bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
7
0
topic
Los Santos Crime Family
bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2020. gada 14. februārī, 23:24

Amerikāņu mafija jeb itāļamerikāņu mafija ir ļoti organizēta itāļamerikāņu noziedzīgā sabiedrība. Runā, ka uzplaukumu laikos Amerikāņu mafijai bija vairāk nekā 4,500 kareivju un vairāk nekā 35,000 asociēto biedru, un, ka šī organizācija bija izplatīta pa visu Amerikas kontinentu. Šobrīd tiek uzskatīts, ka amerikāņu mafija ir savos pagrimuma laikos un vairs tiem neesot tik spēcīga vara kāda tā bija agrāk, bet organizācija joprojām sevi ir parādījusi kā izturīga un joprojām aktīvi uzdarbojas ziemeļaustrumos, Floridā, Ņujorkā, Ņudžersijā, kā arī Los Santosā un Las Venturas apkaimēs.

Los Santos noziedznieku ģimene, kas pazīstama arī kā L.S. mafija, ir itāļamerikāņu noziedzīga organizācija, kas atrodas San Andreas kā Amerikas mafijas (vai Cosa Nostra) sastāvdaļa. Kopš pirmsākumiem 20. gadsimta sākumā tas ir izplatījies visā San Andreas dienvidu daļā. Tāpat kā vairums mafiju ģimeņu Amerikas Savienotajās Valstīs, L.S. noziegumu ģimene ieguva spēku tirgojot alkoholu aizlieguma laikmeta laikā. L.S. ģimene savu augstāko spēku sasniedza 1940. un 50. gadu sākumā Džeka Dragna vadībā, kurš bija piecu ģimeņu komisijā, kaut arī L.S. ģimene nekad nebija lielāka par Ņujorkas vai Čikāgas ģimenēm. Kopš Džeka Dragna nāves Los Santos noziedzības saime ir pakāpeniski samazinājusies, un Čikāgas ģimene sāka pārstāv viņus piecu ģimeņu Komisijā.

Pašreizējās informācijas par Los Santos Cosa Nostra ģimenes vēsturi ir avoti - tiesas zāles liecības un publicētās Aladena "Jimmy the Weasel" Fratianno biogrāfija. Kopš pagājušā gadsimta astoņdesmitajiem gadiem reketoru ietekmēto un korumpēto organizāciju likums (RICO Act) ir bijis efektīvs, lai notiesātu mobsterus un sašaurinātu Amerikas mafiju; tāpat kā visām ģimenēm Amerikas Savienotajās Valstīs, L.S. mafijai tagad ir tikai neliela daļa no tās bijušās varas. Tā kā šajā reģionā nav spēcīgas itāļu un amerikāņu koncentrācijas, ģimene var cīnīties ar daudzajām citu etnisko piederību ielu grupām pilsētā. Los Santos noziedznieku ģimene ir pēdējā mafijas ģimene, kas palikusi San Andreas štatā.

Ferrante Grupa vai tā sauktā Ferrante noziedzīgā ģimene ir tapusi pavisam nesen pēc milzīgas FIB operācijas aizvēršanas kas bija tēmēta konkrēti uz Los Santos organizētās noziedzības apkarošanu, operācijas laikā bijuši veikti virs 40 arestiem un ieslodzījumiem, ļoti daudzi Los Santos noziedzīgās ģimenes augstākstāvošie biedri nokļuva aiz restēm un zaudēja ciešo saskarsmi ar ārpasauli kas noveda pie tā, ka organizācija ļoti saruka un zaudēja savu hierarhiju. Valsts iestādes uzskatīja, ka ir sekmīgi uzveikusi lielāko daļu Los Santos noziedzīgās ģimenes un tā vairs nespēs tik ātri un efektīvi vairoties un izplatīties, jo no šīs te ģimenes palika tikai pāris kapteiņi kuru starpā arī bija Jimmy Ferrante. Neskatoties uz to, ka milzum daudz šīs organizācijas vecie biedri tika ieslodzīti, ātri parādījās jauni biedri un noziegumi Los Santos apkaimēs, konkrētās sfērās pat pieauga. Tiek uzskatīts, ka tas bija kā mājiens no organizētās noziedzības Los Santosā, ka tā ir neuzveicama un neapturama. Jimmy Ferrante organizācija nodarbojas ar dažāda veida noziedzīgām darbībām un noziegumiem, kas var būt laupīšanas, kukuļošanas, uzbrukumi, naudas atmazgāšana, nelegālas azartspēles, aizdevumu izspiešana, ieroču tirdzniecība, narkotiku tirdzniecība, naudas izspiešana, zagtu lietu iepirkšana un pārdošana, slepkavības, prostitūcija, pornogrāfijas izplatīšana un zādzības, kā arī šim sarakstam var pievienot vēl daudzus citus noziegumus kas vairs nav ielu tipa noziegumi, bet gan tiek saukti par ''balto apkaklīšu'' noziegumiem, kas ir algu zādzība, krāpšana, kukuļošana, Ponzi shēmas, iekšējās informācijas ļaunprātīga izmantošana, darba reketēšana, piesavināšanās, kibernoziegumi, autortiesību pārkāpumi, nelikumīgi iegūtu līdzekļu legalizēšana, identitātes zādzība un viltošana. Visi šie noziegumi jau ir iepriekš bijuši aktuāli Amerikāņu mafijai un daži no tiem bija un ir galvenie peļņas avoti, piemēram, kā narkotisko vielu tirdzniecība, prostitūcija, izspiešana, aizdevumu izspiešana un tam līdzīgi noziegumi pret cilvēku.

