bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
2
4
topic
[GM] Daring
0 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 1970. gada 01. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 10. maijā, 21:25

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ - ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ X ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [X]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[-]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [X & -]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām.

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Kristiāns

Iepriekšējie nickname: Šeit ir bijuši vairāki, par kuriem Īpašnieks ir informēts un zin visus manus pārkāpumus pagātnē.

Tavs vecums:  14

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: 
Reginald Shinner - Los Santos Police Departament - Sergeant
Morgan Terrence - Los Santos Glābšanas Dienests - Dienesta Šefs
Theodore Bernanke - Los Santos Valdība - Direktoru padomes priekšsēdētājs 

Pieredze kā Gamemaster: Pieredze nav diez ko liela, toties pietiekama lai startētu. Esmu bijis gamemasters šajā projektā, šo mazo amatiņu man sarunāja BunnyHop's un pazaudēju to savas muļķības dēļ. Pieredze man ir iegūta arī LS un PH. PH tā noturējās, kaut kur 2-3 mēnešu robežās, taču LS'a tā bija apmēram 1 mēneša garumā, jo nepatika tas projekts un es no tā aizgāju, nevēlējos spēlēt administrācijas serverī. Pieredze nav diez ko liela, toties saprotu kādam ir jābūt gamemaster'a darbam, kādi būtu viņa pienākumi. Nāku uz šo projektu, atkal un piesakos uz šo amatu, jo vēlos arī daļēji saprast, ko man iemācīs šī projekta administrācija, jo pieredzei no kaut kurienes ir jārodas, pareizi?

Pieredze Roleplay jomā: Tā būtu daži gadi. Kopumā, lielāko savu laiku es veltīju SAMP projektiem, kā MPSA un SAMP, pēc tam pārgāju uz MTA platformu. Mans pirmais MTA projekts bija LS, pēc tam kick's. Kick'a laikā pieteicos uz Policijas Departamentu, kur toreiz BunnyHop bija priekšnieks. Pilnībā nemācēju roleplay, jaucu /me, /do, viņš mani ievirzija pareizajās sliedēs. Pēc tam man kick's apnika un devos tālāk, paskraidīju pa visādiem mēnešniekiem un paliku PH, no 2017 gada biju aktīvs PH lietotājs.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):  Diemžēl esmu, jā. Pēdējie mani /history ieraksti ir datēti-ar Aprīli, tādēļ esmu apzinies savas kļūdas. Mani pārkāpumi bija par BH un OOC insult'u, kuri sanāca pilnībā nejauši, kā arī viens forceapp par ''Nav nācis Rpot'', kas diemžēl bija diez gan nepatiesi, jo tagad es esmu, manuprāt, sevi parādījis no labās puses.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]): 
OOC insult, BH, Nav nācis rpot.

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Esmu cilvēks, kuru ļoti piesaista Legal-Enforcment tipa organizācijas, kā Valdība, Policija un Fire Departament, tādēļ esmu atnācis uz šejieni un aktīvi iesaistos šo organizāciju attīstībā. Par sevi neko dižu nespēju pateikt, kā tikai to kad esmu ūdens cienītājs. Brīvajā laikā esmu airētājs, tas ir mans sporta veids. Sports kurš ir mans mīļākais jau 2 gadus un noteikti nevēlos no tā atvadīties, jo manuprāt tas ir aizraujoši atrasties uz ūdens un tajā pašā laikā dabūt sev draugus. 
Ja ir vēlme zināt par mani kaut ko vairāk, ko es varbūt pastāstīšu, gaidu PM.

