Īstenībā viss ir diezgan pat viegli, iemet bildi ar IC -(Ingame) mašīnu un citi to novērtēs, kā arī tu vari novērtēt mašīnu bildi ielikuši citi Kick lietotāji ;) -(Jānovērtē 1 / 10).
__________________________________________________________________________________________
★ Matthew ir 24 gadus vecs , melnādainais jaunietis ar 57 KG svaru un 1,70m augumu ((Matthew McCameron))
Matthew McCameron - Dzīvs
1/10 man nepatik IG mašinas
1/10!
Vajag likt IG mašīnas, ja nav ko likt lūdzu neliec vispār!
__________________________________________________________________________________________
★ Matthew ir 24 gadus vecs , melnādainais jaunietis ar 57 KG svaru un 1,70m augumu ((Matthew McCameron))
4/10, kaut kā man baigi nepatīk
7/10
(Mans vecais kumārs)
✪ Alex Miller - Miris ✪
✪ Mike Sallivan - Dzīvs ✪
✪ Miles O'Conncer - Dzīvs ✪
7/10
Kumārs labs, bet ne sarkana krāsa
8/10
♕ Lindy Miller - Mirusi ♕
♕ Kylie Sallivan - Dzīva ♕
9/10
7/10
*EnEmY*, 💜 Tvaiciņš 💜, CarD, Lindy, bLank, Archijs, Gangsta, hoodsta, Assassin, Bridges, Peciņš, MrTraxes, amsterdam, Kristers, yanchux, Kiwix, RavenS, Hačiko, dandijs, Angelis, wolfenstein, Cosmoss, Ricins, LUĪZE, ActivateWindows, LogiTec, Savage, archaa, draiver, ELSB, Castellani, ツARMISSツ, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, FL3X, Sneaky, Tropkillaz, Daave, Dinčaa, Durdulis, FRIDAY, esketit., swolex, Fosiks, StaFFорд, Kqastr, Flomits, Enriko, Logix, 518293182, ricardssb, , Сhrееру, teoy, Ērms, buddyy, Gozmit, Melnais, SNAKE, Niknaaks, sensejs, janiszaķumeditajs, ivanovs, 442240, Laurz