Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [x]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ x ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ x ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ ]
• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām.
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Tomass
Iepriekšējie nickname: Sunuks (iespējams,īsti neatceros)
Tavs vecums: 17
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Josh Rosewood (LSPD)
Pieredze kā Gamemaster: GM pieredze diezgan plaša. Ir gadijies apmācīt spēlētājus iekš cita komūna. Daži no šiem apmācāmajiem šobrīd ir ieguvuši labu RP pieredzi! Tā kā tas man problēmas nesagādās.
Pieredze Roleplay jomā: Diezgan plaša, esmu atveidojis lomuspēli arī citos serveros! RP uzsāku ,ja nemaldos 2013 gadā ,laikā kad MTA:RP uzplauka. Ja velaties varu uzrakstīt kādos (PM)
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Jā.
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]): Es jau neko,bet labāk nevajag vīri! Es sevi pierādīšu turpmāk kā lojālu spēlētāju!
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):Mans vārds ir Tomass. Esmu 17 gadus vecs jaunietis! Patīk atpūsties! Brīvajā laikā paspēlēju datorspēles. Esmu diezgan lojāls,draudzīgs, saprotošs! Cilvēks kurš no savām kļūdām mācās! (Varbūt jums šķiet ka ta nav,bet tā ir jaunieši!)
Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Vel pavisam nesen jūsu serveri apmeklēju ļoti bieži! Varētu teikt ,ka gandrīz kādas 5-7h dienā aizgāja nemanot! Esmu manijis ,ka serverī daudziem spēlētājiem ir nepieciešama apmācība,lai atveidotu kvalitatīvu lomuspēli!
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti):
Cien Komūna Vadītāj!
Man īsti šo nepadodas rakstīt! Skolā arī nebija diezgan vienkārši rakstīt šāda tipa vēstules,bet nu es mēģināšu! Tādat! Kā jau iepriekš minēju esmu lojāls spēlētājs! Varbūt iepriekš servi parādiju no ne tik labas puses,bet esmu nolēmis mainīties! Ceru ka respektēsiet mani turpmāk!
Katram cilvēkam ir dota iespēja mainīties! Lūdzu saprotiet arī to!
Man piemīt augsta atbildības izjūta un precizitāte, esmu komunikabls,atsaucīgs,ātri apgūstu visu jauno un spēju pielāgoties jauniem apstākļiem!Esmu neatlaidīgs, zinātkārīgs, ar augstām darbaspējām, kā arī ātri iejūtos jaunos kolektīvos un viegli atrodu kopīgu valodu ar apkārtējiem.
Esmu pārliecināts par savu iepriekšējo pieredzi esot par RolePlay skolotāju! Man tas nepavisam nesagādās nekādas problēmas!
Ceru uz drīzu pieteikuma izkatīšanu!
(zinu šeit nav 250 vārdi,bet manuprāt, 250 ir daudz par daudz motivācijas vēstulei!)
Ar cieņu
Tomass~Venom
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā!
motivācijas vēstule nemotivē.
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]): Es jau neko,bet labāk nevajag vīri! Es sevi pierādīšu turpmāk kā lojālu spēlētāju!
Šis izsaka visu, pret.
te nekā nav
Es neesmu tevi redzējis iekš servera.
Un arī forumā tevi tikai ieraudziju šodien.
Pagaidām Neitrāls.
Skatoties uz taviem postiem uzvelcies un visus vienkarši sakot apdirs citus soo biški jāpiestrādā pie tā, domāju ka tagad to geimasteru ir diezgan pietiekami , tad kad atbrīvosies vieta tad raksti labāk , PRET, piestrāda vēl nedaudz ja pat history nevari parādīt , neredzu ka serverī aktīvs esi.
Došu PRET, jo serverī vispār neesmu saticis, neizskatās ka esi pārāk aktīvs, forumā neesmu redzējis arī.
Pret , neesmu tevi redzējis , pierādi sevi un tad uzraksti par jaunu.
Pret pret pret, tak atnaci taka statusņiks. Nomierinies un spēlē!
Es domāju ka pašlaik serverī ir pietiekami GMi, tapēc šoreiz PRET. Bet nu veiksmi!
Pēc manām domām augšā viss pateikts un personiski es arī neesmu tevi manījis iekš IC, tāpēc šoreiz būšu PRET. Bet nu veiksmi iekš Ic, ceru ka tiksimies!
Pret, augstāk viss paskaidrots
Pārāk svaigs, pieteikums arī nav lasāms. Pret
par jo pret
(zinu šeit nav 250 vārdi,bet manuprāt, 250 ir daudz par daudz motivācijas vēstulei!)
Pret, domāju ka vajadzētu gan tos 250 un tas ir svarīgi. Nēesmu redzējis tevi IC.
~Ryan Moretti - Dzīvs~
Pret, tikko atgriezies atpakaļ, paspēle nedaudz ilgāk, tad arī būs rec.
Kategoriski Pret Redēju tevi pēdējo reizi tikai pagaišajā sezonā un šaubos kad atbilsti GM statusam
Jake Ether ~Miris~
Robert Lima ~Dzīvs~ N/A
nu es nezinu, vecais. serverī pirms pāris mēnešiem bija redzēts, tagad vispār izgaisis. nesen esi atgriezies, huizin vai tev vajadzētu gm, zinu, kad izmantosi savā labā. man personīgi ir galīgs pohujs par tavu /history, pašam nav nekāds labais. viss ir labi n shit, pagaišsezon erpojām kopā, bet tagad esi pavisam cita persona. parasti saku, kad visiem vajag savu iespēju, bet šoreiz būšu pret, sorry. paspēlē nedaudz ilgāk, pierādi sevi un viss būs good.
Lojāls spelētājs? Pēdējo reizi esi manīts pirms sešām dienām, aktivitāte nav.
Ja tu nēsi spējīgs uzrakstīt 250 vārdus motivācijas vēstulē, tad piedod atvaino.
Pret.
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
Ir neliela pieredze , ar tevi PD . Pēdējo ko atceros , kad tu biji PD . Sēdēji uz IGS jumta un ar Swat duty Emku bēri katru garāmejošo . Lomuspēlēt tev nepatīk , kā kautkas uzreiz sāc raudāt OOC . Aktivitātes arī nav , kāda jēga tad tev no statusa ? Fixosi sev mašīnīti un Vrum Vrum . Vai genericus taisīsi ? Kategoriski pret!!!!!!!!!
Trollis, neaktīvs, toksisks. Noteikumus pārkāp, erpot negribi, /history neesi parādijis (36 ieraksti tur). Augstākstāvošie ir pret tevi, acīmredzot lietotāji arī.
Atteikts
Skrevele, Kristians12, MMD, quickasfuck, dandijs, Lauronja, wolfenstein, Tropkillaz, TrustR, Nilucis, Bridges, Raivis, ivanovs, Artix, Kazhiks, DarkDreams, Kiwix, GoblinX, Sneaky, FizzyS, Werinnors, Daave, FL3X, 518293182, bLank, 匚ㄚ尺乇乂, Kristers, MrEddy, geju kanna, Vitautas, Castellani, yanchux, Varde, esketit., LogiTec, Venom, Durdulis, Helludoin, juppi, archaa, GaraiS, Naureeens, pertikis_nr1, sluker, Ricins, “Markuss”, Gozmit, Karchiks, Ryan Gosling, Pishkaa, Tominsh, KAPARS, Im Billy, ForesT, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, Savage, Ceikaa, Atty, R4LF1NS, SNAKE, Angelis, sippa, Vakars12, Lindy, Gangsta