bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
2
2
topic
Rollin 60's Neighborhood Crips
Brigadieris
Lietotājs
2 atbildes forumā
Online: 4h 13m 16s
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 02:18
Pievienots, 2020. gada 27. martā, 21:42

Tiek meklēts pamatsastāvs, interesentiem DM foruma

Kas ir Rollin 60's Neighborhood Crips


Rollin 60's Neighborhood Crips ir pārsvarā afrikāņu-amerikāņu ielu banda, kuras saknes atgriežas astoņdesmitajos gados. Šai bandai ir gara un bagāta vēsture, kas ir saistīta ar bandu vardarbību un nepareizām darbībām, un lielākā daļa dalībnieku seko kopīgam jautājumam par varas, cieņas, sieviešu, naudas un aizsardzības vēlmi.

]
Vēsture


Bandas, kas ietilpst “Rollin 60's Neighborhood Crips”, ir brīvi savienotas un nav viens otram nepieciešami sabiedrotie. Termins “ielu banda” parasti tiek lietots, aizvietojot to ar “jauniešu banda”, atsaucoties uz kaimiņu vai ielu jauniešu grupām, kas atbilst “banda” kritērijiem. Pašlaik bandai ir aktīva dalība, kas sastāv no aptuveni trīš līdz desmitlocekļiem. Banda darbojas ap idlewoodu, kas atrodas nedaudz tālāk uz ziemeļiem no pilsētas centra Los Santosa. Šim apgabalam ir ievērojamas bandu aktivitātes, un tas ir maznodrošināts rajons ar augstu noziedzības līmeni. Banda bija sadalīta trīs atsevišķos klipos: 30 s, 60 s un 80 s. 1969. gadā daudzi kolektīvi un bandas bija vai nu apvienojušies, vai arī pārkāpuši no sāncensības un/vai LSPD spiediena, bet Rollin 60's Neighborhood  crips atbalstīja savu kustību un ceļu, cik vien labi spēja. 1970. gada janvāris bija brīdis, kad viņiem tuvojās crips frakcija, ierosinot aliansi, kā viņi arī bija sazarojušies, un darīja citu bandu labā Los Santos dienvidu pusē. Tajā laikā crips iesaistījās kaujā pret Brims, kur abas puses meklēja sabiedrotos. Netālo bandu mazākums noraidīja lūgumu un centās stingri noturēt neatkarību, atsakoties iesaistīties vardarbīgajā strīdā. Kas attiecas uz Rollin 60's Neighborhood crips, pēc ilgas tikšanās milzīgais vairākums dalībnieku bija gatavi pievienoties “Crips”, kamēr mazākums izvēlējās iet savu ceļu, veidojot jaunu grupu. Tādējādi Rollin 60's Neighborhood  ir viena no pirmajām bandām, kas 1970. gadu sākumā tika līdzināta crips frakcijai. Taču tuvējās bandas, piemēram, Glen Park Boys un/vai Florence Pack Boys, kas negribēja ieķīlāt uzticību Crips 1970. gadā, kļuva par ienaidniekiem un veidoja sāncenšu vienību. Tā kā konflikts starp bandām idlewoodā saasinājās līdz jaunam līmenim, starpgadījumi, kuros grupējumi konfliktēja viens pret otru, kļuva ļoti bieži, uzplaiksnīja raižu ķēde un traģiski zaudējumi no abām pusēm. Galu galā bandas, kas kļuva par crips uzbrukumu upuriem, sāka apbruņoties ar Pirus un Brims cietumā, tādējādi veidojot pirmo Asins kopu 1974. gadā. Tomēr nāvējošais konflikts starp “Shotgun Crips” un “John Paul Street” grupējumu turpinājās lēnākā tempā. Naids, ko viņi pastāvīgi bija sacēluši viens pret otru, bija pārāk smags, lai pat apsvērtu pamieru.
 1989. gadā ziņas par asinsizliešanu starp abiem crips un bloods komplektiem izplatījās visā pilsētā, novedot bandas problēmu līdz kopienas rūpju priekšgalam. Vardarbība, kas bija uzliesmojusi šajā rajonā, lika cilvēkiem justies aplenkumā, jo daudzi nevainīgi cilvēki tika ievainoti apšaudēs. Ar līdz šim neredzētu statistiku par 507 bandām saistītām slepkavībām pilsētā The Los Santos Court izdeva bandas aizliegumu Idlewoodā un centās izbeigt vardarbību, slēdzot vietējās ielu bandas

 

