bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pamācības
12
1
topic
Pamācība - Ielu bandas
bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2020. gada 13. februārī, 20:19

Kāpēc pievienoties bandai?
Ja jūsu personāžs dzīvo projektos vai vienkārši nabadzīgā ghetto rajonā, viņš acīmredzami nāk no nabadzīgas ģimenes. Jūsu personāžs, iespējams, nāk arī no šķīrušās ģimenes (Dzīvo tikai ar māti/tēvu, vai vispār ar vecvecākiem, vai vispār ne ar saviem vecākiem). Tas ne vienmēr nozīmē, ka tēta nav blakus. Ģimenē var būt abi vecāki, bet viņi, iespējams, prombūtnē strādā, lieto narkotikas vai alkoholu, vai arī tīši izvairās iesaistīties sava bērna dzīvē. Tas notiek daudzos gadījumos, un tas ir galvenais virzītājspēks, kas vietējos ghetto iedzīvotājus (bērnus) piespiež pievienoties bandai, pievērsties bandu kultūrai un ielu dzīvei.
___
Vīrieši
Pieņemot, ka jūsu personāžs ir vecumā no 12-16 gadiem, tas ir pavisam vienkārši - to dara visi šķietami cienījamie apkārtnes cilvēki, un jūs vēlaties būt forši kā viņi. Cieņa ir svarīga. Bet, ja ar cieņu nepietiek lai pievienotos bandai, ar naudu pietiek. Daudzos štatos jums jābūt vismaz 15 gadu vecam, pirms jūs pat varat pieteikties uz minimālās algas darbu, kur jūs varat pelnīt 20-50 dolārus dienā un strādāt 4 dienas nedēļā. Smieklīgi, ka šis ir arī vecums, kad lielākā daļa bērnu sāk strādāt bandas narkotiku tirdzniecības stūros. Salīdziniet 30 dolārus dienā ar 300 dolārus dienā, un kā, jūsuprāt, jaunietis kurš nekad tādu naudu nav redzējis un izjutis, jutīsies? Vieglāk ir stāvēt uz stūra un nodot preci atkarīgajiem, nekā iesniegt pieteikumu Stop n ’Shop veikalā, krāmēt preces maisiņā priekš klientiem, vai piemēram parādīt klientiem, kur ir konservēti persiki. Gan tas muļķīgi izklausās, bet daudzi jauni puikas savas neizdevušās bērnības dēļ kļūst ļoti agresīvi un pievēršās cīņām uz ielas, agresīvai attieksmei pret citiem kas noved pat līdz cilvēkiem slimnīcā vai pat nāvei.


