bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
2
0
topic
[GM] Bridges
Bridges
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
Pot-Valor
Mazā MIA
517 atbildes forumā
Online: 39d 18h 12m
Redzēts 19. martā, 22:19
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 01:07

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [X]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [X]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [X]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[X]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [X]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām. [X]

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Aigars

Iepriekšējie nickname:  Aigars

Tavs vecums: 17

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: 

Christopher Bridges : Los Santos Customs

Josh Bridges : LSV - Mēra Vietnieks.

Pieredze kā Gamemaster:

Mana pieredze kā Gamemaster ir pavisam neliela , pagājušo sezon, es biju sasniedzis visu ko vien var iedomāties, es sāku spēlēt neaktīvāk, un viens no tuvākājiem cilvēkiem iekš MTA, bija Daniels(Tā laika skripteris) , viņu aizmānija uz LS , un viņš redzēja , ka man jau apnika KICK , jo viss man bija, izdomāja sarunāt man tur vietu, sarunāja, ka es būšu GM, pirms atvēršanās šausmīgi daudz centos, liku interjerus utt, pēc kā kad serveris atvērās, es sapratu to ka LS nav priekš manis , un pametu MTA.

Pieredze Roleplay jomā:

Pieredze roleplay jomā, man ir samērā interesanta, esmu bijis vis-visādās situācijās, no tādām , kur jūties bagāts, ne-bagāts, briesmās, un sajūta ka esi karalis, visu to esmu izdzīvojis ar lielām emocijām, es sāku spēlēt kickā, un nemaz nezināju, kas tas RP ir, braucu ar autobusiem un RS Haul, pēc kāda laika, redzēju paziņojumu, ka var tikt LSGD, nezinādams īsti kas tas ir, nedaudz parakos, sapratu ka tas ir, pēc kā tiku tur iekšā, dēļ aktivitātes, ļoti ātri uzkāpu, uz Priekšnieka vietnieku, pēc kā tiku velāk Priekšnieka vieta, centos visu kārtot , bet bija grūti, biju tur aptuveni 200-300 stundas, pēc kā izdomāju pabraukāties ar auto , un netīšām paņēmu iekš auto TROLLI, neznot ka viņš tāds ir, ar viņu samērā cilvēcīgi runājāmies, bet man auto McLaren vērās tā kā nelabs, un bieži triecos, un aizravies sarunā, neerpoju sekas, zaļš biju, un noķēru samērā lielu sodu, f3 kick - meha spējas, nonRP , pg , cs utt, šausmīgi heavy bija, un mani administrācija sāka spectatot ,tikai dēļ ta čaļa kas sēdēja iekš auto, bija smagi, bet viss nokārtojās, tad erpoju, parastu džeku, blandijos pa ielām ņēmos ar ieročiem, pēc kā sapazinos ar Danielu, un uztaisijām savu servissu, LSAC, Los Santos Auto Centrs, tur erpoju ļoti ilgi, bet uz beigām, to servissu ( mappingu ) izdzēsa, un tad es galīgi beidzu eRPot kickā, un aizgāju uz blakus serveri, uz kuru mani uzaicināja Daniels.

Tagad atgriezos, un sāku erpot iekš LLC Motus, TrustR mani uzaicināja, tur vienā vakarā braukājos ar kolēģa auto , un ielidoju stabā, auto aizdegās un uzsprāga, atnāca bunny, un ilgi dirtdamies uzlika man CK, pēc kā es pametu KICK uz 2 nedēļām, un Aizbraucis ar čomu uz laukiem dzert, viņš iegāja MTA, teica lai es arī ieeju, es tur tielējos, bet beigās iegāju, gribēju taisīt jaunu charu, bet ieraudzīju, ka manam nav CK, iegajis forumā, pastijos sūdzību, un pamanīju, ka yostu, man noņēma CK, un pamainīja CK noteikumus, es sapriecājos, un sāku atkal drotot, un šausmīgi pateicīgs esmu @Yostu. Erpoju es tagad LSV, un LSC padodās viss ļoti labi pagaidām, nekādi incidenti nav bijuši, nesūdzos.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):  Šajā sezonā ne reizi.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]):

0 /history

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):

Mani sauc Aigars, esmu es no Pļavniekiem , ārā iet man ne ļoti cepī, jo zajobs jau, savos 17 gados, es reāli viss ko atceros kā esmu vazājies pa ielām ar draugiem, un spēlējos futbolu, vai vēl kaut-ko citu, dotajā brīdi , karantīnas laikā, es reāli guļu maz, un kad esmu augšā sēžu pie kompja, jo darīt ko citu nav vēlme, nesen biju slimnīcā, un man ir samērā vāja imūnsistēma, negribu noķert to sūda covid, tapēc nekur nelienu. Mani maksimāli stimulē mūzika, zem attiecīgas mūzikas, es spēju būt slinks, zem citas būt ļoti čakls, man visulaiku skan mūzika, es pat eju gulēt, klausos mūziku.