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?:  Uz šo projektu atnācu tīri intereses pēc, paskatīties kas lācim vēderā. Izdomāju palikt šeit, kamēr ir tauta, jo citur nav kur iet, tādēļ mainīju savu attieksmi un skatījumu uz šo projektu un iestājos frakcijās, kurās es varu sniegt savu palīdzību. Iestājos Valdībā un Glābšanas Dienestā, pa vidu policijas departamentā. Strādājot šajās organizācijās un it īpaši policijas departamentā, tu sastopies ar cilvēkiem, kuriem roleplay-pamati ir sveši un vispār nejēdz no tā, kas viņiem tiek piedāvāts lai labāk pavadītu laiku. Esmu saņēmies uzrakstīt šo pieteikumu, lai vienkārši pierādītu sevi un pārbaudītu savas prasmes, citu cilvēku apmācīšanā. Iespējams, būs kāds veiksmigs un kāds neveiksmīgs roleplay-gadījums un kādu cilvēku spēšu ievirzīt pareizajās sliedēs, kuras ir visiem low-rp spēlētājiem ļoti tuvu.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Manuprāt esmu ļoti labi sevi parādījis šīs nedēļas laikā; esmu iestājies Los Santos Valdībā, esmu ar vadītājiem mainījis tās darbošanās-struktūru, tagad viss ir pielīdzināms tuvāk realitātei. Tagad jau strādājam gar likumprojektiem un attīstību, ar ko lielākoties nodarbojas šāda frakcija Amerikā. Paralēli tam, vadu glābšanas dienestu, pēc neveiksmīgas Archa vadīšanas esmu pārņēmis šo organizāciju un aktīvi tajā darbojos tajā, lai parādītu šo maz-populāro frakciju darbībā. Šī frakcija ir ar pontenciālu, tomēr lai mēs spētu izrādīt mūsu darbības, ir vajadzīgs cilvēks kurš kaut ko saprot no Glābšanas Dienesta struktūras Amerikā, tādēļ es domāju kad esmu piemērots šim amatam. Kopumā, ko es vēlos ar šo pateikt; esmu jau iesaistījies mirstošās organizācijās, lai kā roleplay cienītājs (LEO) spētu dot otru iespēju šīm frakcijām. Frakcijām, kurām ir lielas roleplay iespējas. Es kā šo frakciju ''vadītājs'', esmu gatavs (protams sadarbībā ar LSV tiešiem priekšniekiem) sniegt roleplay iespējas citiem spēlētājiem, ievirzot viņus pareizajās sliedēs. Nevis vienkārši; ej mācies noteikumus no F1, bet tiešām dot iespēju roleplayot ar mums un iegūt pieredzi. Glābšanas Dienestā - ugunsdzēsēju un paramediķu, vai valdības - politiķu jomā, tas ir tas kas varētu vairāk piesaistīt jaunos spēlētājus un tas būtu ļoti izcils veids viņus apmācīt, caur frakcijām kurās roleplay līmenis pakāpeniski uzlabojas, tādejādi arī uzlabotos jauniņo roleplay līmenis, protams ja viņi paši to vēlētos.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?:  Apzinos!

Werinnors
Lietotājs
248 atbildes forumā
Online: 13d 19h 43m
Redzēts 17. februārī, 23:57
Pievienots, 2020. gada 10. maijā, 21:27
0
post

No manis kategoriski PRET  jo nu tevi praktiski nezinu, serverī redzēju tikai šodien, kā arī tev nav pietiekami gadu un domāju kad esi pārāk jauns • Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[-]

 

Daave
Lietotājs
114 atbildes forumā
Online: 29d 15h 11m
Redzēts 2021. gada 26. jūlijā, 17:36
Pievienots, 2020. gada 10. maijā, 21:28
0
post

Lai ari kā zini RP, bet nē. Šeit esi jauns, un neesi gana sevi vel pierādījis. Tev uz šo brīdi serveŗī ir 21 stunda. Esmu PRET. 

Kā ari cik man zināms nāc no blakus projekta. Vecums būs nedaudz pa maz šim amatam.

Pēdējo reizi rediģēja Daave, 2020. gada 10. maijā, 21:29.

 

Kapracis
Galvenais administrators
Lojālais lietotājs
ausdrazisfm
735 atbildes forumā
Online: 52d 19h 5m
Redzēts 2023. gada 20. novembrī, 14:10
Pievienots, 2020. gada 10. maijā, 21:29
0
post

Antirekomendācija no manas puses, jo serverī nessi vairāk par divām nedeļām un puse tevi šeit nemaz nezin.. Kā arī pietiek jau ar esošo indivīdu skaitu iekš statusa, precizāk lomuspēles skolotāji.. 

Pierādi sevi kā lojālu lietotāju, kad ieviesīsi izmaiņās iekš frakcijām kurās tu atrodies tad arī varēs diskutēt talāk par šo jautājumu. 


Fosiks
Lietotājs+
Kvasiks/Fosiks
133 atbildes forumā
Online: 8d 9h 58m
Redzēts 2022. gada 27. augustā, 08:34
Pievienots, 2020. gada 10. maijā, 21:33
0
post

no sevis esi parādījis man tikai savu slikto pusi, pret.