Nauda - Galvenais aspekts bandu dzīvē, jo bez naudas nevar izdzīvot, tāpēc ir jāpievienojas bandai lai nopelnītu uz maizi un pārējo, ko sirds kāro.
Apģērbs - dārgs un skaists apģērbs ir tas, ko katrs cilvēks no nabadzīgas ģimenes vēlas, jo tam nav dārgu drēbju kas piesaistītu apkārtējos un izceltu to. Nevienam nepatīk staigāt apdriskātās biksēs, kas pietam vēl nozagtas 5 gadus atpakaļ no humpalām. Visi grib uzvilkt pazīstamas firmas drēbes vai kā minimums kaut ko izskatīgu un stilīgu.
Automašīnas - Lai arī bērni vēl pie stūres nesēžas, bet vecāki bandas biedri vienmēr lepojas ar saviem izskatīgajiem, labajiem auto. BMW, Mercedes, citas dārgas un izskatīgas automašīnas kas pietam ļoti piesaista meitenes ir milzīgs aspekts KĀPĒC jaunieši pievienojas ielu bandām.
Rotaslietas - Rotaslietas kopumā ir arī veids, kā parādīt statusu un bagātību. Acīmredzamāks nekā dārgas drēbes.
Meitenes - Patiesībā, ja jums būtu pirmie 4, dāmas nāktu jums virsū barā, bet tas ir playhard, un katram puisim LS ir vislabākās drēbes un ātrākā automašīna, tāpēc šis ir nedaudz sarežģītāks punkts, ņemot vērā arī to, ka lielākā daļa sieviešu iekš servera ir vai nu baltas, vainu policistes, vai baltas policistes. Tomēr arī vīrieši jebkurā dzīves jomā lielu uzmanību pievērš sievietēm. Gangbangeri tajā nemaz neatšķiras, gan izceļas vēl vairāk ar to, ka vēlas mainīt sievietes kā zeķes, un pietam labas sievetes kuras varētu novērtēt no 8 līdz 10 no 10 punktiem.
___
Sievietes
Bieži vien sievietes tiek attēlotas kā bandas *Cenzēts* kas iet uz apli, bet ne vienmēr tā ir. Pa cik arī meitenes ir no nabadzīgas ģimenes, tajā pašā nabadzīgajā rajonā - viņas arī tīko naudu, tik pat daudz cik vīrieši. Un bieži vien arī sievietes spēj nopelnīt daudz labāk, savas seksuālās pievilcības aspekta dēļ. Pārsvarā sievietes ir draudzenes kādam bandas biedram un ar to iesaistīšanās bandā beidzas, jo sievietes cenšas atrast PROVAIDERU savām vajadzībām, pa cik pašas ir nabadzīgas, tas nozīmē, ka jātēmē ir uz kādu bagātāku bandas biedru, kas noteikti būs narkobarons u.t.m.l noziedzīgi iegūtu līdzekļu turētājs. Bet ne vienmēr tā tas ir, sievietes mēdz arī būt agresīvas un nemaz nebūt pārāk ''sievišķīgām'', iesaistīties bandu kautiņos, apšaudēs, pārdot tās pašas narkotikas un pārvērsties par bandas biedru. Jo sievietes ir dažādas, dažas grib visu saņemt viegli, bet dažas bērnībā pārvīrišķojas uz ielas sava goda dēļ un kļūst tik pat agresīvas un cienītas kā vīriešu dzimuma bandas biedri.

Attieksme
Pateicoties hormoniem, kas trako augošā ķermenī, nabadzības un neizdevušās bērnības, visam tam kopā savienojas - izveidojas bīstama dzīva būtne kas var būt pat ļoti bīstama apkārtējiem. Visam tam kopā vēl sajūkot saskarsmē ar vardarbību, saliekot kopā kādus piecus - sešus indivīdus, tas būs tikai loģiski, ka tie kopā veiks noziegumus, piekaus kādu, apzags kādu vai paveiks tamlīdzīgus noziegumus. Tāpēc nevajag brīnīties, ka bandas biedri mēdz piesieties garāmejošiem cilvēkiem, atņemt tam mobilo, apavus, naudu un vēl bonusam arī piekaut līdz izsistiem zobiem un bezsamaņai. Tam nevajadzētu būt attaisnojumam hipervardarbībai, bet daudzi pusaudžu bandas locekļi mēģinās sākt kādus kautiņus tikai tāpēc, ka viņi TO VAR, un viss. Kā arī milzīgs aspekts tajā ir, ka tie cenšas pierādītu sevi vecākiem, cienītākiem kompanjoniem. Ļoti svarīga ir arī cieņa pret ieslodzītajiem vai mirušajiem bandas locekļiem.

Attīstība
Protams, ka visiem baigi patīk attēlot sliktākos džekus pagalmā, paņemt ieroci un slepkavot cilvēkus bez jebkādas žēlības, BEIDZAT to darīt, jo tā nav kvalitatīva lomu spēle, noteikti nē. Tā tas vienkārši nenotiek. Ja jūsu personāžs kāda iemesla dēļ nolemj iet ārā un kādu nogalināt, tad vismaz atveidojiet bailes, stresu. Atveidojiet paranoju. Ja jūsu personāžs gatavojas iesaistīties cīņā, atveidojiet adrenalīnu, atveidojiet satraukumu, dusmas, bailes, nervozitāti un nemieru. Ne visi ir rūdīti noziedzinieki uz sitiena jau no pašas bērnības un var slepkavot bez jebkādām emocijām, tamdēļ cenšaties to atveidot kvalitatīvi.

