ahahah, skatijos shitos vecos video, izdomaju ka panemsu 2015. gadu uz 2020. un uztaisisu sitadu prikolu
kkas nocrashoja, parfilmeju video ar obs no playera
nenemiet nopietni, nenormalie
jbl tas changal un wofin bij labākais
ble labs es pārņirdzies
Eball , Fleksim geliks 3 sotaki
= DDDDDDDDDDDDDDDD
ŽĀREI GAĻI JOBANI ROT
ble tik labs skatos jau trešo reiz pa to geļik un flex bij labs
čotka
"Apēd ledu un nosalsti" manu rindiņu nočopiji.. Bet labs xd
Labākais edits tam vidakam. RESPECT
Es no krēsla ganrīz nokritu ņirdzot http://prntscr.com/qy6saq
ej tu nost D liels cepums kas šo uztaisija
Jebogu es pārēcu jēgu flexis ar saviem geļikiem
Bambusa Lācītis
Gribējās noheitot, bet nenāk kaut kas labs prāta, mos var sarunāt prosta lai man saliek mīnusus?
Labs, gaidu nākamo epizodi
Lābais vajag vel xD ''Ko tu raudi Wo1n, tevi tak izmeta'' ''Flexis jaunu gaļik paņēmis velk uz 3soti'' Ei dii Vajag vel !
man tagad mutere padoma kad es kkads slims lunis esmu ka ta smejas
Flekša 3 sotaki ir dirsā XDDD
Ko tu raudi Woin, tevi jau izmeta
XDDDDDDDDDDDDDDDD
Jitzie, Skrevele, Osmans, Sneaky, dandijs, Kristers, raymanins, amsterdam, Kiwix, Draugs, ELSB, Raivis, daunars, Suprīīīms, Fosiks, OnsY, samantiina, FizzyS, Bridges, fletcher2, Helludoin, Lauronja, Ryan Gosling, LUĪZE, tavsmurgs, Varde, Tējaaa, Loews, FalkeLV, , Laurz, Scrubs, Papucīts, Žigulis , Hačiko, archaa, yanchux, Madden, RavenS, wolfenstein, Mitrais, Biggy, Ceikaa, Savage, Ērms, arga, Angelis, Gangsta, Tropkillaz, 匚ㄚ尺乇乂, Artix, Kazhiks, Lindy, Castellani, Ricins, Daave, itsssrobby, PETER1ZZ, bLank, ivanovs, Kapracis, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, DarkDreams, GoblinX, Devitais, Sestais, draiver, Tominsh, esketit., FL3X, 518293182, juppi, Werinnors, mairio, kristaps_hokage, “Markuss”, ZentasTantes, Tankists, Nilucis, Valchhaaa, Atty, LogiTec, RaspyS, ArtursLV, Pishkaa, DesertFoxLV, user1, TrustR, balenciaga, MMD, FRIDAY, Spriditis, sippa, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Dinčaa, Brazy, Burakz, SNAKE, Vilnizz, experts61, heii55, Oskars, SensejsLV, Durdulis, Ofkors, OpisLV, wazijs, Guzman , Chill