Esmu pieļāvis daudz kļūdas, it īpaši pagājušo sezon, es biju maksimāli dirsīgs, domāju ka esmu pārāks par citiem , tikai tapēc ka es vēlējos lai tā ir , lai arī tā nebija, dēļ tā, man bija slikta attieksme, pret daudziem cilvēkiem, es tiešām atvainojos visiem tiem cilvēkiem. Kā arī Goblin, es vēljoprojām nožēloju ka aizgāju uz LS. Just so you know'.

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?:

Protams jau ir lieta ka es vēlos palīdzēt cilvēkiem, klasisks teikums, bet es atšķirība, no dažiem citiem, esmu tas kurš tiešām ir attiecīgs palīdzet, jo es zinu cik man bija grūti saprast visu RP, kad biju tikko atnācis, un reāli es saprotu kāds tas ir kaifs erpot , ja māki . Tas ir ļoti interesanti, jo tu vari attēlot jebkuru kuru tu vien gribi. Tiešām vēlos dot visiem to iespēju iemācīties roleplay čaklāk, un zinu, ka man tas izdosies, samērā labi.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti):

Es esmu atbilstoš šim amatam, jo es tiešām esmu pietiekami RP zinoš, lai varētu apmācīt cilvēkus, es spēju uzmanīgi uzklausīt cilvēkus, un tikai tad dot kaut-kādu atbildi, kā arī esmu ļoti aktīvs iekš foruma, un iekš servera. Es personīgi pats erpoju samērā daudz, katru dienu, ar vis-visādiem cilvēkiem, ir arī nepatīkamie momenti, kad ir avārijas, un tādas lietas, bet arī tajās vajag iemācīties paslēpt emocijas, un taisīt roleplay un tikai tā arī izkļūt ārā no situācijas, tā lai abiem tas ir izdevīgi. GMam ir jārādā piemērs, kā sekmīgi erpot, un attiecīgi mazāk lietot OOC čatu jo tas spēj izjaukt RP situācijas, un tas palielina faktoru, uz MG, es cenšos mazāk to izmantot, lai vai kas. Es, cenšos palīdzet kā vien spēju, nereti atrodu kaut-kādas kļūmes, nelielas, uzreiz sniedzu tās administrācijai , lai pēc iespējas ātrāk, un sekmīgāk izlabo tās. Tomēr, es zinu ka neviens nav ideāls, un katrs mēdz pieļaut kļūdas, es daru, un darīšu visu iespējamo, lai tās kļūdas būtu mazākas. Es zinu, ka es sevi spēšu parādīt tiešām labi kā GM.

Esmu kontaktējies, ar pietiekami daudz GMiem, adminiem(Snake, JanchuX, un daudzi citi.), un esmu ieguvis tādu , kā labu mācību, kā visu pareizāk darīt, man nav īsti svarīgi ko citi par mani saka, jo katram pagātne, ir tāda, kāda tā ir , un to vairs nevar izmainīt. Ja pieņemsim, kādā jautājumā, tu nespēj dot pareizu atbildi, tad pasauc kādu, kurš ir zinošāks, un palūdz viņa palīdzību - Tā ir lieta, kas jāatcerās ikvienam, sperot tādu soli, kādu speru es tagad.

Es tiešām ceru, ka viss izdosies.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā!

Pēdējo reizi rediģēja Bridges, 2020. gada 14. aprīlī, 01:10.

Bridzons atvadas


Discord
Bridges#1337

Steam
Bridges(click)

ble
Lietotājs
Jurex
22 atbildes forumā
Online: 1d 11h 56m
Redzēts 2020. gada 10. maijā, 14:29
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 18:47
0
post

anti, rpot nemak, visulaiku triecas ieksa

Vakars12
Lietotājs
Janka
10 atbildes forumā
Online: 1d 1h 58m
Redzēts 2020. gada 20. decembrī, 15:51
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 18:51
0
post

anti ,nesu redzejis kad Rpo ,visu laiku triecies nonrp

wolfenstein
Lietotājs
242 atbildes forumā
Online: 8d 3h 58m
Redzēts 7. janvārī, 21:59
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 20:42
0
post

nhaa blood

ivanovs
VIP
681 atbildes forumā
Online: 95d 12h 6m
Redzēts 2022. gada 07. septembrī, 06:48
Pievienots, 2020. gada 20. aprīlī, 13:11
0
post

Viss jau ir izskaidrots postos, kā arī katru dienu turpini parādīt sevi no sliktās puses un pa ātru skrēji pēc statusa.

Atteikts

Lietotāji skatās šo tēmu: 0