Federālais Izmeklēšanas Birojs pašlaik aktīvi strādā pie jaunās Los Santos operācijas ''Ferrante Grupa'' un tiek aktīvi veiktas izmeklēšanas, izsekošanas un tamlīdzīgas darbības lai apkarotu šo organizācijas darbību. Zemāk ir apkopots zināmais par galvenā mērķa personu, Jimmy Ferrante.

Jimmy Ferrante ir dzimis 1976. gadā un pašlaik 43 gadus vecs. Uzauga Ņujorkā, Bronksas apkaimē, Itāļamerikāņu ielā kas tur arī tiek saukta par ''Mazo Itāliju''. Tēvs ir bijis arī saistīts ar organizēto noziedzību un vietējiem grupējumiem, kas ir atstājis milzīgu iespaidu uz Jimmy Ferrante, kaut arī tēvs bieži nebija mājās, bet Jimmy Ferrante pietiekami daudz paspēja paņemt sevī to, ko saredzēja savā tēvā un tēva draugos.

Ar laiku Jimmy Ferrante sāka iesaistīties noziedzīgās darbībās kā rekets un laupīšanas, ir arī zināms, ka tas nedarbojās kopā ar savu tēvu, jo tēvs bija aizņemts ar citām lietām. Pirmo reizi Jimmy Ferrante nokļuvis policijas redzeslokā 1992. gadā kad tika pieķerts par bruņotu laupīšanu kopā ar saviem sabiedrotajiem ar kuriem uzaudzis uz vienas ielas. Jimmy Ferrante tika nodots nepilngadīgo kolonijā un tika tiesāts pēc likumpantiem kas attiecas pret mazgadīgajiem, jo uz to mirkli Jimmy Ferrante bija tikai 16 gadus vecs.

Jimmy Ferrante nosēdēja savu laiku nepilngadīgo kolonijā un atgriezās uz ielām jau ar jaunām zināšanām un prasmēm ko apguva būdams kolonijā, sēdēdams kopā ar citiem noziedziniekiem. Jimmy Ferrante iepazinās ar uz to laiku pazīstamu gangsteri Bronksas ''Mazajā Itālijā'', kas uz ielām bija pazīstams kā ''Lielais Tonijs''. Visu šo laiku Ferrante aktīvi sadarbojās un bija zem Lielā Tonija spārna, tolaik zināmajā Bronksas noziedzīgajā ģimenē. Pēc laika Ferrante kļuva par asociātu šajā ģimenē, pēc laika tas atvēra savu bāru un kļuva par biznesmenu, 30 gados kļuva par made-man ģimenē kuru arī reprezentēja Lielais Tonijs.

