Foruma moderatora pieteikuma paraugs.
VAJADZĪGĀS PRASĪBAS, LAI PIETEIKTOS PAR FORUMA MODERATORU.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
· Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas. [ X ]
· Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra. [ X ]
· Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3. [ X ]
· Jābūt vismaz 15 gadus vecam. [ X ]
· Labas latviešu valodas zināšanas. [ X ]
· Labas komunikācijas prasmes. [ X ]
· Jāspēj būt neitrālam konfliktsituācijās. [ X ]
ANKETA
Vārds : Artis
Vecums : 18
Iepriekšējie nickname : ToniC
Iepazīstini ar sevi, ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to : Nav sasveicināšanās topiks, taču visi plus mīnus par mani zina visu. Tiem kuriem nezina, īsumā pastāstīšu - Mani sauc Artis, esmu 18 gadus vecs puika no Kuldīgas. Dzīvoju šeit visu dzīvi. Pašreiz mācos Kuldīgas teķī, esmu trešajā kursā, kurā mācos par Loģistikas darbinieku. Brīvajā laikā pārsvarā dodos uz svarzāli, protams, tagad dēļ šitā vīrusa nē. Spēlēju MTA, esmu šeit administrācijas sastāvā jau pāris mēnešus. Pēdējā laikā daudz haltūras, pelnu naudiņu sev.
Motivācijas vēstule ( 250 vārdi ) : Doma bija iepriekš rakstīt pieteikumu, taču uzradās divi pieteikumi. Domāju, kad kādu no viņiem paņems, jo kandidāti nebija tie sliktākie, taču nevienu nepaņēma. Tamdēļ pašreiz rakstu, jo forumā ir nepieciešama palīdzības roka, jo pašreiz ir tikai viens Moderators, kurai vienai viss darbs uz šo masīvo cilvēku skaitu ir pārāk daudz. Esmu iepriekš pabijis moderatora statusā pie Mirrora, viņa komūnā Serpent, kā arī biju Thru servera forumā kā moderators(Abi forumi ciet, var nebrīdināt par reklāmu ;d). Ar to vēlos sacīt, ka pieredze man kā moderatoram ir diezgan daudz, jo kopēji tur nosēdēju pailgu laiciņu. Nezinu kādēļ, bet šis moderatora darbs man ļoti patīk, varbūt tas ir tādēļ, ka patīk palīdzēt cilvēkiem. Esmu pozitīva persona pa dzīvi, lieki neiesaistos konfliktos, bet dažreiz, sliktā garastāvokļa dēļ, mēdz būt, ka esmu pāršāvis pāri strīpai, bet tas notiek ļoti reti. Spēju komunicēt ar cilvēkiem viegli, neskatoties uz mūsu personīgajiem vai cita veida konfliktiem. Ar visiem foruma cilvēkiem, pārsvarā ar visiem, esmu uz labas nots. Bieži patīk forumā pajokoties, taču manu humora izjūtu caur rakstīšanu saprast ir grūti, tamdēļ bieži ir uzsākti pāris ''strīdiņi''. Tieši šajā forumā es atrodos daudz, dienā aptuveni pie četrām stundām. Kopēji forumā esmu pavadījis daudz laika, tamdēļ saprotu foruma struktūru, biežāk pārkāptos noteikumus u.t.t.
Liekās, ka sarakstīju baigo sūdu, cerams, ka nē.
Vienozīmīgi ar abām rokām par! Pieredze ir bijusi laba, online laiks labs, esi vēl jaunais administrātors. Vienozīmīgi, PAR !
lai arī biji pirmais, kuram bij pretenzija par to, ka es eju uz mod, došu tev REC. Spied tik grīdā brālēn!
gud
Es nezinu, kā šito uzņemt, pa joku vai nopietni, tā jau neesi aktīvs, bet nu lai iet, būšu par. Jo moderatoru/i vajag, jo viņi nav daudz.
Nezinu kam tev šito vajag, bet došu par..Sakarīgs pipars citreizi.
Fucking yo shawty before she leavin
Lai iet PAR! Forumā aktīvs, modus vajag.
Neteiktu, ka esi tas kuplākais zieds administrācijas pulciņā, uzskatu ka labāk pieturēties pie in-game, it īpaši zinot, ka tev vēl sevi ir jāpierāda.
Kā arī, ja raksti ''moderātors'' nevis ''moderators'', tad nezinu, Arti.
pret,
nekā personīga.
Nu es būšu par, foruma ir vajadzigi moderatori, aktivitāte tev tiešām nav tā labākā, bet ceru kad tā mainīsies GL
Pieredze iespējams tev ir, bet kaut kā motivācijas vēstulē nemotivēji, lai es uzrakstītu - +par, tamdēļ, šoreiz būšu neitrāls!
(cik esmu redzējis, visu laiku piesienies pie citu cilvēku motivācijas vēstulēm, aplūkojot tavu, varētu arī piesieties, bet to nedarīšu, nebūšu tik ļauns! GL)
Nu nezinu, pagaidām skatoties katu skaties citu cilvēku pieteikumus tu ļoti piesienies un liec pret, bet es ielikšu par tādēļ kad varbūt mainīsies un būsi jaukāks.
Lai iet Par! Forumā esi diezgan aktīvs.
Ja nosauksi man vienu iemeslu normālu kapēc tev ir nepieciešams moderators vienlaikus ar ADMINA amatu, es atbalstīšu. Pagaidam nav nepieciešams tev moderators.
Man jau nav žēl tev ielikt to par, bet kāda jēga? Tā jau reti parādies serveri un gribi vel moderatora pienākumus.
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
Nu tā...50/50...laikam tad šoreiz lai iet PAR.
Pret, jo ja netiec galā ar 1 statusu, tad ar 2 arī netiksi.
Atļaušos veikt dubultpostu, jo neviens nav rakstījis vairāk kā 2 nedēļas.
Pieņemts uz 2 nedēļu pārbaudes laiku, bet iesaku padomāt par to vai būs laiks uzturēties gan serverī, gan forumā vismaz dažas stundas dienā.
Jitzie, DJ quack, bLank, Scrubs, Spriditis, Lauronja, dandijs, ELSB, wolfenstein, sippa, LilsUzijs, sluker, Hačiko, smifnwessun, hustlerx, Tropkillaz, Raivis, 518293182, command, Dinčaa, Castellani, Gangsta, balenciaga, Cilveeeks, yanchux, Ricins, draiver, Sneaky, PUFFLV, Angelis, Werinnors, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, ivanovs, Skrevele, Kapracis, Kristers, RavenS, archaa, GaraiS, FalkeLV, Artix, Mayans M.C, RainersK, marats, tomka_c19, Durdulis, Bridges, Dieggo, Kiwix, hans, SNAKE, shockins, Helludoin, Kn0w, candyx, Devitais, LogiTec, Ceikaa, LUĪZE, Krisic, Kazhiks, Lindy, n1k0lajsxd, Peace0ut, daunars, Guzman