VajadzÄ«gÄs prasÄ«bas, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzÄ«mÄ prasÄ«bas kuras ir izpildÄ«tas!
• JÄbÅ«t reÄ£istrÄtam forumÄ vismaz 2 nedÄļas [ X ]
• JÄbÅ«t aktÄ«vam forumÄ, un jÄpÄrzina servera darbošanÄs struktÅ«ra [ X ]
• BrÄ«dinÄjuma lÄ«menis forumÄ nedrÄ«kst pÄrsniegt 3 [ X ]
• JÄbÅ«t vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tÄlÄk vari nerakstÄ«t, neiesakam melot, jo viss tiek cÄ«tÄ«gi pÄrbaudÄ«ts pÄc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegÅ«ti dati.[ X ]
• ServerÄ« nedrÄ«kst bÅ«t vairÄk par 3 aJailiem. [ X ]
• ServerÄ« jÄbÅ«t nospÄlÄtÄm vismaz 100stundÄm. [ X ]
Ja 3 no prasÄ«bÄm neatbilst, tÄlÄk vari nerakstÄ«t!
Anketa
Tavs vÄrds: DÄvis
IepriekšÄjie nickname: šš²š²šššŖšæš®
Tavs vecums: 15
Izveidotie personÄži un frakcijas kurÄs darbojÄs:
Fernando Valverdo (LSAK-Priekšnieks)
Taylor Rondell (LSPD-Virsnieks)
Gerardo Firmino (Neaktīvs)
Pieredze kÄ GameMaster: Mana GameMaster pieredze ir diezgan bagÄtÄ«ga, esmu bijis Gamemasters un Admins diezgan daudzos serveros, lai gan daļa no tiem savu darbÄ«bu diezgan Ätri pÄrtrauca.
Pieredze Roleplay jomÄ: Mana Roleplay pieredze ir diezgan liela, LV:RP jau spÄlÄju aptuveni 5 gadus, pa šiem 5 gadiem esmu spÄjis sasniegt pietiekami daudz, mÄcoties pakÄpeniski uz augšu un gÅ«stot dažÄdu projektu vai spÄlÄtÄju pieredzes.
Vai kÄdreiz esi sodÄ«ts par kÄdu OOC Termina pÄrkÄpumu?(MÅ«su serverÄ«): NÄ, nÄesmu.
Ja esi, tad cik reizes?(NorÄdÄ«t zemÄk visus pÄrkÄpumus[/history vairÄk par 5 sodiem automÄtiski noraidÄ«ts]: https://prnt.sc/r1ze52">https://prnt.sc/r1ze52
IepazÄ«stini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicinÄšanÄs links, tad ieposto to!):
TÄtad esmu 15 gadus vecs jaunietis, MTA spÄlÄju jau gandrÄ«z 5 gadus, Gana daudz piedalÄ«jies citos projektos ,bet Ä«pašnieki ir bijuši tÄ teikt nerÅ«pÄ«gi un uztaisÄ«juši tikai mÄneša serveri un tÄpÄc nÄcies pamest. Katru dienu eju uz svara zÄli, tÄ pat kÄ citi uz futbolu utt. Pie datora mazÄk pavadu laiku , taÄu ar visu to, ka katru dienu eju uz zÄlÄ«ti , laiku es atrodu, lai pasÄdÄtu pie datora un kaut ko uzerpotu iekš Kick RP.
Kas Tevi piesaista kļūt par GameMaster tieši iekš mÅ«su servera?: Mani piesaista tas, ka bieži ir saskarsme ar spÄlÄtÄjiem, kuriem RP zinÄšanas nav vai ir ļoti vÄjas, tÄdÄļ vÄlos viÅiem palÄ«dzÄt iegÅ«t sapratni par RP un terminiem, kurus vajadzÄtu ievÄrot kvalitatÄ«vai lomuspÄlei.
MotivÄcijas vÄstule(250 vÄrdi kÄ minimums, obligÄti tiks skaitÄ«ti): VÄlos pastÄstÄ«t, ka esmu mainÄ«jies, esmu pÄrdomÄjis, iegaumÄjis visas savas kļūdas dÄļ kurÄm, netiku pieÅemts pirmajÄ reizÄ. Par cik serverÄ« ir daudzi cilvÄki kuriem ir maz zinÄšanu par to, kas vispÄr ir tas RolePlay, vÄlos viÅiem palÄ«dzÄt un iemÄcÄ«t Roleplay prasmes un izpratni par visu, kas notiek. VÄlos palÄ«dzÄt administrÄcijai ar servera uzraudzÄ«bu. Saprotu, ka visi mani kritizÄs par manu vecumu, domÄju, ka tas varÄtu bÅ«t viens no lielajiem iemesliem kÄpÄc netieku pieÅemts, bet nu, mÄÄ£inÄts vÄlreiz nav zaudÄts. Paldies par uzmanÄ«bu! PieÅemu jebkÄda veida kritizÄšanu, neko ļaunu par nevienu nedomÄšu. Paldies visiem, kas palÄ«dz augt ar vien tÄlÄk.
Vai apzinies ja kÄds no punktiem tika norÄdÄ«ts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespÄja?: JÄ , protams, apzinos
Ar CieÅu : LiiLDave (DÄvis)
Dodu PAR!
Jo nemitÄ«gi prasa, lai ielieku rekomendÄciju,
why not? xd
fujax
Neesmu 100% pÄrliecinÄts par tevi kÄ Gamemaster, jo tevis vadÄ«tais LSAK ir nedaudz pagrimis, bet piekrita veikt izmaiÅas tur un mainÄ«ties.
Par, tikai uz ilgÄku pÄrbaudes laiku.
Uz pÄrbaudes laiku varÄtu paÅemt daudz maz esi saprotosš ,lai tev šoreiz tÄ iespÄja izkrÄ«t rekomendÄju.
VÄlos paziÅot, izskatot tavu pieteikumu izlÄmu, to pieÅemt, esi sevi pierÄdÄ«jis, bet uz pÄrbaudes laiku 1nedÄļu.
Sazinies ar mani serverÄ«, lai saÅemtu statusu.
Paldies, ka iesÅ«tÄ«ji pieteikumu, veiksmi serverÄ«, uz tikšanos!
Ar cieÅu MTA.KICK.LV administrÄcija.
jurislips, swolex, heii55, dandijs, Jitzie, yanchux, Tominsh, nauriks, Kriksis, Murish, Daave, experts61, Lauronja, Scrubs, uravnobeshen, Kapracis, Markuss777, candyx, wolfenstein, sluker, Dayzer, Devitais, LogiTec, PETER1ZZ, Kiddo, Davexx, Im Billy, ivanovs, MMD, Artix, GoblinX, bLank, IceKing, Ärms, draiver, Kiwix, sippa, Valchhaaa, Oskars, TrustR, Guzman , FRIDAY, Tropkillaz, Ricins, Kristers, Kazhiks, Vilnizz, Angelis, Durdulis, GaraiS, 518293182, Ceikaa, ššØš š, Tunex, Straikers, Ofkors, RaspyS, Castellani, FL3X, Atty, Sneaky, Nilucis, bandits, balenciaga, Chill, Tankists, roltonsonly, ArtursLV, Krisic, FAMILIARITY, Pavians, Nick, Freakxk, ELSB, Animals, ćARMISSć, hans, command, Skrevele, Spriditis, Thomas