No šodienas Rollin 60's Neighborhood Crips ir diezgan maza banda, kas cenšas saglabāt savu mantojumu dzīvu, kompensējot to zemo skaitu ar vardarbību. Ņemot vērā viņu rūgto vēsturi ar Shotgun Crips, banda joprojām ir naidīgi noskaņota pret visiem kaimiņu crips komplektiem, bet ir arī konfliktā ar Gangster Crip un Hoover bandām. Ironiskā kārtā kopš astoņdesmito gadu beigām Rollin 60's Neighborhood Crips bija vairāk nesaskaņas ar Crips nekā ar Bloods vai Pirus. Pagājušajā gadā idlewoods bija visnāvīgākā vieta afroamerikāņiem Los Santos apgabalā saskaņā ar ''Los Santos ziņas'' ziņojumu, un kā atbilde pilsēta apmeta teritoriju ar drošības kamerām un pastiprināja LSPD klātbūtni apkaimē. Neskatoties uz to, ka viņu ielenkuši lielāki ienaidnieki, Rollin 60's Neighborhood Crips Gang nav draudzīgas attiecības ne ar vienu no tuvējām bandām. Šodienas idlewoods Rollin 60's Neighborhood Crips ir parādījies slepkavībās ap pilsētu. Lielākā daļa slepkavību ir saistītas ar John Paul street grupējumu. Lai sekotu bandas posteņiem un censtos iefiltrēties bandas sarunu ceļā. Los Santos policijas pārvalde 2018. gadā ziņo, ka idlewood bloku mājās nāvējoši nošauts kāds policists, kuru nošāvis viens no Rollin 60's Neighborhood Crips bandas locekļiem.


((OOC))


Tikšana mūsu Frakcijā


Šīs frakcijas mērķis ir attēlotRollin 60's Neighborhood Crips , un nodrošināt serveri ar kvalitatīviem ielu bandu roleplay. Mūsu roleplay standarti ir virs 'Vidējs' līmeņa , tādējādi ļaujot jums attēlot nelegālo roleplay iekš mūsu frakcijas. Ja jūti, ka tavas roleplay spējas neatbilst mūsu standartiem, centies vairāk iesaistīties ar mums roleplay situācijās, tad arī frakcijas vadītāji izlems, vai dot tev šo iespēju atveidot nelegālo roleplay mūsu frakcijā. Šī frakcija ir tikai pēc uzaicinājuma. Tas nenozīmē, ka mēs jūs atturēsim no lomu spēlēšanas ap mums, jūs tikai neuzskatīs par oficiālu frakcijas locekli uz OOC pamata, kamēr nepateiksim citādi. Viss mērķis ir sākumā saglabāt šo klišeju mazu. Ja gribat veidot roleplay ap/ar mums, esi apņēmības pilns progresēt un attīstīties. Mēs nepievēršam uzmanību troļļiem un cilvekim, kuriem ieroči ir pats galvenais un vienmēr jautās pēc tā. Sagatavo sava rakstura plānu un izveido unikālu personāžu ar mērķiem, mērķtiecību, stiprajām un vājajām pusēm,uzturi personāža attīstību, kā galveno prioritāti.


 Ar ko nodarbojas Rollin 60's Neighborhood Crips:


Banku laupīšana, Nelegālā narkotiku tirdzniecību, Nogalināšanu, Auto Zagšanu un Vandalismu

 

Pēdējo reizi rediģēja Brigadieris, 2020. gada 27. martā, 22:03.
Brigadieris
Lietotājs
2 atbildes forumā
Online: 4h 13m 16s
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 02:18
Pievienots, 2020. gada 27. martā, 23:44
0
post

0 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 1970. gada 01. janvārī, 03:00
Pievienots, 2020. gada 28. martā, 09:13
2
post

Vispārībā sajēga ir, kas ir hood rp? 

Pēdējo reizi rediģēja , 2020. gada 28. martā, 09:13.
Poseidons
Lietotājs
7 atbildes forumā
Online: 18h 24m 39s
Redzēts 2020. gada 25. novembrī, 21:54
Pievienots, 2020. gada 28. martā, 13:01
0
post

Nja

Veiksmi, topiks izzskatas labs. 

Pēdējo reizi rediģēja Poseidons, 2020. gada 28. martā, 13:10.
ivanovs
VIP
681 atbildes forumā
Online: 95d 12h 6m
Redzēts 2022. gada 07. septembrī, 06:48
Pievienots, 2020. gada 02. aprīlī, 10:17
0
post

Topiks varbūt ir saturīgs bet kļūdains, kā arī varu derēt ka nav tevis sacerēts. Uzraksti man privāti, iedošu tev materiālu pēc kura vadīties un noskaidrosim vai tomēr gribi šādu frakciju attēlot, jo izskatās ka pats nezini ko esi uzņēmies vadīt.

Aktivitāte nav, tāpēc slēgts un arhivēts.

Pēdējo reizi rediģēja ivanovs, 2020. gada 13. aprīlī, 18:13.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0