Par mums
Bija garlaiciga diena, visi chomi aiznemti ar darbu un man nebija ko darit. Telefona atradu senu draugu varda David, uzzvaniju vinam un sarunajam satikties vieteja bara lai iedzertu un izbauditu laiku. Musu iztele kluva neizskaidrojami milziga ka pilnigi sakam visu biznesu planot saistiba ar masinu pardosanu, sikak auto placi. Auto placim izdomajam jau nosaukumu - Kane's Dealership. Talak planojam ieguldit 20k uz so biznesu, piemeklejam perfektu vietu sim auto placim. Piemeklejam jau dazas masinas un esam gatavi visam. Tagad vienigi ir vajadzigs uzbuvet un iekartot so vietu prieks biznesa, ka ari nepieciesami dazi darbinieki.
Atrašanās vieta kartē. (Ar sarkanu krasu karte)
Harbor Rd. 6
Ielas skats
Kontakti
Īpašnieks: Thomas kane Tālrunis - 888301
Līdz-īpašnieks - David jacobson
This story is prefect!
Nu, cerams kautkas vismaz izdosies, nevis kārtējā privātā kura jau pēc nedēļas tiks arhivēta dēļ neaktivitātes.
-Yound & Dumb-
man tagad vajadzes to f3 un sabuvet vietu, kads to vares vai man kur citur jaraksta lugums?
Arhivēju
Enija, LilsUzijs, sluker, Savage, Raivis, Gangster, raymanins, Sestais, Chill, archaa, Krisic, Radiators, bLank, Castellani, dandijs, TrustR, Artix, astr0q, FizzyS, Durdulis, Angelis, Ērms, Pishkaa, jarana_alt, Oskars, FL3X, draiver, MMD, Ceikaa, Tropkillaz, Daave, LogiTec, FRIDAY, sippa, ivanovs, , duman, GaraiS