Paldies tev.
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
Šo ten paņemšu es.
paņemšu šo ,paldies
cau
Paldies , paņemšu šito .
Sestais mans, ty.
+rep
zbis, ieķēru dažus, respect
Šo ieķeršu sev.
Paldies aizņemšos šo
Aizņemšos sos.
Paldies paķeršu šo sev :
Paldies,paņemšu sev šo:
aizņemšos šo ,paldies.
Aizņemos šo, +rep tev, tiešām labi avatāri.
~Ryan Moretti - Dzīvs~
nu loti skaisti darbini! kur tu iemacijies sadus skaistumus radit? esmu apburts!
7 no beigām mans ty
ELSB, Ofkors, Zupinshh, wfud, saulstarins, cjoma, PETER1ZZ, 7n4_, Jitzie, Burakz, samantiina, nauriks, Tropkillaz, Gonzalez, dandijs, Pishkaa, FL3X, raivorijs, Swufy, Hačiko, Grizlijs, M1ke, Loews, Beazzy, Arhimēds Pitagors, 518293182, Murish, Ricins, Brazy, A1, amsterdam, Kriksis, LogiTec, Skrevele, Bosch, Marko, Angelis, pagarinaatajs, Assassin, ivanovs, Mayans M.C, Lauronja, dazex, hoodsta, Gangsta, Gozmit, juppi, Kapracis, Ryan Gosling, Raivis, bLank, FalkeLV, Madden, tavsmurgs, yanchux, Daave, Sneaky, daunars, uravnobeshen, RavenS, Infernus, Kristers, dqlepey^^, command, Ērms, wolfenstein, Lauris29, rosearch, Biggy, Ilja44, sluker, DesertFoxLV, Lindy, Dieggo, Werinnors, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Animals, Durdulis, Kiwix, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, sippa, LaMpAcKa, Devitais, Castellani, Gmyza, Sestais, draiver, Bridges, Artix, Dinčaa, n1k0lajsxd, NASA, Melnais, Zipps, R4LF1NS, quickasfuck, Helludoin, Tominsh, Bloodyy, ble, esketit., Niknaaks, MMD, raymanins, alfredmayfrendsss, richmil, pertikis_nr1, JayB, archaa, Radiators, bandits, ArtursLV, Nikucis, experts61, ツARMISSツ, balenciaga, heii55, FRIDAY, THRU, Ceikaa, SNAKE, ppemka, Guzman , Gideons, Eliza, RukisLV, Scrubs, Rembo, Vaditajs, Kazhiks, “Markuss”, RaspyS, luchega, rolanddis, naurz, Hendas, CiemaPincis, Sen1te, pivuks, TrustR, SmokeY, SkyLine, Flomits, Freya, RevTheFUp, Z1EMA, MaryJane, KrazeY, Tankists, 6ix9ine, Mote, Thomas, Rove, Valchhaaa, antogine, Redman, Snow, Rufus, swolex, Knight, Gakisons, Cosmoss, GATERISTS, Emilciks, xGodSonZ, UMEH, panelis, GoblinX, , realduksitis, OpisLV, EBK, Logix, LUĪZE, Alex, ArtisLV, Belforts, Latvians, Karchiks, , MadYoga, labdaris, SilentOne, kidpromil, Fosiks, Daniels, Andis619, Growsmile, GeNesiS, ExspresLV, Megiii, IceKing, buddyy, TheKeneddy, jjackott, Pluto, Rūdolfs, Fushion Lv, babushka, Luwii, Maikijs, bighomie status, amatieris16, Moose, Madryy, Kristherz, FLESLV, NiksMcCherryLV, huga4life, Flandzins, teoy, 9Boz, Flexy, ....., Alcapone, *EnEmY*, klaxzy