bilde ko parada kad esi afk par ilgu
4
0
topic
[Sūdzība] Miles O'Conner
maqs.
Lietotājs
3 atbildes forumā
Online: 6h 47m 50s
Redzēts 2020. gada 19. augustā, 22:00
Pievienots, 2020. gada 07. jūnijā, 14:40

 

Sūdzība Miles O'Conner

Tavs lietotājvārds: justsmile

Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Miles O'Conner

Ko spēlētājs/i pārkāpa: Tātad, sāksim ar vakardienu. Vakar pie IGS tika nošauts, un ir iekš PD darbinieks, kas nozīmē ka viņam ir jābūt FPK, bet lai nedabūtu FPK, viņš Revive un uzreiz logoff, un blakus bija spēlētajs ar vārdu Vince O'Coner. Stāsta, ka tas esot viņa otrais character, bet administrācija saka ko citu. Labi, šodien pie Allahambras atkal problēmas ar viņu. Supra notrieca trimmeristu, es piebraucu, runāju tur ar viņiem, un tad atbrauc Miles O'Conner. Es viņam OOC prasu, kādā sakarā viņš patrulē, ja vakar tika nošauts, un neatzīst to visu. Screenaa būs redzams tikai Vince O'Coner, jo viņš neizdarīja kā, Miles, nespied to revive, un negāja ārā no servera kā mīkstais. Labi. Sīkums. Pēctam pie tās Allahambras tur strīdamies, par to FPK, pēctam apgriežos, braucu prom, un šis uzmet bindu, jo redz status ir ka MP5 ir piekarināts, tad jau var uzmest bindu un šaut. Sašauj manu auto, riepas, un pēctam stāsta, ka es esot viņu notriecis. Pirmkārt, nekas tāds nenotika, es viņu nenotriecu, braucu prom, un viņš sāka šaut par mani. Pēctam atkal situācija, esmu pie LSPD runāju ar citu policijas darbinieku, prasu vai var satikties PD telpās, pēc 10min, pielido Miles O'Conner, ar sirēnām, liek auto nobraukt ceļa labajā malā. Es braucu pie PD, iebraucu tur tajā mazajā parkingā. Šis man saka lai nekāpju ārā no auto, es jau biju izkāpis, es viņam saku, es dodos par jums sūdzēties priekšniecībai. Es sāku iet, un tad viņš mani noteizo. Pēctam ielika IC jailu, uz 2.5h un 3000$ naudas sodu. 

Pierādījumi: Visi screenshoti redzami šeit: https://imgur.com/a/uP25eV5">https://imgur.com/a/uP25eV5

Komentāri: Uzskatu, ka šāda rīcība nav piemērota, un ir jāsoda, izmetot no PD. Paldies, ka uzklausījāt.

 

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2020. gada 12. septembrī, 18:04.
Sneaky
Bijušais administrators
598 atbildes forumā
Online: 97d 3h 45m
Redzēts 21. februārī, 13:09
Pievienots, 2020. gada 07. jūnijā, 14:46
0
post

Sveiks! Tātad  WHITE tiks izmests no LSPD,  ar iemeslu ka neievēro  FPK. Iepriekš jau par šo lietu viņam teicu.  Par tavu IC jailu manuprāt viss ir kartība, jau aizmirsi kā muki no manis 4-6 reizes, pēc tam šāvi? Neuzskatu ka IC  viņš ir veicis jebkādus pārkāpumus.

 

Sūdzība patiesa.

maqs.
Lietotājs
3 atbildes forumā
Online: 6h 47m 50s
Redzēts 2020. gada 19. augustā, 22:00
Pievienots, 2020. gada 07. jūnijā, 14:49
0
post

Bet paga, es prosta runāju ar citu darbinieku, no PD, pielido šitais fujaks, un mani arestē, par miera traucētāju nepaklausīšanu. Kāds sakars tam, ja es saku, ka dodos sūdzēties par viņu priekšniecībai, bet viņš mani noteizo, un ieliek IC jailā. +Esmu mainījis identitāti, kā varējāt zināt ka es muku? Mazliet tā kā MG ne???? Es esmu ielidojis no meksikas, un varbūt auto no drauga aizņēmos? pierādi ka es pie stūres biju, ja ne reizi nenoķērāt mani.

 

𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄
Lietotājs
Alekuuu
92 atbildes forumā
Online: 11d 23h 4m
Redzēts 2023. gada 09. martā, 00:05
Pievienots, 2020. gada 07. jūnijā, 16:09
0
post

Paldies par sūdzību, gaidīju :).

