Tātad SVEIKA TAUTA Mani Sauc Serjoga man ir 38 gadi spēlēju CS Go MTA TO Patīk Makšķerēšana Pīpēju nedzeru,dievinu pīpēt Zāli,dzeru tikai Koktēļus, dzīvoju Zemgalē.Strādāju Baltic Candls LTD pakotājs pie robota.Brīvajā laikā sēžu pie PC jo man ir ATKARĪBA no tā.Ne nu reāli kā tiku pie datora tā pisdec Neesmu tāds kā jūs esmu savādāks slimības dēļ esmu kā lai to pasaka nedaudz nepilnvērtīgs augumā.Esmu Sēdoša suņa Augumā .Un Ja esmu INVALIDS jūs to nezinājāt tagad pirmo reiz pasaku.Esmu draudzīgs ja mani neaizskar Mēdzu aizsvilties bez iemesla bet tas notiek reti.Tagad zinat daudz vairāk par mani jo Neviens īsti to nezināja esmu pieradis ka man dirš virsū un iemācījos to ignorēt.Tapēc ja kautko sāksiet dirst prosta FUCK OFF Tas būtu viss ko vēlējos pateikt.Veiksmi jums dzīvē un ASTALAVUSTA Beibe.!!!!!!!!!!:
★ Sam Gurjinyan izņemtu atslēgas no braucoša auto aizdedzes un ar savām rokām sašķaida Sergei galvu★ :hit2:
kads TO nick?
Čau Serjoga sen neredzets drawgz
mushroom vecā piepe kā SVIEŽAS
par komatiem man ir pofig es saveicinajos te nav pareizrakstības konkurss.
★ Sam Gurjinyan izņemtu atslēgas no braucoša auto aizdedzes un ar savām rokām sašķaida Sergei galvu★ :hit2:
Yo, tekstu gruti salasit, jo komati pieklibo...
Sveiks,Cerams Uz palikšanu
Lai veicas šajā komunā.
Sveiks! Sergej.
Neņem galvā ko citi saka, esi Tu pats un viss izbaudi MTA kickā
Sveiks, iepazinu tevi tikai šajā serverī, bet GL serverī.
SkyLine, Jitzie, MarkusBlad, Kazocinsh, beglis, RastA, Sneaky, Raivis, aldaris, samantiina, ArtisLV, dandijs, DeagLe, Kristherz, GLX, Ponijs, Kapracis, linceens, Guzman , banots_lietotājs, Wolfijs, tkrasta, Kqastr, Snaps, ItsArtis, vnkJohns, 133556, IceKing, MMD, XerisLV, ZeroFunk, 442240, Danex, Filipolv, adn384, crazy123, Maiznieks, Skecets, cenzēts, KendRick