bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
2
0
topic
[GM] Bridges
Bridges
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
Pot-Valor
Mazā MIA
517 atbildes forumā
Online: 39d 18h 12m
Redzēts 19. martā, 22:19
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 01:07

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [X]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [X]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [X]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[X]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [X]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām. [X]

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Aigars

Iepriekšējie nickname:  Aigars

Tavs vecums: 17

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: 

Christopher Bridges : Los Santos Customs

Josh Bridges : LSV - Mēra Vietnieks.

Pieredze kā Gamemaster:

Mana pieredze kā Gamemaster ir pavisam neliela , pagājušo sezon, es biju sasniedzis visu ko vien var iedomāties, es sāku spēlēt neaktīvāk, un viens no tuvākājiem cilvēkiem iekš MTA, bija Daniels(Tā laika skripteris) , viņu aizmānija uz LS , un viņš redzēja , ka man jau apnika KICK , jo viss man bija, izdomāja sarunāt man tur vietu, sarunāja, ka es būšu GM, pirms atvēršanās šausmīgi daudz centos, liku interjerus utt, pēc kā kad serveris atvērās, es sapratu to ka LS nav priekš manis , un pametu MTA.

Pieredze Roleplay jomā:

Pieredze roleplay jomā, man ir samērā interesanta, esmu bijis vis-visādās situācijās, no tādām , kur jūties bagāts, ne-bagāts, briesmās, un sajūta ka esi karalis, visu to esmu izdzīvojis ar lielām emocijām, es sāku spēlēt kickā, un nemaz nezināju, kas tas RP ir, braucu ar autobusiem un RS Haul, pēc kāda laika, redzēju paziņojumu, ka var tikt LSGD, nezinādams īsti kas tas ir, nedaudz parakos, sapratu ka tas ir, pēc kā tiku tur iekšā, dēļ aktivitātes, ļoti ātri uzkāpu, uz Priekšnieka vietnieku, pēc kā tiku velāk Priekšnieka vieta, centos visu kārtot , bet bija grūti, biju tur aptuveni 200-300 stundas, pēc kā izdomāju pabraukāties ar auto , un netīšām paņēmu iekš auto TROLLI, neznot ka viņš tāds ir, ar viņu samērā cilvēcīgi runājāmies, bet man auto McLaren vērās tā kā nelabs, un bieži triecos, un aizravies sarunā, neerpoju sekas, zaļš biju, un noķēru samērā lielu sodu, f3 kick - meha spējas, nonRP , pg , cs utt, šausmīgi heavy bija, un mani administrācija sāka spectatot ,tikai dēļ ta čaļa kas sēdēja iekš auto, bija smagi, bet viss nokārtojās, tad erpoju, parastu džeku, blandijos pa ielām ņēmos ar ieročiem, pēc kā sapazinos ar Danielu, un uztaisijām savu servissu, LSAC, Los Santos Auto Centrs, tur erpoju ļoti ilgi, bet uz beigām, to servissu ( mappingu ) izdzēsa, un tad es galīgi beidzu eRPot kickā, un aizgāju uz blakus serveri, uz kuru mani uzaicināja Daniels.

Tagad atgriezos, un sāku erpot iekš LLC Motus, TrustR mani uzaicināja, tur vienā vakarā braukājos ar kolēģa auto , un ielidoju stabā, auto aizdegās un uzsprāga, atnāca bunny, un ilgi dirtdamies uzlika man CK, pēc kā es pametu KICK uz 2 nedēļām, un Aizbraucis ar čomu uz laukiem dzert, viņš iegāja MTA, teica lai es arī ieeju, es tur tielējos, bet beigās iegāju, gribēju taisīt jaunu charu, bet ieraudzīju, ka manam nav CK, iegajis forumā, pastijos sūdzību, un pamanīju, ka yostu, man noņēma CK, un pamainīja CK noteikumus, es sapriecājos, un sāku atkal drotot, un šausmīgi pateicīgs esmu @Yostu. Erpoju es tagad LSV, un LSC padodās viss ļoti labi pagaidām, nekādi incidenti nav bijuši, nesūdzos.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):  Šajā sezonā ne reizi.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]):

0 /history

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):

Mani sauc Aigars, esmu es no Pļavniekiem , ārā iet man ne ļoti cepī, jo zajobs jau, savos 17 gados, es reāli viss ko atceros kā esmu vazājies pa ielām ar draugiem, un spēlējos futbolu, vai vēl kaut-ko citu, dotajā brīdi , karantīnas laikā, es reāli guļu maz, un kad esmu augšā sēžu pie kompja, jo darīt ko citu nav vēlme, nesen biju slimnīcā, un man ir samērā vāja imūnsistēma, negribu noķert to sūda covid, tapēc nekur nelienu. Mani maksimāli stimulē mūzika, zem attiecīgas mūzikas, es spēju būt slinks, zem citas būt ļoti čakls, man visulaiku skan mūzika, es pat eju gulēt, klausos mūziku.

