Tavs mamis ir statusārs <3
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
Tīri okey, saprotošs, nav īsti bijuši konflikti ar tevi.
pro fortnite speletajs, dzerajs . krc normaals chalis.
Sakarīgs, izpalīdzīgs, nav ko sliktu teikt.
Esi tīri sakarīgs ,tik apvainojies par sīkumiem un tad gan uzmet visam lūpu . Bet prieks,ka tik viegli neatmet visam ar roku ,līdz ar to spēsi savaldīties vajadzīgās situācijās. Pazīstu tevi ļoti maz ,taču pirmais iespaids par tevi ir radies diezgan pozitīvs ,tā teikt redzēsim kas notiks ar tevi kad atvērsies serveris un viss aizies savās sliedēs.
Pirmo iespaidu neatstāji to labāko ar "saviem draugiem", īsti man nav ko teikt par tevi, nepazīstu.
te nekā nav
Nepazīstu galīgi, bet tīri okey pacans, zinu ka sauc Mārtiņš vienmēr moderātors visur, agrāk adminējām kopā, bet nu ar aktivitāti klibo, bet tas labojams.
Ohh Goblins ,nu tu man liecies diezgan sakarīgs čalītis un vienmēr izpalīdzēsi ,ja vajadzēs . Redzu ka tev ir liela vēlme šeit darboties un godīgi pildīt savus pienākumus ,prieks ka vienmēr tiecies uz ko augstāku. Visā visumā pozitīvas domas.
konspektejot: toksiskās asinis, statusniks, nemak zaudet. <- 2yr pieredze, ik, flame trowers inc.
@Shockins Jauns, gudrs hakerīts, ir sastapts dzīvē kluss cilvēks dzīvē, bet kad jau paliek drošāks tad ir pa ko runāt Konflikti ir bijuši, runā gudri, maz darīs, kr4 ir safe fujak.
•Rule number 5 : Don't show no love.Love will get you killed.•
Normāls pacans cik zinu, vienmēr erpo melnos, nav ko sliktu teikt, draudzīgs un komunikabls.
Cilvēks ,kuram patīk jaunas meitenes. Iespējams ir zaudējis nevainību ar 11gadīgu meiteni. Bet tā ļoti nesakarīgs cilveks. Sociālais stāvoklis ir nabags. Nemāk erpot.
kacoks
Itkā nekā slikta teikt nevaru, sakarīgs, adminējām kopā, nebija baigi daudz neskaidrību, daudz ko iemācīja, šajā sezonā no administrātora amata pārgāja uz GameMastera, vēlās apmācīt jauniņos.
Var teikt adminēt sākām vienlaikus, viņš par GameMastera kļuva, ja nemaldos nedēļu ātrāk nekā es, un tīri labi sastrādājāmies, man kā jauniņajam pastāstīja, šo to, prieks par lietotājiem, kuri pamāca un paskaidro, nevis atšuj.
Karoče tā, Janka ahujenis pacans, devu iespēju, čalis to arī izmantoja un pierādīja, satiku dzīvē, likās būs mazāks un kauslāks, bet nē, cienīgs vīrs un ar labu humora izjūtu, vienmēr saprot mani un prot lamuvārdus, sāk mācīties darboties serverī, jo apstākļi spiež!
Iedeva man iespēju kļūt par GM un izrādijās, ka ir tīri laba persona, daudz ko man iemācija nav ko sliktu teikt.
Skecets. Atceros tevi kopš agrajiem projekta laikiem, bijām iesaistījušies vairākās RP situācijās, taču cilvēku kā tādu īsti arī neiepazinu. Cik atceros tevi, ļoti patika tas, ka proti piekāpties, nevajadzīgos konfliktos neiesaisties. Esi prātā attīstījies cilvēks, RP pieproti diezgan labā līmenī. Ja nemaldos, tev patika rokmūzika or smh?
https://mta.kick.lv/forums/topic/11126/smotrjagi/
Sup sharper, cik zinu un esmu redzējis, esi labs RPeris. Cik esmu RPojis ar tevi, tad varu pateikt to, ka tev ideju netrūkst un ar tevi nebūs garlaicīgi. Cik skatījos instā, tev patīk "hujņas" darīt ar draugiem ^^. Komunikabls esi un ar savu viedokli vienmēr, tu nebūsi tas, kas sekos baram, bet baru pats veidos, if that makes sense.
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
Nezinu tevi ļoti labi vai par tavu rp, toties šis topiks ir pa cilvēku kopumā. Tātad, kā es tevi esmu novērtējis šinī īsajā brīdī, teikšu godīgi, esi gandrīz vienīgais no staff, kurš ir konkrēti man rakstījis un interesējies sīkak par nelegālo sfēru, ļoti liels cepums tev par to, liekas, ka tev ir idejas un raujies palīdzēt/sniegt padomu, tas arī tikai un vienīgi pie labā pieskaitāms. Kopumā par šo īso mirkli, uzskatu tevi par izpalīdzīgu personu.