 

Tātad, sāksim ar vakardienu. Vakar pie IGS tika nošauts, un ir iekš PD darbinieks, kas nozīmē ka viņam ir jābūt FPK, bet lai nedabūtu FPK, viņš Revive un uzreiz logoff

Runājot par šo - Vakar braucot uz igs pusi pa vidu ceļam stāvēja kādas 20 personas, visas sāka šaut pa mani, biegās mani nobēra Marshall Hopkins (tajā brīdī ar viņu biju DC), viņš teica, ka tas bija uz PK, pēc paša viņa vēlmes es saņēmu PK. Un nevis es revive un logoff, bet gan f10 un iegāju caur IdleWood 412 charu un pievienojos jūsu lielajam baram.

 

Stāsta, ka tas esot viņa otrais character, bet administrācija saka ko citu.

Šis teikums vispār kkāds bezsakars... Kā es varētu no 2 chariem kopā spēlēt?

 

Labi, šodien pie Allahambras atkal problēmas ar viņu. Supra notrieca trimmeristu, es piebraucu, runāju tur ar viņiem, un tad atbrauc Miles O'Conner. Es viņam OOC prasu, kādā sakarā viņš patrulē, ja vakar tika nošauts, un neatzīst to visu.

Bija avārija, es kā pd arī apstājos pie avārijas lai palīdzētu... Par to tavu OOC jautajumu jau atbildēju augstāk...

 

Pēctam pie tās Allahambras tur strīdamies, par to FPK, pēctam apgriežos, braucu prom, un šis uzmet bindu, jo redz status ir ka MP5 ir piekarināts, tad jau var uzmest bindu un šaut. Sašauj manu auto, riepas, un pēctam stāsta, ka es esot viņu notriecis.

Kad brauci prom, izskatījās, ka speciāli uzbrauci man virsū, jo vietas apbraukt apkārt bija ļoti daudz. Status man stāv vienmēr, jau izbraucot no PD garāžas, binds par šaušanu, izmantoju to, jo manā skatījumā tas ir diezgan normāli, kā tu gribi, lai es kautko izdaru, piemēram situācija kad pa mani šaus ar deagle? Man ir jastāv un jaraksta, ka es satveru MP5, kamēr pa mani šauj ar deagle, jo mazie wepi nav jaerpo?!

 

Pēctam atkal situācija, esmu pie LSPD runāju ar citu policijas darbinieku, prasu vai var satikties PD telpās, pēc 10min, pielido Miles O'Conner, ar sirēnām, liek auto nobraukt ceļa labajā malā. Es braucu pie PD, iebraucu tur tajā mazajā parkingā. Šis man saka lai nekāpju ārā no auto, es jau biju izkāpis, es viņam saku, es dodos par jums sūdzēties priekšniecībai. Es sāku iet, un tad viņš mani noteizo. Pēctam ielika IC jailu, uz 2.5h un 3000$ naudas sodu. 

Tātad, sitācija bija tāda, ka tu runāji ar citu PD darbinieku, tad tu beidi ar viņu runāt, es braucu uz IGS pusi, un man nostrādāja radars, ka tu brauc ar ātrumu 130+ (SS: https://imgur.com/a/VMvyvgd">https://imgur.com/a/VMvyvgd). Tas bija apstādināšanas iemesls, tu nevari aizbildināties ar to, ka tu runāji ar citu PD darbinieku. Tu kā jau vienmēr sāki ooc raudāt, tad ieparkojies pie PD, es teicu lai kāp atpakaļ auto (SS: https://prnt.sc/svcu7m">https://prnt.sc/svcu7m), tu neklausīji un devies prom no notikuma vietas, tas lika man šaut ar tazer, tad tu atkal raudāji OOC un es uzrakstīju repot, atnāca Artix vai Blanks (neatveros) un lika tev erpot. 

 

+Esmu mainījis identitāti, kā varējāt zināt ka es muku? Mazliet tā kā MG ne???? Es esmu ielidojis no meksikas, un varbūt auto no drauga aizņēmos? pierādi ka es pie stūres biju, ja ne reizi nenoķērāt mani.

Šitas ir bezsakars, apstādināju par ātruma pārkāpšanu.


@Sneaky, nezinu kā tas notiek, bet vaitad tev nav jasagaida atbilde no otras puses? 

Pēdējo reizi rediģēja 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, 2020. gada 07. jūnijā, 16:15.

Alex Miller - Miris ✪
Mike Sallivan - Dzīvs ✪

Miles O'Conncer - Dzīvs ✪

Sneaky
Bijušais administrators
598 atbildes forumā
Online: 97d 3h 45m
Redzēts 21. februārī, 13:09
Pievienots, 2020. gada 17. jūlijā, 23:14
0
post

Sen izskatīts.

 

TC.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0