Cik zinu tevi, tas nav ilgi protams, bet esi sakarīgs, uzraksīju tev skype, nebija nekādi jautājumi kas tu tāds, ko tev vajag..utt, zinot dažus labus, domāju spēsim sastrādāties un nebūs konflikti.
Īsti tevi nepazīstu.Bet esmu dzirdējis par tevīm labas lietas un sliktas.Protams ir daudzi kas tevi nemaz nepazīsts.Un aiz muguras gudri runā.Bet izslasot tavu sveicināšanos un dzirdot no citiem.Izklausies sakarīgs čalis tad jau tiekamies in game.
Bigi centrs? Who dis? Nespēju aprakstīt cilvēkus kuri konstanti maina savus UCP.
Ganjau kruts calis esi
https://mta.kick.lv/forums/topic/11126/smotrjagi/
Dzirdēts cilvēks, bet pagaidām neko jauku nevaru pateikt. Iepazīšu , uzzināšu labāk kas tu esi.
Pirmo reizi redzu Tevi, uzmetot aci daudz maz proti rakstīt gramatiski pareizi, kas ir pluss, gadu vecāks par mani, gan jau kaut kad, kaut kur saskriesimies.
brazy - ja esi rpojis ar sho niku tad lkm es jauninais rp kopienaa, neesmu redzejis tevi ieprieksh, izskaties sakarīgs teikumu proti salikt ar ko jau pietiek lvrp augstajām prasībām.
Mans labais draugs, wolfeens. Kruts džekiņš, kruts rperis. Pirmo reizi par tevi uzzinaju caur video, kur traucaties ar bulletu caur pilsetu. Labak gan iepazinu labākaja rp projektā-zvērs lv. Sakarīgs džeks īsāk sakot.
kaktus, aatceros tevi nedaudz kā raudātāju, man liekas, ka sēdēji ar kkādiem čaļiem frakcijās, kkādā lsak? neesmu redzējis pašlaik
@biistamais labs erperi, cienijams cilveks un ar galvu uz pleciem
•Rule number 5 : Don't show no love.Love will get you killed.•
narkomāns.
te nekā nav
neaktivs admins, reti nak on, bet norm cilveks.
nav interesanti, es te gandriz nevienu nezinu, izlasiju tavu signature.... exactly that.
Sitais traks puika, bet es nezinu vinu, bet traks
•Rule number 5 : Don't show no love.Love will get you killed.•
Sitais trakais mafijas boss, vai ari sapno but par tadu, liecina bilde foruma, labs cilveks, ir loti ilgi sedets foruma
Pirmo reizi tevi šeit redzu, tāpēc nav ko īsti teikt.
Cilvēks dzirdēts,bet nu neesmu tā baigi sastapis.Izskatās normix čuvaks.
Tu esi okay, nekad isti neesam kopa rpojusi bet zinu kad jau loti ilgi spele rp, domstarpibu ar ttevi nav taka uzskstu tevi par normalu cilveku.
Normix cilveks, pro braucejs, labakais Latvijā, Pasaulē, Eiropā, nezinu kurš variants, bet aizbēgt nekad nevarēs no šī vīra...
Normāls čūbis, nav nekā slikta ko teikt par tevi pat, sakarīgs.