Fosiks

Varde
Lietotājs
26 atbildes forumā
Online: 6d 23h 58m
Redzēts 2021. gada 25. novembrī, 17:39
Pievienots, 2020. gada 10. maijā, 21:35
0
post

Protams, ka nē, kāds sakars džeks tikko atlec šeit, un jau grib GM XD, PRET

bLank
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
banknote
579 atbildes forumā
Online: 115d 9h 50m
Redzēts 4. aprīlī, 11:11
Pievienots, 2020. gada 10. maijā, 21:37
0
post

pārāk ātri kristiān

Angelis
Veterāns
daunis
1201 atbildes forumā
Online: 149d 23h 5m
Redzēts 2023. gada 09. septembrī, 23:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 10. maijā, 21:39
0
post

pasēdi te ilgāk ,esi pārāk zalš ,pierādījis sevi neesi un augstāk viss ir pateikts, atā ,paldies ,ka uzklausīji manu viedokli :)

cau

Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1783 atbildes forumā
Online: 125d 14h 46m
Redzēts 26. aprīlī, 12:44
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 10. maijā, 21:50
0
post

Piedo, pret. Žaļš puika esi. Sēdi erpo un tad.


juppi
Servera administrators
Frakciju komanda
Lietotājs++
231 atbildes forumā
Online: 33d 3h 51m
Redzēts 16. aprīlī, 23:01
Pievienots, 2020. gada 10. maijā, 21:54
0
post

Pret, pārāk zaļš šajā komūnā, nesen atnācis no ph, tad šis : • Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[-]

 

Gozmit
VIP
Bijušais foruma moderators
#soberAF
445 atbildes forumā
Online: 37d 22h 53m
Redzēts 30. martā, 00:38
Pievienots, 2020. gada 10. maijā, 21:55
0
post

par, sakarīgs fujaks, spēs pavilkt amatu.

 

te nekā nav

Tominsh
Bijušais administrators
Tominsh
461 atbildes forumā
Online: 19d 19h 21m
Redzēts 4. martā, 21:52
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 10. maijā, 21:55
0
post

Naaah, blood.

Es tevi tikai vakar pamaniju serveri, kā arī liecies sakarīgs čalis, bet nāa, es pārak zaļš, pasēdi vairāk serverī, moška nākošo sezonu varēsi bliezt pieteikumu

GL.

 

 

 

 

Hačiko
Lietotājs++
424 atbildes forumā
Online: 54d 4h 0m
Redzēts 20. februārī, 22:43
Pievienots, 2020. gada 10. maijā, 21:56
0
post

PRET To zaļš to get gm

 

 

 

 

ELSB
Vadošais administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Veterāns
Pasākumu Komanda
ONE LOVE <3
Milly's
1384 atbildes forumā
Online: 101d 3h 4m
Redzēts 25. aprīlī, 21:01
Pievienots, 2020. gada 10. maijā, 22:04
0
post

PRET, nesen atnācis uz KICK un jau iet par GM

archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2020. gada 10. maijā, 22:06
0
post

Nebūs , sorr veci , zinu ka ir pieredze PH, bet nu tik tikko atnāci uz KICK un uzreiz uzraugs piedod večuk bet lietas tā nenotiek

 

Devitais
Bijušais administrators
460 atbildes forumā
Online: 27d 15h 16m
Redzēts 2023. gada 16. oktobrī, 17:08
Pievienots, 2020. gada 10. maijā, 22:11
0
post

Antirekomendēju.., zaļš un nemākulīgs.

Pēdējo reizi rediģēja Devitais, 2020. gada 10. maijā, 22:25.

Fucking yo shawty before she leavin

sippa
VIP
556 atbildes forumā
Online: 46d 1h 42m
Redzēts 2023. gada 12. decembrī, 11:22
Pievienots, 2020. gada 10. maijā, 22:49
0
post

iespaidigi skatities ka tu ieposto kriminalkodeksu un pec vina seko pieteikums. Varbut kadreiz si metode nostradaja, bet nejau TAGAD MILAIS CILVEK, HALLO!

Arhimēds Pitagors
Lietotājs
Arhimēds
248 atbildes forumā
Online: 18d 0h 50m
Redzēts 2023. gada 22. septembrī, 08:21
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 10. maijā, 23:26
0
post

Nopirksi radiotehnikas aparatūru no manis pm . Veins eiro gabalā . Iedošu rekomendāciju. Tagad anti jo nepazīstu tevi 

Apbalvojumi

Pitagors
Ὁ Πυθαγόρας ὁ Σάμιος
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Personīgā informācija
Dzimis580.—572. gadā p.m.ē.
Samosa, Senā Grieķija
Miris500.—490. gadā p.m.ē.
Vispārīgā informācija
Skola, tradīcijaPirmssokratiķi
Galvenās interesesĒtikametafizikamūzikamatemātikapolitika
Valodasengrieķu valoda

Pitagors no Samas jeb vienkārši Pitagors (sengrieķuὉ Πυθαγόρας ὁ Σάμιοςho Pūthagoras ho SamioslatīņuPythagoras, dzimis ap 570. gadu p. m. ē., miris ap 495. gadu p. m. ē.) bija joniešu matemātiķisfilozofszinātnieksārstspolitiķispriesterisizgudrotājs, visplašāk pazīstams ar Pitagora teorēmu.

