bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
12
5
topic
[GM] Sneaky
Sneaky
Bijušais administrators
598 atbildes forumā
Online: 97d 3h 45m
Redzēts 21. februārī, 13:09
Pievienots, 2020. gada 22. aprīlī, 23:48

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [x  ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [x  ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [x ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ x ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [x  ]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām. kkur 700 ir.

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds:  Roberts

Iepriekšējie nickname:  Klaxzy

Tavs vecums:  15

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās:  Michael Jr. Gaterior Deputy Chief LSPD.

Pieredze kā Gamemaster:  Ir bijusi , bet kautkados sūdīgos mēnešniekos . No tā ieguvu prasmes , pielietot kommandas. 

Pieredze Roleplay jomā: Tagad erpoju tieši 1 gadu. 

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):  Jā   ,  par PG  . Sanāca tā  , nevis par kautkādu tipisko lekšanu no majām , bet  neprasmīgi centos atveidot  LomuSpēli  , erpoju kameras kur tās patiesībā nebija. 

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]):  šeit

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):  Tātad , esmu 15 gadus vecs jaunietis  , ļoti aizraujos , ar  datorspēlēm .  Dienā MTA pavadu kādas 6 - 15 stundas ,tas ir atkarīgs pēc tā cik ir interesants roleplays. Arī spēlēju citas spēles  , kā piemēram CODS - CSGO un tā talāk . FPS geimus , bet protams esmu bots ,  neviena neko nejedzu :D . Bet jā  , patīk FPS tipa geimi , kā arī Roleplayi - Spēlēju MTA  , FIVEM  . Pēc neilga laika , tikai atnacu atpakaļ uz MTA no FIVEM , tas līmenis likās drausmīgs . Pirms aizgāju , vel biju +/- trollis , bet tagad daudz maz cenšos piestrādāt pie visa .  

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?:  Tātad  , esmu LSPD priekšnieks un mums LSPD bieži vien sanāk saskarties , ar tā saucamajiem  LOWAKIEM . Tas ir tiešām kaitinoši  , nespēju pienācīgi atveidot lomuspēli . Tieši LSPD vajadzībās vēlētos tikt  , bet protams arī tos reportus paņemt .  Piemēram šodien pat bija situācija , centos personai izrakstīt  sodu , bet 2 troļi jau sāka laist savā gaitā . Kad jau  nokaitināts aizbraucu , beidzot manam reportam pienāca kārta .  Vēlos tieši palidzēt  , ar to problēmu . Protams neesmu nekāds Rokijs , visu  nesalabošu :D . Bet centīšos  , ja protams man šo iespēju dos.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Ai , nezinu vai izdosies motivācijas vēstule , īsti neprotu to rakstīt , bet centīšos . Mans mērķis , ir parādīt pēc iespējas labāk  , kā būtu jarīkojas - Zemāka lomuspēles līmeņa spēlētājiem . Tos apmacīt . Pagaidām , man ar tādiem cilvēkiem ir sliktas atiecības , par cik viņiem nepatīk , ka tos sodu kā LSPD darbinieks IC. Tādēļ domāju iegūšu daudz negatīvu  atbilžu no tiem . Bet vēlētos , bezmazvai ar tiem sadraudzēties. Pagaidām ir grūti atveidot  lomuspēli , bet cenšos . Kā zināms tie zemie lomuspēlētaji traucē . TIešām vēlos jebkā apkarot šo problēmu , apmācīt tos - Man laika ir daudz. Uzskatu , sevi par  atbilstošu  attiecīgajām prasībām . Uzskatu  , ka būšu spējīgs  uz to visu! Paņemt reportus , palīdzēt katram (negetot auto un nefixot protams) Bet domu sapratāt . TIešām patiktu , ja Kick.lv roleplays iekustinātos , bet pagaidām , tas ir kāds ir . To noteikti varētu labot , bet  ir daudzi administrācijas biedri  , kas pat nav virs vidējā lomuspēles līmeņa . Protams neuzskatu  sevi par dievu , bet savu ietekmi es noteikti varētu veikt . Tur kautvai apmācīt 5 cilvēkus un pievērst lomuspēlei  , bet tomēr . Tas būs vairāk nekā tie daži ? Cilvēkus japiesaista , lai būtu intersanti . Nevis ar saviem Lambo un RS haul busiem - Wuhhuuu zoom  zoom .Tas pagaidam ir lielākoties , viss kas  notiek  un tas daudziem traucē RP . BĻāviens , novirzijos laikam no motovācijas vēstules , bet jā  principā tā ir mana motivācija - CIlvēkus apmācīt un tā tālāk .