Esmu pieļāvis daudz kļūdas, it īpaši pagājušo sezon, es biju maksimāli dirsīgs, domāju ka esmu pārāks par citiem , tikai tapēc ka es vēlējos lai tā ir , lai arī tā nebija, dēļ tā, man bija slikta attieksme, pret daudziem cilvēkiem, es tiešām atvainojos visiem tiem cilvēkiem. Kā arī Goblin, es vēljoprojām nožēloju ka aizgāju uz LS. Just so you know'.

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?:

Protams jau ir lieta ka es vēlos palīdzēt cilvēkiem, klasisks teikums, bet es atšķirība, no dažiem citiem, esmu tas kurš tiešām ir attiecīgs palīdzet, jo es zinu cik man bija grūti saprast visu RP, kad biju tikko atnācis, un reāli es saprotu kāds tas ir kaifs erpot , ja māki . Tas ir ļoti interesanti, jo tu vari attēlot jebkuru kuru tu vien gribi. Tiešām vēlos dot visiem to iespēju iemācīties roleplay čaklāk, un zinu, ka man tas izdosies, samērā labi.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti):

Es esmu atbilstoš šim amatam, jo es tiešām esmu pietiekami RP zinoš, lai varētu apmācīt cilvēkus, es spēju uzmanīgi uzklausīt cilvēkus, un tikai tad dot kaut-kādu atbildi, kā arī esmu ļoti aktīvs iekš foruma, un iekš servera. Es personīgi pats erpoju samērā daudz, katru dienu, ar vis-visādiem cilvēkiem, ir arī nepatīkamie momenti, kad ir avārijas, un tādas lietas, bet arī tajās vajag iemācīties paslēpt emocijas, un taisīt roleplay un tikai tā arī izkļūt ārā no situācijas, tā lai abiem tas ir izdevīgi. GMam ir jārādā piemērs, kā sekmīgi erpot, un attiecīgi mazāk lietot OOC čatu jo tas spēj izjaukt RP situācijas, un tas palielina faktoru, uz MG, es cenšos mazāk to izmantot, lai vai kas. Es, cenšos palīdzet kā vien spēju, nereti atrodu kaut-kādas kļūmes, nelielas, uzreiz sniedzu tās administrācijai , lai pēc iespējas ātrāk, un sekmīgāk izlabo tās. Tomēr, es zinu ka neviens nav ideāls, un katrs mēdz pieļaut kļūdas, es daru, un darīšu visu iespējamo, lai tās kļūdas būtu mazākas. Es zinu, ka es sevi spēšu parādīt tiešām labi kā GM.

Esmu kontaktējies, ar pietiekami daudz GMiem, adminiem(Snake, JanchuX, un daudzi citi.), un esmu ieguvis tādu , kā labu mācību, kā visu pareizāk darīt, man nav īsti svarīgi ko citi par mani saka, jo katram pagātne, ir tāda, kāda tā ir , un to vairs nevar izmainīt. Ja pieņemsim, kādā jautājumā, tu nespēj dot pareizu atbildi, tad pasauc kādu, kurš ir zinošāks, un palūdz viņa palīdzību - Tā ir lieta, kas jāatcerās ikvienam, sperot tādu soli, kādu speru es tagad.

Es tiešām ceru, ka viss izdosies.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā!

Pēdējo reizi rediģēja Bridges, 2020. gada 14. aprīlī, 01:10.

Bridzons atvadas


Discord
Bridges#1337

Steam
Bridges(click)

Tominsh
Bijušais administrators
Tominsh
461 atbildes forumā
Online: 19d 19h 23m
Redzēts 8. maijā, 12:56
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 01:09
0
post

Bļa 😂

Labi hujsņim, esmu erpojis ar tevīm tavs RP līmenis ir tiešām good.

Tapēc jā PAR.

Labs pipars šo sezonu esi.

Par iepriekšējo labāk nerunāsim.

Pēdējo reizi rediģēja Tominsh, 2020. gada 14. aprīlī, 01:11.