Pēc laika Bronksas noziedzīgā ģimene pārcieta karu ar citu noziedzīgo ģimeni kas arī bāzēta Ņujorkā, liela daļa biedru bija miruši, palikušos varēja uz pirkstiem saskaitīt, tajā brīdī Jimmy Ferrante sajutās kā svarīgs biedrs šajā noziedzīgajā ģimenē kas gandrīz jau ir mirusi. Tamdēļ Jimmy Ferrante pārvācās uz San Andreas kur turpināja savu operāciju jau 35 gadu vecumā. Sekmīgi operējis San Andreasas apkaimē un iepazinies ar vietējiem noteikumiem, kā arī Las Venturas noziedzīgo ģimeni, Ferrante un viņa grupa sāka bāzēties Los Santos apkaimē jau zem Los Santos noziedzīgās ģimenes. Ferrante vadīja uz to mirkli ietekmīgāko grupējumu visā ģimenē, tas bija atvēris pāris biznesus Willowfield apkaimē kā bāri, tavernas un kafejnīcas, bet protams ne uz savu vārdu. Federālās Izmeklēšanas Birojs aktīvi izmeklēja notiekošo Willowfield apkaimē, kas noveda pie milzīgas operācijas uzsākšanas kas noveda pie daudzām Ferrante uzņēmumu aizvēršanām, kā arī daudziem arestiem, galvenokārt tika arestēts ģimenes boss, George Zirillo un viņa labā roka James Russo, kā arī daudzi kareivji un asociētie biedri tika arestēti jau primāri. Protams, ka Jimmy Ferrante un daļa viņa sabiedroto, kā arī daži ģimenes kapteiņi netika aizturēti, jo trūka jebkādu pierādījumu lai realizētu arestus vai apcietinājumus. Uz doto mirkli Jimmy Ferrante turpina darboties Willowfield apkaimē un ir palicis kā viens no galvenajiem un primārajiem Los Santos noziedzīgās ģimenes pārstāvjiem nesen veikto arestu dēļ. Federālās Izmeklēšanas Birojs aktīvi izmeklē Ferrante noziedzīgās ģimenes aktivitātes un cenšas izvirzīt arestus un apcietinājumus pret palikušo grupējumu.

Pēdējo reizi rediģēja bandits, 2020. gada 19. februārī, 00:30.

bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2020. gada 14. februārī, 23:24
0
post

Wy3tGFN.png

''Vīrietis, 32, nogalināts narkotisko vielu tirdzniecības darījuma laikā''

Policija ziņo, ka kāds vīrietis Willowfield apkaimē ticis nežēlīgi noslepkavots pats savā dzīvoklī. Dzīvoklī tika atrasti plastmasas maisiņi, saturs tajos bija pulverveida, vielas bija lielā apmērā. Policija uzskata, ka atrastā viela esot narkotiska un to nogādāja uz ekspertīzi. Tur pat dzīvoklī tika atrasti elektroniskie svariņi, tur klāt arī policija ziņo, ka šī persona jau sen esot bijusi policijas uzraudzībā sakarā ar narkotisko vielu realizāciju. Policija uzskata, ka slepkavība ir saistīta ar pilsētā notiekošo organizēto noziedzību, iespējams pilsētai ir darīšana ar kādu lielāku un spēcīgāku organizāciju, nekā līdz šim valsts iestādēm ir licies.

Willowfield Banda.

Autors: Jackson Caruso

6/01/2019

Willowfield - Būt asociētajam mafijā tas ir smagi, stundas velkas ilgi, tu saņem tikai mazliet respekta, darbs ir dzīvībai bīstams un lielākā daļa ko nopelni šajā ceļā tāpat būs jāatdod atpakaļ uz augšu. Bet jaunie Itāļamerikāņu vīrieši jau no pagājušā gadsimta to dara un sapņo kādreiz kļūt par made man Cosa Nostrā. Los Santos Policijas Departments uzskata to, ka ''Willowfield Banda'' nemaz neatšķiras no pārējām šitāda tipa bandām. Policija ir zināms, ka Willowfield Bandā nav daudz biedru, bet tie veic savas operācijas Willowfield un Jefferson apkaimē, visbiežāk sastopamais noziegums no itāļamerikāņu puses šajās teritorijās ir rekets, naudas izspiešana, laupīšanas, ielauzšanās privātīpašumos un narkotisko vielu tirdzniecība, mazāk, bet arī ir izplatīta prostitūcija. Policija arī piemin to, ka šīs bandas augšpusē operē Los Santosā bēdīgi slavenais gangsteris Jimmy Ferrante, kas pēc policijas zināmajiem datiem ir kapteinis Los Santos noziedzīgajā ģimenē, kā arī tam esot ļoti cieši sakari ar Las Venturas noziedzīgo ģimeni kas ir te pat blakus. Ir zināms, ka liela daļa konkrēti šīs Willowfield Bandas uzturas ap Willowfield itāļamerikāņu kopienas centru un bistro.

