, domājams, dzimis ap 570. gadu p. m. ē. Samas salā (Jonijas jūrā starp Turciju un Grieķiju) Jonijā un miris ap 495. gadu p. m. ē. Metapontā, Lukānijā. Ap 532. gadu p. m. ē. atstājis Samu, lai izvairītos no Polikrata tirānijas, un Dienviditālijas grieķu kolonijas pilsētā Krotonā nodibinājis vēlākajiem ordeņiem līdzīgu savienību reliģiski ētiskai dzīves reformēšanai, tā saukto "pitagoriešu skolu". Domājams, sākotnēji tajā ietilpuši ap 235 biedri, no tiem 18 — sievietes.

Skolas locekļiem bijusi jāievēro stingra disciplīna un zināmi priekšraksti, un viņi nodarbojās ar matemātiku (skaitļu īpašību pētīšanu). Savas disciplīnas dēļ skola drīz vien ieguva ievērojamu politisku svaru arī citās Dienviditālijas un Sicīlijas grieķu koloniju pilsētās. Tas kļuva par iemeslu demokrātu sazvērestībai, un pēkšņs uzbrukums skolas vadoņiem (tos sadedzināja kopā ar māju, kurā tie apspriedās) iznīcināja tās varu vispirms Krotonā un pēc tam arī citās pilsētās, izņemot Tarentu un Regiju. Pastāv versija, ka Pitagors pats gājis bojā šajā uzbrukumā, taču vairums vēsturnieku uzskata, ka viņš jau agrāk atstājis Krotonu un miris Metapontā.

Pitagora uzskati[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagora filozofijas pamats ir gluži vienkāršs: "Visus cilvēkus var iedalīt trijās grupās, tāpat kā visus cilvēkus, kas apmeklē olimpiskās spēles, var iedalīt trijās grupās. Zemākā sastāv no tiem, kas nāk pirkt un pārdot. Nākamie ir tie, kas sacenšas. Taču visaugstākie ir tie, kas nāk skatīties. Cilvēkus attiecīgi var iedalīt tajos, kam svarīga manta, tajos, kam svarīgs gods, un tajos, kam svarīga gudrība. Tātad visaugstākā apskaidrība ir zinātne bez interesēm un cilvēks, kas sevi tai ziedo, patiesais filozofs, kas sevi veiksmīgi atbrīvojis no "dzimšanas apļa"."

Grūti iedomāties vēl kādu sabiedrību, kas tik ļoti cienītu savu dibinātāju un reizē būtu tik atvērta pārmaiņām. Pitagoram viņa laikā tika piedēvētas pārdabiskas spējas, un daudzi atklājumi, kas nebūt nebija viņa. Viņa autoritāte bija tik liela, ka pietika pateikt: "Viņš pats teica" (autos ephē), lai izteikumam tūlīt paklausītu.

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0