Vecāki biedri
Tagad, ja 12–18 gadus veci cilvēki skrien viens otru nogalināt un tirgot narkotikas, kur tad paliek mūsu pieaugušie? Visticamāk, ka kur no šiem četriem lauciņiem.
- Miruši
- Ieslodzīti
- Dzīvo pareizo dzīvi un vairs neiesaistās nelegālās aktivitātēs.
- Kontrolē kaut kādas operācijas bandas iekšienē, kas pārsvarā ir svarīgas un nopietnas operācijas, pie kurām var tikt tikai caur nopelnītu ceļu.

Tātad, ja mēs izņemam ārā pirmos 3 un personāžs ir vismaz 20 gadus vecs, nav miris vai ieslodzīts, tad līdz 20 gadu vecumam tas kā minimums būs kļuvis par STŪRA KAPTEINI, kas kontrolēs savu nelielu grupu kas sastāv no 3-10 cilvēkiem un pārdod narkotikas uz kāda konkrēta stūra kuru viņam ir iedalījuši.
Tagad, ja jūs patiešām pieliekat pūles, kādu laiku esat spēlējuši lomu organizācijā, un jūsu personāžs noveco pēc ilgāka laika, jūs varat nonākt līdera lomā. Ja jūs esat līderis, tas nenozīmē, ka jūs vadāt visu frakciju, tas var nozīmēt, ka jūs esat pietiekami cienīts, lai varētu, piemēram, vadīt pats savu stūri (STŪRA KAPTEINIS) vai rīkot pats dažādas operācijas bez atļaujas prasīšanas un tam līdzīgām lietām.
Gados vecāki bandas biedri reti paši veic netīros darbus, jo priekš kam riskēt ar dzīvību vai brīvību, ja to var izdarīt jaunākie biedri kas tāpat tevi ciena, jo esi autoritārs dēļ vecuma un statusa? Tā ir ļoti reta parādība, ka vecākie biedri dara netīros darbus un nolemj palikt ''karavīra'' statusā.

Pēdējā lieta kuru vēlētos piebilst ir tas, ka daudzi uzskata to, ka jaunie bandas biedri kas iesaistās apšaudēs ir nerealistiski, ka 12-17 gadus veci neiet un nešaudās uz ielām, tas ir pilnīgi aplami. Jo pārsvarā tie kas tā uzskata ir saskatījušies Boyz'n' the Hood, Menace 2 Society filmas kur 20-40 gadus veci bandas biedri šaudas viens pa otru KRĀSAS dēļ, kas ir zils, kas ir sarkans un tā tālāk. Mūsdienās karš par setu un krāsu vairs nav aktuāls, varbūt tā bija gadus 20-30-40 atpakaļ. Tagad ir tikai narko-tirdzniecības teritorijas kari, par stūriem un tā tālāk. Jaunieši ir milzīga vērtība bandā, jo lielie biedri pasaka mazajiem, ka tas un šis ir jānošauj bandas vārdā, un viņi to izdarīs caur bailēm un stresu lai kļūtu par vērtīgākiem bandas biedriem, tas nozīmē, ka bērni kas slepkavo tas IR REĀLI, jo vecie biedri cenšas vairs tādās situācijās neiesaistīties, neriskēt ar brīvību vai dzīvību.

Pēdējo reizi rediģēja bandits, 2020. gada 13. februārī, 20:22.

