Sveiki, cienījamie Kick.lv lietotāji, izdomāju uzrakstīt paraugu sasveicināšanai, ja nu gadienā kāds nezina, ko rakstīt.
Tavs vārds, uzvārds (Uzvārds nav obligāts):Kristaps.
Vecums:17
Pieredze RolePlay jomā:nav pārāk liela, ne arī maza spēlēju RolePlay, kopš 2015. gada ja nemados, viss sākās samp un tad jau atnācu uz MTA jo tas likās reālāks un vairāk piesaistija.
Intereses/hobiji:Pašreiz intereses ir tikai meitenes xD. agrāk gāju BMX, pašreiz trenējos, gan uz stieņiem, gan kaušanās ziņā.
Interesants notikums, saistībā ar RP (Nav obligāts):nekā, tāda nav bijis, ko es varētu šeit pieminēt.
Sociālo tīklu nickname (Nav obligāts):nu hz, kkam tuvākam pateiktu, bet tā nea.
Velmes, ko vēlies piepildīt, atrodoties šajā komūnā: esmu šeit jau no 2018. gada, bet laikam nākot profilu paroles ir aizmirstas un pašreiz esmu palicis tikai pie viena profila.
Novēlējums serverim/spēlētajiem:veiksmi izaugsmē/RolePlay lomā arī.
Kāda piebilde/komentārs, kas neatbilst iepriekšējiem nosacījumiem: Officiāli esmu no 2019. gada augusta, bet rakstu sasveicināšanos tikai tagad.
gud
Yo, tur bur, tur čur.
Sveiks! Novēlu tev šeit veiksmi un izaugsmi, ceru, ka paradīsi sevi no labakās puses, sākums ļoti progresīvs.. Good luck brother.
Hi, veiksmi, cerams parādīsi sevi no labās puses
Sveiks pipar ceru uz palikšanu GL
Sveiks! Nu novēlu tev veiksmi. Cerams ka uz ilgu laiku
labrīt
Hello :")
Sveiks Kristap! Novēlu veiksmi tev🤗
Caw, GL.
čau ,gl
cau
čau Kristap.
Fucking yo shawty before she leavin
Cau čau
dafcha15, SHIT, Lauronja, yanchux, Raivis, Dinčaa, Gangsta, Logix, candyx, dandijs, Dieggo, Artix, Sestais, Werinnors, 518293182, archaa, draiver, hans, FL3X, Sneaky, CH1LL, bLank, Skrevele, LUĪZE, sippa, Castellani, Angelis, Devitais, Tropkillaz, Kristers, Ceikaa, 𝙀𝙨𝙠𝙖, LogiTec, Gozmit, Kiwix, ivanovs, Ricins, Hačiko, Lindy, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, Atty, Kapracis, Bridges