Sveiki, cienījamie Kick.lv lietotāji, izdomāju uzrakstīt paraugu sasveicināšanai, ja nu gadienā kāds nezina, ko rakstīt.
Tavs vārds, uzvārds (Uzvārds nav obligāts): Ričards Krams
Vecums:16
Pieredze RolePlay jomā: Jau itkā apkārt ir trīs gadi, paši sākumi sākās playhardā, tad howl'ā un ragemp, tagad esmu nonācis šeit un laikam uz palikšanu
Intereses/hobiji: Pārsvarā spēlēju futbolu, normālās ziemās gadās hokeju arī uzspēlēt, brīvajā laikā spēlēju datoru vai rakstu topicus
Interesants notikums, saistībā ar RP (Nav obligāts): Interesantākais notikums ir ragemp serverī, kur erpoju sievieti un ar čali tresšo taisijām, tas bija diezgan iespaidīgi un smieklīgi.
Sociālo tīklu nickname (Nav obligāts): Skullixz (steamā)
Velmes, ko vēlies piepildīt, atrodoties šajā komūnā: Vēlos būt pamanīts un ar labu ''ES", ar laiku centīšos kļūt par GM , ja būs izdevība, bet tā erpošu un taisīšu interesantu lomu spēli un aicinu visus paerpot ko interesantu nevis tikai braukāt uz RS Haul pelnīt piķi, lai nopirktu BMW par 18k
Novēlējums serverim/spēlētajiem: Novēlu erpot labi un padoties situācijās, kurās dzīvē tu arī padotos, lai otram cilvēkam, kas plānoja būtu gandarījuma sajūta par to, ko ir izplānojis un izdarījis.
Skullixzz
Šis te frāze "laikam uz palikšanu", ir baigi labā kamēr nedabon ck
Cav
Nene, man jau ir vienam charam CK
straight up raksti ka tiecies uz statusu
anti-čau
Sveiks! ;)
Patik ka esi tieš un netaisi nekadus aplinkus ...Protams par to tavu status ieteiktu nesteikties...pieradi sevi un tad var kaut ko tadu domat ..GL and have fun
RaspyS
Cau! Atta!!
nu cau, loti ceresim ka seit spelesi un ardisies
caw
Čau Čau
Sveiki
Sveicināts.