bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
0
2
topic
(GameMaster) Koster!
Nuwzys
9 atbildes forumā
Online: 1d 16h 43m
Redzēts 2022. gada 16. martā, 20:34
Pievienots, 2020. gada 02. martā, 22:03

Foruma moderatora pieteikuma paraugs.

VAJADZĪGĀS PRASĪBAS, LAI PIETEIKTOS PAR FORUMA MODERATORU.

 

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

·       Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas. [ x ]

·       Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra. [ x ]

·       Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3. [ x ]

·       Jābūt vismaz 15 gadus vecam. [ - ]

·       Labas latviešu valodas zināšanas. [ x ]

·       Labas komunikācijas prasmes. [ x ]

·       Jāspēj būt neitrālam konfliktsituācijās. [ x ]

 

ANKETA

Vārds : Gvido

Vecums : 14

Iepriekšējie nickname : -

Iepazīstini ar sevi, ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to :https://mta.kick.lv/forums/topi…ada-atpusanas/">https://mta.kick.lv/forums/topi…ada-atpusanas/

Motivācijas vēstule ( 250 vārdi ) : Sveiki! Vēlos palīdzēt popularizēt serveri, atīstīt serveri un arī risināt ši server problēmas/mīnusus. Esmu pilnībā gatavs veltīt šim serverim laiku un, palīdzēt šī servera spēlētājiem atīstīties iekš viņu roleplay prasmēm! Vēlos aktīvi taisīt tiešraides iekš ši roleplay server, viens no iemesliem rakstot šo GameMaster pieteikumu, ir jo vēlos lai manās tiešraidēs ir jautri spēlētājiem, kā arī pašiem cilvēkiem kuri skatās tiešraides! Kā jau visi domā GameMaster ir jāprot sadarboties/kontaktēties ar spēlētājiem un, jābūt **stipriem** nerviem, lai spētu ar viņiem pieklājīgi sarunāties, nedomāju kad man būs ar to problēmas kautgan man ir, tikai 14 gadi! Visā savā roleplay gaitā esmu sekojis BunnyHopam*, centos taisīt roleplay kā viņš to ir darijis, tāpēc nedomāju kad man būs problēmas ar GameMasteru (Ranku)! Esmu pieredzējis spēlētājs, kā arī Administrātors vairākos komūnos! Nedomāju pieteikties uz šo amatu/ranku, tikai lai sabojātu savu reputāciju, vai BunnyHopa nācu šeit atpakaļ lai pierādītu sevi! Kā jau zināt biju pazudis uz kādu laiku, bija problēmas ar veselību, tajā  neiedziļināsimies, šeit esmu nācis lai pateiktu labo, nevis slikto! Visi cilvēki atskatās uz manis tikai, no tā kad pieminu BunnyHopu, nav jau ko citu pieminēt jo es esmu viņa māceklis, bez viņa nebūtu es iekš roleplay! Ceru kad dosiet man šo iespēju palīdzēt sev un, jums atīstīt roleplay prasmes, nerunāsim te daudz bet gan darīsim!

 

Tiekamies serverī!

 

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā!

TrustR
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
564 atbildes forumā
Online: 36d 22h 29m
Redzēts 2023. gada 05. jūnijā, 01:39
Pievienots, 2020. gada 02. martā, 22:13
0
post

Esi sajaucis pieteikumus, vecais

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 02. martā, 22:14
0
post

Veru ciet, sakurijies čista.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0