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā!

Kiwix
Bijušais administrators
@pump_upp - best crypto p...
257 atbildes forumā
Online: 23d 0h 5m
Redzēts 2023. gada 13. decembrī, 17:46
Pievienots, 2020. gada 23. aprīlī, 12:49
0
post

Es jau arī būšu PAR, tāpēc, ka tavu balsi dzirdu varteikt katru dienu. Un es ceru, ja dabūsi statusu mainīsi savas domas, no Yostu teiktā, jo izklausās pēc tevis xdd. Gl

sippa
VIP
556 atbildes forumā
Online: 46d 1h 42m
Redzēts 2023. gada 12. decembrī, 11:22
Pievienots, 2020. gada 23. aprīlī, 12:50
1
post

Yostu visu uzrakstija. Nariks, nelietis tu esi, pret.

Ofkors
SuperBiedrs
Mediķis
гקﻮ๏๔
911 atbildes forumā
Online: 46d 10h 15m
Redzēts 14. aprīlī, 12:00
Pievienots, 2020. gada 23. aprīlī, 13:20
0
post

Pazīstu un pat labi pazīstu, zini kāds esi jau tagad, bail iedomāties kā būs ar statusu.. Likšu pret, jo nu nesaies tev.

Kā @yostu minēja, nesen atskrēji no FiveM, sataisīji traci, visus sacēli gaisā un nav pagājusi pat nedēļa kopš esi šeit un jau statuss.. Tas tā nestrādā.

Pārāk daudz skraidi, kā kādi sūdi sāc spamot PM lai palīdz utml, līdzīga situācija kā ar @Rastys, lai arī aktīvs esi un kaut ko no RP jēdzi, bet kā servera uzraugu es tevi neredzu, nespēsi apmācīt citus, jo nervu sistēma tev ir sūdīga, ātri uzsprāgsi un pasūtīsi visus, rupji sakot, dirst un statuss nost.. Jēga uz pārsi dienām tev viņu? Nav nekādas.

 

 

apu
Lietotājs
7 atbildes forumā
Online: 7h 12m 30s
Redzēts 2020. gada 23. aprīlī, 19:59
Pievienots, 2020. gada 23. aprīlī, 13:30
2
post

PAR KRUTC FRUKTC labākais pagastā pārējie Nabagi.

SNAKE
Lojālais lietotājs
MethodMen
518 atbildes forumā
Online: 24d 20h 19m
Redzēts 2023. gada 26. martā, 11:47
Pievienots, 2020. gada 23. aprīlī, 13:31
0
post

Es ilgi domāju likt PAR vai PRET.. Tad nu esu nonācis pie secinājuma -. PRET. Neskatoties uz to vai administrācija ir par vai pret tevi statusā , es saku ka nevajag . Būs liekas problēmas , ko tu pats labi apzinies . Varbūt tu mācētu vadīt statusu , bet kā jau @Ofkors teica tu ātri uzsprāgsti un tev ātri paliek pohuj , kas priekš statusa nav labi . Kā arī mēs runājām Discordā teici ka esi Trollis patīk Trollet utt , kas ir atcīm redzams ja godīgi . Varbūt ne tagad , bet labu laiku atpakaļ tev patika vienkārši taisīt sūdus uz līdzenas vietas. GM ir jabūt tādam , kas ir kluss , bet ja vajag var pacelt traci par tēmu , es vnk zinu ka pie grūtas situācijas pametīsi viņu malā , jo būs vnk zajebal.. Nejiet runa ka erpojam kopā vai kā , es to saku kā players tagad tev . Sorry vecīt , plus tu skraidi no viena servera uz otru , kas ir galīgi , galīgi garām . Nebūs..

Pēdējo reizi rediģēja SNAKE, 2020. gada 23. aprīlī, 13:32.

