bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
10
0
topic
(GameMaster) LogiTec
LogiTec
Lietotājs++
Jožik
186 atbildes forumā
Online: 21d 6h 17m
Redzēts 2022. gada 14. februārī, 15:20
Pievienots, 2020. gada 07. martā, 19:10

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ + ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ + ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ + ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ + ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ + ]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām. [ + ]

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Kristers

Iepriekšējie nickname: LogiTec / LiLSuklitis

Tavs vecums: 16

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: 

Ryan Moretti (LSAK Vietnieks)

Wayne Matthews (Neaktīvs)

Alejandro Iglesias (Neaktīvs)

Pieredze kā Gamemaster: Ir bijusi, esmu bijis vairākos serveros gamemaster vai admins, bet šie serveri nav bijuši pabeigti un nojūk. Šajā serverī nēesmu bijis GM un vēlos to izmēģināt.

Pieredze Roleplay jomā: Pieredze es domāju ka man ir diezgan laba manuprāt, erpoju vairākus gadus jau Latviešu RP serveros it īpaši kick.lv, par visiem saviem gadiem esmu daudz ko iemācijies ar citu cilvēku palīdzību, it īpaši pateikšos LiiLDave jo viņs ir nācis līdz ar mani un mācijies jau no sākuma gadiem un esam abi mācijušies no savām kļūdām , un vēlos savas zināšanas attīstīt tālāk. Protams ir bijuši arī laiki kad negribas veidot šo RP tāpēc arī sākās trollēšana, bet ejot gadiem uz priekšu un attīstot savas zināšanas, domas ir mainijušās un RP ir palicis jautrāks un ar to nevēlos šīs sliktās lietas vairs darīt un atveidot normālu lomuspēli, jeb izbaudīt spēlēšanu.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Jā, 1 reizi kautkad sen atpakaļ

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]): https://failiem.lv/u/8tp4y7wg">https://failiem.lv/u/8tp4y7wg

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Tātad kā jau augstāk ir minēts mani sauc Kristers man ir 16 gadi un dzīvoju Kuldīgā, bet mācos Ventspili tāpēc sanāk tā ka braukāju no vienas pilsētas uz otru, mācos par datorsistēmu tehniķi ventspils tehnikumā, mācībās padodas labi, bet ir arī dažas tādas kur ir sliktāki vērtejumi. Dažreiz brīvajā laikā nodarbojos ar sportu kā volejbolu, florbolu vai dažreiz eju uz svaru zāli, kad ir ziema patīk uzslidot vai uzkapāt hoķi, pa vasaru patīk pamīt ar riteni, kā arī brīvo laiku pavadu ar draugiem un šajā laikā izpriecājos.  Kā jau minēju RP pieredze man ir laba apmēram pie 5 vai 6 gadiem, manuprāt esmu pavadījis šajā projektā diezgan laika sākot ar pirmo sezonu, un dažos citos serveros esmu administrējis kuri tā sakot ir nograuti vai nobrukuši. Parasti spēlēju MTA , CSGO , rust un R6, viss vairāk laiku pavadu mta un csgo.

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Mani piesaista ši servera aktivitāte, administrāciju un spēlētāju atsaucība, spēlētāju komunikācija un visas tās pārējās lietas, kā arī ir dažreiz vēlētos izdarīt ko servera labā kā piemēram apmācīt kādu spēlētāju vai kādu sodīt par noteikumu pārkāpšanu ja tādu ir. Kā arī domāju ka šis ir viens no serveriem kuros daudzi spēlētāji atveido lomuspēli nevis trollē vai sazin ko citu, parasti esmu arī novērojis citu spēlētāju lomuspēles atveidošanu un mani tas ieinteresē vairāk, un tā es arī iedvesmojos turināt savu rp. 

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Kā jau iepriekš biju minējis, mani piesaista ši servera aktīvie spēlētāji ar kuriem ir ļoti interesanti atveidot lomuspēli kā arī viņu komunikācija ar citiem spēlētājiem un administrācijas atsaucība, vēlos palīdzēt vairākiem spēlētajiem kuri ir nesen uzsākuši savu roleplay karjeru vai ir atgriezušies no tā saucamā "atvaļinājuma" un ir mazliet piemirsis dažas lietas, vēlos palīdzēt šadiem cilvēkiem atgūt savas zināšanas vai tās paplašināt, kā arī ir jau daži tie kas pārkāpj noteikumu, dažus vajag sodīt, bet dažiem iedot brīdinājumu, jeb mazliet iemacīt ka tā nevar darīt. Es manuprāt spēju būt nopietns, komunikabls, atktīvs un atsaucīgs, nēesmu tāds kas neciena kādu spēlētāju dēļ tā kā viņs uzvedās, jo mēs nēesam visi vienādi un tas ir jāatceras. Dažreiz sanāk uzspēlēt mazliet par ilgu, bet šī servera aktivitāte un spēlētāju atsaucība man liek iedomāties ka vajag mazliet vairāk piesaistīties pie RP un attīstīt savas zināšanas ar kādu citu cilvēku vai apmainīties ar tām, jo katram cilvēkam ir savs domu mākonis par roleplay. Es jau esmu mēģinājis šeit tikt par gamemaster, bet tas nav izdevies tāpēc mazliet pagaidīju un attīstīju savas zināšanas vairāk šajā laikā un no sākuma laikiem tās ir paplašinājušās ar vairāk zināšanām, mēģināšu pildīt savus pienākumus tā kā man būtu tie jāpilda un nebūt ar slitku attieksmi pret citiem cilvēkiem, tāpēc mēģināšu atkal un būšu pateicīgs uz labām atsauksmēm un pieņemšu arī sliktās atsauksmes, un noprotu to ka nevajag būt sliktās domās par sliktiem kritērijiem, tos vajag pieņemt un no šiem sliktiem kritērijiem mācīties. Tāpēc būšu atsaucīgs uz visu. Tāpēc domāju varētu mēģināt velreiz šeit rakstīt pieteikumu un pat varbūt tikt par gamemaster, jo mēģināts nav zaudēts un vēlos iet līdzi ar serveri un būt tā pusē. Paldies. Ar cieņu: LogiTec.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā, es to apzinos

Pēdējo reizi rediģēja LogiTec, 2020. gada 07. martā, 19:15.

~Ryan Moretti - Dzīvs~


 

 

hans
Lietotājs
13 atbildes forumā
Online: 3d 3h 32m
Redzēts 2022. gada 24. februārī, 01:45
Pievienots, 2020. gada 10. martā, 20:51
0
post

Par

draiver
Bijušais administrators
347 atbildes forumā
Online: 42d 11h 9m
Redzēts 3. maijā, 20:48
Pievienots, 2020. gada 13. martā, 09:38
0
post

Čalim PAR, IG aktīvs, RP māk, domāju ka problēmas nebūs.

GoblinX
VIP
Jančukiņš
301 atbildes forumā
Online: 32d 17h 58m
Redzēts 2022. gada 05. septembrī, 22:52
Pievienots, 2020. gada 15. martā, 20:20
0
post

Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu, to pieņemt, esi sevi pierādījis, bet uz pārbaudes laiku 1nedēļu, jo radušās aizdomas par neaktivitāti.

Sazinies ar mani serverī, lai saņemtu statusu.
Paldies, ka iesūtīji pieteikumu, veiksmi serverī, uz tikšanos!

Ar cieņu MTA.KICK.LV administrācija.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0