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
girts, rackzz, nauriks, Skrevele, Collins, samantiina, Rimbikis, pidars, Osmans, Liepinshh, Arnolds.aka.Rapid, hustlerx, sencis., PETER1ZZ, Guzman , 9Boz, Admiiiks, draiver, archaa, Ryan Gosling, raivorijs, Ricins, ! starxzs, Sneaky, klassiks, joberis, Dekraa, Skecets, Erms2, SiZzy, uravnobeshen, jur, figura, DriverOG, 💜 Tvaiciņš 💜, daunars, EBK, yanchux, Hyper, ELSB, Castellani, Draugs, dandijs, LUĪZE, *EnEmY*, jurislips, Arhimēds Pitagors, Pelnutrauks, 518293182, Tropkillaz, Jitzie, FalkeLV, cjoma, Uziks, RaivoKR, Biggy, Twizzy, pivuks, DenzBen, Infernus, Kriksis, timaballs, Haseeb, Gozmit, Origo Urla, RainersK, naurz, Sardze, friend of deer, Scrubs, marats, KasParNa*uj?, disrespectful, ForesT, sukamaniramurs, Kristers, sluker, Knight, annija, n1k0lajsxd, HENKONZ, Tominsh, Zexity, Negro, juppi, MMD, Enija, Kapracis, DidzzyS, manpatikcesualus, CarD, Luwii, qtecc1, Bosch, Loews, Tējaaa, Danno, Swufy, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, GaraiS, bLank, martinsh, Maruzha, Sc4rLV, sippa, Dinčaa, fletcher2, MrLa!pa, Gangsta, Kiwix, Sharper, Brazy, blaze, Raivis, Emmet_Bowman, Dayzer, Sicitisss, Andruha, Kazocinsh, Steezijs, Čivrix, smeeriite, FL3X, LuckyDonut, dazex, RavenS, Biezaputra, beglis, RageQ, 2Pac, Hazard, Assassin, Devitais, Murish, LaKush, HENNESY, Lauris29, Signee, Lindy, Psychicaut, ツARMISSツ, Minchuks, grancmix, Hačiko, ivanovs, Krisic, amsterdam, Durdulis, MINIGORS, Niknaaks, IceKing, niksniklaavss, Viņa, emilinss, Žirgan, Angelis, wind, TrustR, Bridges, hoodsta, JurisKalnins, Latvians, Peciņš, Vakars12, 𝙀𝙨𝙠𝙖, ecY, Ērms, maargarita, smifnwessun, Suprīīīms, “Markuss”, Fushion, ricis, YuNg HeFnEr, Beichz, FizzyS, kristaps_hokage, Logix, SHIT, hood trooper, HandlexY, DesertFoxLV, muhtars, Lauronja, A1, Sergeant Major Sikaiss, Raivic, Stefan, Leht1, SANLA, FRSBY, LaMpAcKa, peepkin, Artix, Ofkors, xGodSonZ, Olbis, esketit., ppemka, command, Laurz, marcisxd, Varde, mamba yeaz, Maruss, tavsmurgs, Incident, ☬ᴠᴇɴᴏᴍ☬, Animals, Henoksel, Freedy, Madden, SNAKE, LogiTec, pagarinaatajs, Patriots, dqlepey^^, Markuss777, Sestais, kristaps2, balenciaga, OnsY, wolfenstein, senkanssvens, candyx, Werinnors, Dieggo, Absent, RaspyS, Fosiks, ActivateWindows, Tweny, Savage, Pishkaa, pertikis_nr1, papi123, Redman, Tankists, Kazhiks, bandits, Helludoin, experts61, alfredmayfrendsss, Ceikaa, Leitis, phine †, dzēsts_profils_3, Kqastr, Valchhaaa, fantastiK, Flomits, Petunija, Arnoldinshh, Thomas, MaryJane, JayB, Spriditis, Zupinshh, Belforts, Rembo, OpisLV, swolex, amatieris16, MadYoga, SkyLine, kenixzx™, SmokeY, sukkuls, Daniels, GeNesiS, Jackobb, Kristherz, Madryy, huga4life, Melnais, ....., realduksitis, RastA, PigorsLV, Andis619, hans, Alcapone, TheKeneddy, teoy, panelis, NXTHING, dezkins, sweathly, Chill, Kuzmics, CherBerry, Keksyoo, StaFFорд, Kubitis, Tomss, DANIKOS, Сhrееру, rolex, Pinuzis, ricardssb, 442240, janiszaķumeditajs, labdaris, FallenAngel, , Kontaz, Trumpis, GLX, Unnamed, Jankellls, biistamais, GoblinX, Ponijs, adn384, tkrasta, Filipolv, Wolfijs, 133556, banots_lietotājs, Armadeon, FreshCat, FuckYourBitch, ArtisLV, Squatch ., RoysB, SAMMLUNG, vnkJohns, big fater, Sultans, crazy123, Burakz, Maiznieks, shockins, wazijs, XerisLV, PiePutnis, Growsmile, linceens, Iphone82, Tupele, Megiii, Malcolm, Beazzy, Pon4iks, Balto Spēks, THE_BEAR, primeyeez, half-pedor, m.A.A.d, durejs, Pablo, archerrylv, wtf, bigi_Centrs, yeboi, Unicorn, Kadets, Chemijs, Andersons, Danex, pidarupidars, Wyaters, Борис Ельцин, Partner