Iesniedzot sūdzību par spēlētāju
Lai vieglāk izsekot līdzi izveidotajam saturam, tā nosaukumam ir jāatbilst šim formātam:
[Sūdzība] Pārkāpēja Vārds_Uzvārds
Piemērs: [Sūdzība] John_Lewis
*Ja situācijā bija vairāki pārkāpēji, katra pārkāpēja Vārds_Uzvārds jānorāda tēmas nosaukumā
Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: Max Roust
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Nick Ether
Ko spēlētājs/i pārkāpa: RP avoid
Pierādījumi: man ir SS
Komentāri: Bija notikusi avarija es gaju izrisinat to situaciju ka LSPD darbinieks bet Nicks Ether izvairijas no Rp. Vins ir tas kas aizbrauc ar to zalo nissan silvia
Iesniedzot sūdzību par spēlētāju vēlams iesniegt pēc iespējas detalizētāku situācijas aprakstu un vairāk pierādījumus, lai situācijas risināšana ietu raitāk un neveidotos domstarpības.
Sveiks, caurislv.
Izskatot sūdzību, personāža Nick_Ether administratīvo ieslodzījumu vēsturi, esmu nolēmis personu sodīt ar 120 minūšu administratīvo ieslodzījumu par terminu - izvairīšanās no lomuspēles. Sakarā ar to, ka personai jau ir bijuši šāda tipa jaili, kā arī šajā situācijā varbūt nav skaidri redzams ka tas ir viņš, kas aizbrauc, pieļauju ka tā arī ir.
Paldies par iesūtīto sūdzību.
mta.kick.lv Administrators Kazhiks.
Ofkors, sluker, FalkeLV, Mezinskis13, Ekskluzīvais, Ryan Gosling, Varde, Assassin, Cauris_lv, Kazhiks, Werinnors, ble, Kristers, Castellani, , Ricins, dandijs, BIGPOPPA, ppemka, archaa, MMD, pertikis_nr1, esketit., yanchux, Tominsh, Nils, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, Kriksis, Raivis, Naureeens, Elans9876, ♰𝕯𝖊𝖓𝖌𝖊𝖗♰, Tropkillaz, ForesT, LogiTec, bLank, juppi