Policija ziņo, ka vietējiem iedzīvotājiem nav jāuztraucas par savu drošību, jo regulāri tiek veiktas izmeklēšanas un aresti saistībā ar šīm noziedzīgajām ģimenēm Los Santosā un Las Venturas, kā arī policija piemin to, ka tamlīdzīgas bandas ir izplatītas gan pa visu Los Santos, gan arī pa visu Las Venturas, kaut arī La Cosa Nostra ir jau zaudējusi lielu daļu sava spēka organizētās noziedzības pasaulē un valsts iestādes cenšas maksimāli apkarot šos te grupējumus ar arestiem un tiesas spriedumiem.

Pēdējo reizi rediģēja bandits, 2020. gada 19. februārī, 00:16.

bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2020. gada 14. februārī, 23:36
0
post

Out of Character informācija.

Mēs atveidojam mūsdienīgu itāļamerikāņu organizētās noziedzības grupējumu.

Lai ievietotu frakcijas screenshotus šajā tēmā, jums vajag atļauju no @bandits

Pievienojoties grupējumam Tu automātiski piekrīti tam, ka pret Tevi var tikt veikts Character Kill no grupējuma administrācijas puses jebkādu iemeslu dēļ.

Pievienojoties šai organizācijai mēs pieprasām no jums labu attieksmi pret servera spēlētājiem un servera noteikumiem, pārkāpt šos noteikumus ir strikti aizliegts.

Ja Tu būdams šajā frakcijā pārkāp augstāk minētos noteikumus, mēs būsim spiesti Tevi izmest no organizācijas un iespējams tiks piešķirts Character Kill.

Ja Tev ir kaut kādi jautājumi saistībā ar šo organizāciju, raksti man privāti vai caur Discord - Brodyaga#3928

Ja Tu vēlies pievienoties šai organizācijai, Tev būs jāpievienojas mūsu organizācijas Discord kanālam - https://discord.gg/t9jQYnH

Pēdējo reizi rediģēja bandits, 2020. gada 19. februārī, 00:01.

bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2020. gada 15. februārī, 13:54
0
post

Pēdējo reizi rediģēja bandits, 2020. gada 18. februārī, 23:55.

bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2020. gada 16. februārī, 00:50
0
post

​​​​​​​

bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2020. gada 16. februārī, 14:02
0
post

bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2020. gada 16. februārī, 22:00
0
post

bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2020. gada 16. februārī, 23:05
0
post

bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2020. gada 16. februārī, 23:07
0
post

​​​​​​​

bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2020. gada 16. februārī, 23:28
0
post

bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2020. gada 17. februārī, 16:13
0
post

bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2020. gada 17. februārī, 18:01
0
post

​​​​​​​

bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2020. gada 17. februārī, 22:13
0
post

bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2020. gada 17. februārī, 22:19
0
post

bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2020. gada 18. februārī, 14:38
0
post

wazijs
Lietotājs
38 atbildes forumā
Online: 3d 1h 51m
Redzēts 2022. gada 16. martā, 20:53
Pievienots, 2020. gada 18. februārī, 23:32
0
post

https://i.imgur.com/SmtscGp.png">https://i.imgur.com/SmtscGp.png

bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2020. gada 18. februārī, 23:33
0
post

Krisic
Lojālais lietotājs
90 atbildes forumā
Online: 6d 18h 26m
Redzēts 20. aprīlī, 16:59
Pievienots, 2020. gada 18. februārī, 23:42
0
post

https://mta.kick.lv/forums/topi…olombo-bistro/" target="_blank">https://mta.kick.lv/forums/topi…olombo-bistro/

 

She say she really want me to change, but ain't shit change but some new chains.

bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2020. gada 18. februārī, 23:50
0
post

bandits
Lietotājs
777
160 atbildes forumā
Online: 6d 17h 36m
Redzēts 2020. gada 20. maijā, 12:10
Pievienots, 2020. gada 19. februārī, 00:27
0
post

Krisic
Lojālais lietotājs
90 atbildes forumā
Online: 6d 18h 26m
Redzēts 20. aprīlī, 16:59
Pievienots, 2020. gada 21. februārī, 00:04
0
post

 

She say she really want me to change, but ain't shit change but some new chains.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0