R4LF1NS
Lietotājs
39 atbildes forumā
Online: 1d 9h 49m
Redzēts 23. martā, 19:26
Pievienots, 2020. gada 04. aprīlī, 08:18
5
post

"Patiesībā, ja jums būtu pirmie 4, dāmas nāktu jums virsū barā, bet tas ir playhard, un katram puisim LS ir vislabākās drēbes un ātrākā automašīna" ja esi kopējis visus 100%, tad vismaz lūdzu izlabo tā servera nosaukumus. -Rep. 

bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2020. gada 04. aprīlī, 09:37
0
post

@R4LF1NS PAMACIBA IR MANIS VEIDOTA. Taapeec nepisies bled -reperi jo MAN POXUY

Pēdējo reizi rediģēja bandits, 2020. gada 04. aprīlī, 09:38.

archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2020. gada 04. aprīlī, 10:04
0
post

Cilvēks ir centies , izrādam kaut nedaudz cieņas, kādam tas iespējams noderēs.

 

7n4_
Lietotājs++
Arč
257 atbildes forumā
Online: 15d 16h 50m
Redzēts 8. aprīlī, 16:42
Pievienots, 2020. gada 13. augustā, 02:28
0
post

Mazajiem noderēs, prieks, ka kāds ko tādu ir uzrakstījis.

 

7n4_

Ceikaa
Lietotājs
433 atbildes forumā
Online: 39d 6h 17m
Redzēts 2022. gada 20. decembrī, 19:54
Pievienots, 2020. gada 02. oktobrī, 23:11
0
post

Atļaušos šo tēmu piespraust un pacelt, lai tie kuri veido organizācijas var pārlasīt šo.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 164 ( 603 skatījumi )
Skrevele, keyglock, Ryan Gosling, zayac, Collins, uravnobeshen, Sharper, Sneaky, treikals, joberis, Zariinjsh, Johny Svins, Cryptix, Liepinshh, Scrubs, balenciaga, jurislips, MonopolsS, Kuzmics, CiMBo, kiroji, Origo Urla, Gozmit, Supreme, Psychicaut, 7n4_, Admiiiks, Tomijs, LMD, RainersK, CarD, gxngmember, charlyangel, hood trooper, Jitzie, mākonis, Kapracis, Bosch, HENKONZ, marats, sippa, Markuss777, friend of deer, samantiina, Tommy, naurz, ciecsuuc, timaballs, RaivoKR, Karchiks, TurboRaķet, maranik, martvigs, Čivrix, 💜 Tvaiciņš 💜, archaa, raivorijs, Z1EMA, Hačiko, Danno, bLank, draiver, esmunozonas, Kartoška, plaksters, flores el rey, Assassin, LaMpAcKa, Devitais, Peciņš, Beichz, Ricins, Monkijs, Hopijs, Clo3n, Draugs, shakuriox, HASDYUGASD, Skrapux222, Tropkillaz, tomka_c19, kristaps_hokage, Raivic, pidars, Palmijs, Swufy, lowasf, Angelis, Raivis, ivanovs, LUĪZE, yanchux, smifnwessun, dazex, dandijs, SANLA, sluker, command, Kristers, Ceikaa, tavsmurgs, Ekskluzīvais, MemberY, Incident, PETER1ZZ, oskarsp, 518293182, Sestais, Castellani, Lauronja, Animals, Guzman , Bridges, mamba yeaz, RavenS, fletcher2, Tējaaa, Werinnors, Naureeens, wolfenstein, hoodsta, Rove, raymanins, OnsY, candyx, Ilja44, juppi, Nikko1881, EBK, PUFFLV, Lauris29, ELSB, BOOM , LilsUzijs, Gangsta, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, Durdulis, papi123, Ciekurs, buffrider, beglis, ツARMISSツ, Kuda, John Skecher, Kiwix, PAW, ble, Vitautas, Murphy, SNAKE, Im Billy, qqlaurisqq, bandits, R4LF1NS, Tominsh, , Nezinkas, SamoT420, ArtursLV, GaraiS, Atty, Dinčaa, LogiTec, FRIDAY