Vienmēr paliksi man prātā, kā LSAK priekšnieks un ielu slīpētājs ar Elegy
Kad iekļuvi statusā pierādīji, ka esi persona, kas ātri var iemācīties, ja grib. Lai tev veicas ;)
girts, rackzz, nauriks, Skrevele, Collins, samantiina, Rimbikis, pidars, Osmans, Liepinshh, Arnolds.aka.Rapid, hustlerx, sencis., PETER1ZZ, Guzman , 9Boz, Admiiiks, draiver, archaa, Ryan Gosling, raivorijs, Ricins, ! starxzs, Sneaky, klassiks, joberis, Dekraa, Skecets, Erms2, SiZzy, uravnobeshen, jur, figura, DriverOG, 💜 Tvaiciņš 💜, daunars, EBK, yanchux, Hyper, ELSB, Castellani, Draugs, dandijs, LUĪZE, *EnEmY*, jurislips, Arhimēds Pitagors, Pelnutrauks, 518293182, Tropkillaz, Jitzie, FalkeLV, cjoma, Uziks, RaivoKR, Biggy, Twizzy, pivuks, DenzBen, Infernus, Kriksis, timaballs, Haseeb, Gozmit, Origo Urla, RainersK, naurz, Sardze, friend of deer, Scrubs, marats, KasParNa*uj?, disrespectful, ForesT, sukamaniramurs, Kristers, sluker, Knight, annija, n1k0lajsxd, HENKONZ, Tominsh, Zexity, Negro, juppi, MMD, Enija, Kapracis, DidzzyS, manpatikcesualus, CarD, Luwii, qtecc1, Bosch, Loews, Tējaaa, Danno, Swufy, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, GaraiS, bLank, martinsh, Maruzha, Sc4rLV, sippa, Dinčaa, fletcher2, MrLa!pa, Gangsta, Kiwix, Sharper, Brazy, blaze, Raivis, Emmet_Bowman, Dayzer, Sicitisss, Andruha, Kazocinsh, Steezijs, Čivrix, smeeriite, FL3X, LuckyDonut, dazex, RavenS, Biezaputra, beglis, RageQ, 2Pac, Hazard, Assassin, Devitais, Murish, LaKush, HENNESY, Lauris29, Signee, Lindy, Psychicaut, ツARMISSツ, Minchuks, grancmix, Hačiko, ivanovs, Krisic, amsterdam, Durdulis, MINIGORS, Niknaaks, IceKing, niksniklaavss, Viņa, emilinss, Žirgan, Angelis, wind, TrustR, Bridges, hoodsta, JurisKalnins, Latvians, Peciņš, Vakars12, 𝙀𝙨𝙠𝙖, ecY, Ērms, maargarita, smifnwessun, Suprīīīms, “Markuss”, Fushion, ricis, YuNg HeFnEr, Beichz, FizzyS, kristaps_hokage, Logix, SHIT, hood trooper, HandlexY, DesertFoxLV, muhtars, Lauronja, A1, Sergeant Major Sikaiss, Raivic, Stefan, Leht1, SANLA, FRSBY, LaMpAcKa, peepkin, Artix, Ofkors, xGodSonZ, Olbis, esketit., ppemka, command, Laurz, marcisxd, Varde, mamba yeaz, Maruss, tavsmurgs, Incident, ☬ᴠᴇɴᴏᴍ☬, Animals, Henoksel, Freedy, Madden, SNAKE, LogiTec, pagarinaatajs, Patriots, dqlepey^^, Markuss777, Sestais, kristaps2, balenciaga, OnsY, wolfenstein, senkanssvens, candyx, Werinnors, Dieggo, Absent, RaspyS, Fosiks, ActivateWindows, Tweny, Savage, Pishkaa, pertikis_nr1, papi123, Redman, Tankists, Kazhiks, bandits, Helludoin, experts61, alfredmayfrendsss, Ceikaa, Leitis, phine †, dzēsts_profils_3, Kqastr, Valchhaaa, fantastiK, Flomits, Petunija, Arnoldinshh, Thomas, MaryJane, JayB, Spriditis, Zupinshh, Belforts, Rembo, OpisLV, swolex, amatieris16, MadYoga, SkyLine, kenixzx™, SmokeY, sukkuls, Daniels, GeNesiS, Jackobb, Kristherz, Madryy, huga4life, Melnais, ....., realduksitis, RastA, PigorsLV, Andis619, hans, Alcapone, TheKeneddy, teoy, panelis, NXTHING, dezkins, sweathly, Chill, Kuzmics, CherBerry, Keksyoo, StaFFорд, Kubitis, Tomss, DANIKOS, Сhrееру, rolex, Pinuzis, ricardssb, 442240, janiszaķumeditajs, labdaris, FallenAngel, , Kontaz, Trumpis, GLX, Unnamed, Jankellls, biistamais, GoblinX, Ponijs, adn384, tkrasta, Filipolv, Wolfijs, 133556, banots_lietotājs, Armadeon, FreshCat, FuckYourBitch, ArtisLV, Squatch ., RoysB, SAMMLUNG, vnkJohns, big fater, Sultans, crazy123, Burakz, Maiznieks, shockins, wazijs, XerisLV, PiePutnis, Growsmile, linceens, Iphone82, Tupele, Megiii, Malcolm, Beazzy, Pon4iks, Balto Spēks, THE_BEAR, primeyeez, half-pedor, m.A.A.d, durejs, Pablo, archerrylv, wtf, bigi_Centrs, yeboi, Unicorn, Kadets, Chemijs, Andersons, Danex, pidarupidars, Wyaters, Борис Ельцин, Partner