 

 

 

 

Pishkaa
Lietotājs
41 atbildes forumā
Online: 4d 13h 36m
Redzēts 2022. gada 16. augustā, 22:07
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 01:12
0
post

Cik nu nācies sastapties, tīri sakarīgs pipars! :)

PAR.

sippa
VIP
556 atbildes forumā
Online: 46d 1h 42m
Redzēts 2023. gada 12. decembrī, 11:22
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 01:14
0
post

RP limenis noteikti ka dalai kick. IGS- CENTRS, nošauts- DM, un tavs foršais izkrašņotajs nick jau visu pasaka priekša. Noteikti nē, poke. 

Sestais
Bijušais administrators
431 atbildes forumā
Online: 24d 13h 43m
Redzēts 11. aprīlī, 22:39
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 01:21
0
post

protams,ka likshu tev lielu,treknu,izcilu pret,jo nu to,ka tu attelo rp nav tas,ko vajag prieks GM,izmantosi gm sava laba un draudziniem palidzesi

Durdulis
Lietotājs
Durdulis
97 atbildes forumā
Online: 5d 10h 0m
Redzēts 2023. gada 22. februārī, 23:17
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 01:27
0
post

Pieteikums piesaistija, tādēļ došu PAR ! 

Manliekas, ka esmu kautkur serverī Tevi sastapis un tas, iespējams, bija iekš LLC Motusa. Tur Tu RPoji labi. 

Veiksmi Tev, ceru, ka Tev izdosies. Sakarīgs džeks, cik zinu !

yanchux
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
Bijušais foruma moderators
JANČUKS
1453 atbildes forumā
Online: 74d 6h 40m
Redzēts Vakar, 14:17
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 01:27
0
post

Rekomendācija

Daudz RP'ots kopā, daudz atmiņu ar dažādiem interesantiem notikumiem.

Salīdzinot ar iepriekšējām sezonām, esi tiešām mainījies (uz labo pusi though).

Attieksme, izpratne par to, kā atveidot dzīves situācijas iekš spēles, vienvārdsakot RP līmenis, cienījamā līmenī.

Veiksmi!

fujax

RavenS
Biedrs
509 atbildes forumā
Online: 35d 6h 38m
Redzēts 2022. gada 28. decembrī, 23:07
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 05:44
0
post

Par, sakarīgs džeks, kopā RP atveidots.

Kazhiks
Bijušais administrators
Kazhiks
196 atbildes forumā
Online: 16d 16h 44m
Redzēts 2023. gada 10. maijā, 13:08
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 07:40
0
post

''Es esmu atbilstoš šim amatam, jo es tiešām esmu pietiekami RP zinoš, lai varētu apmācīt cilvēkus''

 

Gramatika jau liecina, ka neesi ar to uz ''tu'', nepatīk ka vienmēr spamo PM, lai nokārtotu privātās lietas, vai lai tavs reports pagadītos ātrāk nekā citu reporti, tas liecina par to, ka neesi pacietīgs, bet pacietība ir ļoti svarīga, jo dažus cilvēkus reizēm ir ļoti grūti apmācīt gan servera struktūras ziņā, gan RP pamatus iemācīt. RP ķipa zini, bet manuprāt tas, ka esi šeit ilgāk, daudz ilgāk nekā es un aktivitāte ir daudz mazāka, jau vien liecina par to, ka sevišķi neiesaisties. Šaubos, vai uztraucies par RP līmeni, vairāk gribi pieejas tīri sev, nekā palīdzēt kādam citam. Personīgi, šobrīd liekas, ka taisi tikai tādu ažiotāžu, iesaistoties visa veida lomuspēlēs lai dabūtu GM un rekomendācijas, bet pēc statusa saņemšanas nekāds RP no tevis vairs nebūs sagaidāms.

No manis - anti.

Ofkors
SuperBiedrs
Mediķis
гקﻮ๏๔
911 atbildes forumā
Online: 46d 10h 15m
Redzēts 14. aprīlī, 12:00
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 08:17
0
post

Kaziks visu pateica manā vietā, došu pret!

Galveno faktoru jau minēja Kaža, neesi tu pacietīgs vispār, ikdienā saņemu ziņas privāti (/pm) lai paņemu tavu reportu vai kaut ko, saistītu ar tavām problēmām, kas tiešām reizēm ir kaitinoši, it īpaši ja esmu IC un redzi, ka neesmu iekš /aduty.