 

MMD
Lietotājs
So dien nekas
189 atbildes forumā
Online: 17d 3h 10m
Redzēts 12. aprīlī, 19:09
Pievienots, 2020. gada 23. aprīlī, 14:09
0
post

Es arī ielikšu PRET, jo vienreiz prost randomā nodirsi serveri, ai pizdu man zajebal, es eju uz FiveM.

55b00d9f2e70abuxqjmr1437601183.png

RavenS
Biedrs
509 atbildes forumā
Online: 35d 6h 38m
Redzēts 2022. gada 28. decembrī, 23:07
Pievienots, 2020. gada 23. aprīlī, 15:33
0
post

Aizej vēl nodirs serveri un aizej uz FiveM, PRET kategoriski

Kazhiks
Bijušais administrators
Kazhiks
196 atbildes forumā
Online: 16d 16h 44m
Redzēts 2023. gada 10. maijā, 13:08
Pievienots, 2020. gada 24. aprīlī, 00:27
0
post

Visu laiku mēģini kaut kādā di.sā ieberzties kādam, kur vien tas ir iespējams, lai tikai pašam tas būtu izdevīgi.

Pirms kāda laika teici, ka te ir hujova, aizpisi prom ķipa FiveM kapāt, lomuspēlē biji biežs apmeklētājs, kur varēja tavu purnu redzēt.

Personīgi man nepatīc, esi lecīgs, vari runāt par cilvēkiem tikai aiz muguras, ko noskaidroju no LSPD džekiem discordā, kuri bija manā pusē.

LSPD cilvēkus derankoji, ja viņi pateica tev ooc kaut ko,kas tev nepatīk.

Priekš maza džekiņa tavs ego ir pārāk liels un lai arī cik brūns nebūtu tavs deguns, es negribu redzēt tevi sastāvā.

Itkā tu rpo, vienmēr kaut kur bāz savu degunu dažādās lomās iejūties, bet neticu ka spēsi tikt galā ar tiem cilvēkiem, kas nepieprot rp.

no manis - kategoriska antirekomendācija.

Davexx
Lietotājs
Borzijs
38 atbildes forumā
Online: 2d 18h 14m
Redzēts 2020. gada 19. decembrī, 03:08
Pievienots, 2020. gada 24. aprīlī, 02:17
0
post

Viennozīmīgi pret, jo pēc manām domām, gamemasteram ir jābūt atbildīgam cilvēkam, kas spēs kaut ko veikt lietas labā ar serveri. Bet šeit izlasot tavu motivācijas vestuli, rupji sakot, tā ir drausmīgi kļūdaina un nevien vienu reizi, nebija nekādas motivācijas! Ar šo vecumu ir ļoti strikti uzrauti nervi, jo tev mazākā lieta un tu aizsvilsies, kā jau motivācijas vestulē pats to raksti. Piemēram- tu vēliec apmācīt cilvēkus un uzlabot RolePlay situāciju serveri! Bet kas tev liedz to darīt bez šī statusa? Atrodi kopīgu valodu ar tā saucamo cilvēku, kam ir zems līmenis rp, jeb tiko sācis spēlēt un iemāci viņam bez privilēģijam. Piemēram no personīgas pieredzes es varu derēt, kad esmu apmācijis vairāk cilvēkus sena pagatne, bez privilēģijam, neka tu ar tām!

Un lai lido negativitāte uz manu pusi! Esmu gatavs tam, jo noteikti iesitu tieši tavā sirdi, zinu kā tajos gados notiek! 

 

ROrIa9l.png

ivanovs
VIP
681 atbildes forumā
Online: 95d 12h 6m
Redzēts 2022. gada 07. septembrī, 06:48
Pievienots, 2020. gada 24. aprīlī, 22:59
3
post

Vairākums atbalsta (20 pret 8), bet tie kas bija pret ļoti labi paskaidroja kāpēc ir pret un tieši no administrācijas daudzi bija pret. Norādīto iemeslu dēļ gribās atteikt, bet priekšroku šoreiz jādod tam, ka vairākums tevi atbalsta.

Pieņemts uz pārbaudes laiku. Būs slikta attieksme pret spēlētājiem un administrāciju, kāda nopietna un patiesa sūdzība, vai arī pierādīsies kāds punkts kuru minēja kāds no augstākstāvošajiem savā postā - tiksi izmests.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0