Pitagorisms kā dzīvesveids bijis saistīts ar iniciāciju noslēpumos un bijis līdzīgs orfismam, kas to, domājams, ietekmējis. Tāpat kā orfisma, arī pitagorisma nolūks bijis padarīt dvēseli tīru (katharmoi), lai pēc nāves liktenis tai būtu labvēlīgs. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Pitagors nav atstājis nekādus rakstītus darbus un ka viņa idejas turpinājušas pastāvēt viņa skolniekos.

Dzīvesgājums[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagors, domājams, dzimis ap 570. gadu p. m. ē. Samas salā (Jonijas jūrā starp Turciju un Grieķiju) Jonijā un miris ap 495. gadu p. m. ē. Metapontā, Lukānijā. Ap 532. gadu p. m. ē. atstājis Samu, lai izvairītos no Polikrata tirānijas, un Dienviditālijas grieķu kolonijas pilsētā Krotonā nodibinājis vēlākajiem ordeņiem līdzīgu savienību reliģiski ētiskai dzīves reformēšanai, tā saukto "pitagoriešu skolu". Domājams, sākotnēji tajā ietilpuši ap 235 biedri, no tiem 18 — sievietes.

Skolas locekļiem bijusi jāievēro stingra disciplīna un zināmi priekšraksti, un viņi nodarbojās ar matemātiku (skaitļu īpašību pētīšanu). Savas disciplīnas dēļ skola drīz vien ieguva ievērojamu politisku svaru arī citās Dienviditālijas un Sicīlijas grieķu koloniju pilsētās. Tas kļuva par iemeslu demokrātu sazvērestībai, un pēkšņs uzbrukums skolas vadoņiem (tos sadedzināja kopā ar māju, kurā tie apspriedās) iznīcināja tās varu vispirms Krotonā un pēc tam arī citās pilsētās, izņemot Tarentu un Regiju. Pastāv versija, ka Pitagors pats gājis bojā šajā uzbrukumā, taču vairums vēsturnieku uzskata, ka viņš jau agrāk atstājis Krotonu un miris Metapontā.

Pitagora uzskati[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagora filozofijas pamats ir gluži vienkāršs: "Visus cilvēkus var iedalīt trijās grupās, tāpat kā visus cilvēkus, kas apmeklē olimpiskās spēles, var iedalīt trijās grupās. Zemākā sastāv no tiem, kas nāk pirkt un pārdot. Nākamie ir tie, kas sacenšas. Taču visaugstākie ir tie, kas nāk skatīties. Cilvēkus attiecīgi var iedalīt tajos, kam svarīga manta, tajos, kam svarīgs gods, un tajos, kam svarīga gudrība. Tātad visaugstākā apskaidrība ir zinātne bez interesēm un cilvēks, kas sevi tai ziedo, patiesais filozofs, kas sevi veiksmīgi atbrīvojis no "dzimšanas apļa"."

Grūti iedomāties vēl kādu sabiedrību, kas tik ļoti cienītu savu dibinātāju un reizē būtu tik atvērta pārmaiņām. Pitagoram viņa laikā tika piedēvētas pārdabiskas spējas, un daudzi atklājumi, kas nebūt nebija viņa. Viņa autoritāte bija tik liela, ka pietika pateikt: "Viņš pats teica" (autos ephē), lai izteikumam tūlīt paklausītu.

 

Castellani
Bijušais administrators
Lietotājs++
1037 atbildes forumā
Online: 113d 19h 39m
Redzēts 2022. gada 15. novembrī, 11:06
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 10. maijā, 23:30
0
post

Neesmu tevi ne redzējis un neesmu neko par tevīm dzirdējis, būšu PRET Kā arī vecums nav tas īstais.. Veiksmi iekš IG..

Animated GIF

 

LogiTec
Lietotājs++
Jožik
186 atbildes forumā
Online: 21d 6h 17m
Redzēts 2022. gada 14. februārī, 15:20
Pievienots, 2020. gada 10. maijā, 23:32
0
post

Kategoriski PRET, ka jau teica serveri esi pavadījis zem ap 30 stundām un jau skrien pēc statusa? Atnāci uz kick lai ieviestu tādus pašus noteikumus kā playhārdā un ja nemaldos vienu brīdi PD frakcijas čatā teici ka playhārds ir labāks. Atnāci un jau dažās dienās parādiji sevi no sliktās puses.

~Ryan Moretti - Dzīvs~


 

 

Sestais
Bijušais administrators
431 atbildes forumā
Online: 24d 13h 43m
Redzēts 11. aprīlī, 22:39
Pievienots, 2020. gada 11. maijā, 00:04
0
post

PRET,vecums nav tas un nespēsi palīdzēt citiem.@Ronnirew Ne vella pārbauda cik gadi,vari savas gudrības dirst citur.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0