 

draiver
Bijušais administrators
347 atbildes forumā
Online: 42d 11h 9m
Redzēts 3. maijā, 20:48
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 10:42
0
post

Anti, serverī pietiekami daudz GM'i, ir labāki kandidāti.

bLank
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
banknote
579 atbildes forumā
Online: 115d 9h 50m
Redzēts 4. aprīlī, 11:11
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 12:53
0
post

Pēc ta kā Tu izteicies par narkotikām, ka ministri un priekšnieki nedrīkst lietot, mainīji visas manas domas pret tevi. Neesi pietiekami saprotošs, jeb nav pietiekami daudz loģiskās domāšanas, kas ir diezgan svarīgi, lai varētu iziet no situācijām reportos. Tas liecina par to, ka par tevi būs daudz sūdzības, jo tiks nepatiesi likti sodi.

Kā arī citi minēja, tad raksti pārāk daudz administrācijai PM, neesi pacietīgs cilvēks, apmācīt kādu būs grūti, jo tur vajag lielu pacietību.

Pašreiz arī ir daudz gamemaster, nedomāju, ka ir nepieciešami vēl kāds.

Pret no manas puses.

0 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 1970. gada 01. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 13:02
0
post

Par,sapratiks čalis un domaju ka busi atbilstoš šim statusam. GL

GaraiS
Servera administrators
Frakciju komanda
103 atbildes forumā
Online: 5d 10h 58m
Redzēts 8. aprīlī, 20:45
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 13:12
0
post

Domāju ka ir pietiekami daudz GM. 

Dēļ kā arī došu Pret

Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1783 atbildes forumā
Online: 125d 14h 50m
Redzēts 9. maijā, 22:58
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 14:23
0
post

Pret, tu nebusi domaju tas. Viss ir kazhika posta pateikts


Bridges
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
Pot-Valor
Mazā MIA
517 atbildes forumā
Online: 39d 18h 12m
Redzēts 19. martā, 22:19
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 15:37
0
post

Jā, es piekrītu , es rakstu /pm , nevis rakstu reportus, jo es esmu rakstijis samērā daudz reportus, un viņi visi liek gaidīt, un kaitina kad dēļ kaut-kā maza, man ir jāgaida 20-30 minūtes, bet es rakstu privāti, lai nokārotu kaut-ko, kas vēlāk palīdzēs RP uztaisīt labāku. Un tikai retu reizi, lai man salabo auto, jo esmu mehs un varu pats sev labot auto.

 

+ Pastaties chatboxā , cik daudzi tur saka lai paņem reportu, jo viņi gaida 30min-1h. ( Un sakat ka ir pietiekami GMi ) Vienu reizi redzēju 7us GMus online, 6/7 bija gDuty, un neteikšu ka katrs no viņiem gāja palīdzēt spēlētājiem.

Bridzons atvadas


Discord
Bridges#1337

Steam
Bridges(click)

Kazhiks
Bijušais administrators
Kazhiks
196 atbildes forumā
Online: 16d 16h 44m
Redzēts 2023. gada 10. maijā, 13:08
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 16:03
0
post

Tas, ka tu nespēj  uztvert kritiku un pats izsakies savā pieteikumā, jau vien daudz ko pasaka.

nekā personīga, bet piestrādā pie attieksmes.

Gozmit
VIP
Bijušais foruma moderators
#soberAF
445 atbildes forumā
Online: 37d 22h 53m
Redzēts 30. martā, 00:38
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 17:23
0
post

Pret, pieteikums nepiesaista.

 

te nekā nav

Werinnors
Lietotājs
248 atbildes forumā
Online: 13d 19h 43m
Redzēts 17. februārī, 23:57
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 17:26
0
post

Es esmu pret pa cik serverī ir jau ļoti daudz  gamemasteri...


Mad Mike Drift GIF
Jake Ether ~Miris~
Robert Lima ~
DzīvsN/A

 

 

Atty
Lietotājs
98 atbildes forumā
Online: 26d 21h 23m
Redzēts 2023. gada 17. maijā, 09:07
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 18:34
0
post

Anti jo lowaks, nemācēs iemācīt un nezin rp

ivanovs
VIP
681 atbildes forumā
Online: 95d 12h 6m
Redzēts 2022. gada 07. septembrī, 06:48
Pievienots, 2020. gada 14. aprīlī, 18:40
0
post

Privāti jau teicu, ka būs par agru - neklausījies, rekur rezultātu pats redzi. Esi manīts lienam tur kur tev nebūtu jālien (sūdzību sadaļa, utt.), jaucies iekšā citu darīšanās. Vēl šodien uzcēli normālu scēnu, konfliktsituācijā negatīvs, mētājies ar insultiem.

Negribu tevi redzēt sastāvā, pret.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0