Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ X ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ X ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ X ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ X ]
• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām. [ X ]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Dāvis
Iepriekšējie nickname: LiiLDave
Tavs vecums: 15
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās:
Fernando Valverdo (LSAK-Priekšnieks)
Robin Nixon (LSPD-Leitnants)
Gerardo Firmino (Neaktīvs)
Pieredze kā Gamemaster: Pieredze savā ziņā, man ir samērā liela šajā amatā.Zinu kā un ko var darīt GameMaster.Esmu bijis ar citos senos projektos iekš Staff komandas, kā ari pašā mta.kick.lv administrācijā, un pārsvarā pārzinu šī servera uzbūvi.
Pieredze Roleplay jomā: RolePlay spēlēju jau daudz gadus, un saskāries ar dažādām RP situācījām, kuras analīzejot , esmu iemācījies diezgan labi erpot. Neuzskatu sevi par High erperi, jo katram ir savi mīnusi un ne vienmēr visi visu māk līdz galam. Dzīvojot dzīvi, tu visu mūžu mācies.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Nebūt nē
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]): https://imgur.com/a/5LyEep0">https://imgur.com/a/5LyEep0
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Tātad, esmu Dāvis, nāku no Kuldīgas. Daži jau mani pazīst ,taču daži ari nē. Nodarbojos cītīgi ar sportu, precīzāk ar svaru celšanu. Patīk ļoti spēlēt volejbolu. Visu daru priekš sevis, lai būtu prieks, nevis priekš kāda cita. Mācos 9 klasē un šogad jakārto eksāmeni. Daudz laika pavadu iekš MTA erpojot, tāpēc mācībām atvēlu mazāk laika, un varbūt tāpēc nēesu teicamnieks, bet uzskatu kad mācos labi.
Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Mani piesaista kļūt par GameMaster šajā serverī velme palīdzēt cilvēkiem ar mazāku RP pieredzi, un tos mainīt. Patīk ļoti palīdzēt cilvēkiem dažādi palīdzot. Manot serverī daudz Low RP cilvēkus, žēl nosaktīties, ka cilvēks kaut ko cenšas erpot, taču nesanāk un ieliek Jailā. Tāpēc gribas kļūt par GameMaster un palīdzot tādiem, lai pašiem būtu prieks erpot kvalitatīvi.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Vienmēr uz visu skatos pozitīvi ,lai ari kas būtu. Cenšos nepieļaut kļūdas, taču kā jau visiem zināms teiciens no kļūdam jamācas, un neviens nav tāds kurš kādreiz nebūtu kļūdijies.Motivējos no tiem, kas mani apmelno, jo tas man liek pārdomāt dzīvi , un saprast, ko es daru nepareizi un mainīt to. Paldies ikvienam kas mani atbalsta, un tā teikt heito. Visas savas pagātnes kļūdas esmu analīzējis, un tādas vairs nepieļaušu. Paldies , un jauku spēlēšanu visiem.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā , protams, apzinos
Ar Cieņu : LiiLDave (Dāvis)
Jūs esat pārak jauns, lai izsniegtu GM privilegijas.
Nu lieku PAR, zināms, labi erpo, ir jau bijis GM un calis saprot ko dara.
Veiksmi
~Ryan Moretti - Dzīvs~
-Nebūs-Saistībā ar to,kad nebūsi piemērots šim statusam-proti nemotivēja tavs pieteikums ;D
Piedod brāl, bet Pret.
Tavs pieteikums nu galīgi nav statusa cienīgs, jo pieteikums ir tas, pēc kā 60% cilvēku tevi vērtē, ja uzraksti šādu, pliku, pieteikumu tu uzreiz sniedz citiem priekštatu, ka esi slinks un neatbilstošs šim statusam.
Piedod, varēji vairāk pacensties pie šī, bet vāji, ļoti vāji..
da pohuj,visi te GM vienādi,sasola kaut ko motivācijas vēstulē un tad visi lasa to sūdu un domā- dot vai nē.Labāk paskatīties kāds čalis ir InGame,tpt visi vienādi ir,kā jau minēju.Dodu Par.
P.s vērtēt pēc pieteikuma ir dirsā,paldies.
Iedošu PAR,puišelis ir bijis GM's šiet un man viņš patika.Varbūt nav tas labākais kandidāts,bet ""ROLEPLAY"" Izprot un spēj iemācīt to citiem.
Dabiski, ka par! Džeks ar galvu un RP prot, es hz par ko piesieties
Es saku PAR , zināms čoms , labs RP līmenis.
Pēc skata normāls pipars. Iedošu PAR!
Nu, saprotoš un ir taka ofka uz gm lai tad iet tas par
Par Saprotoš zina ko dara un domāju ka iemacīsies visu ko nezinās!!!
Nu lai jau iet par! IG aktīvs, rp prot!
Lai jau iet PAR! Izskatass sakarīgs čalis.
Albert Rodrigez-Woodwork Carpentry-Status-Dzīvs
Donovan Leo Lowry-Avery Architecture-Status-Dzīvs
Daniel Rivera-Los Sanots Apkure-Statuss-Dzīvs
Ofkors izteicās, nebūsi piemērots šim amatam tieši pie mums, nepiesaistīja uz ātru roku rakstīts pieteikums, tāpēc PRET.
Varbūt pēc pārs gadiem mēģini savu veiksmi.
PAR labs džekis un labs rp!
REC ir ok pieteikums, gan jau tiks galā.
Par, pieproti RP un spēsi nolikt mazos huļigančikus pie vietas!
Dodu PAR esmu bijis vairākās situācijās un redzējis tavu RP ahuena čuvak.
Komunikabls un jautrs. GL
Aktīvs, sakarīgs, attieksme ir laba un atbild normāli visās situācijās.
Esmu par.
Daave, Jitzie, dandijs, LaMpAcKa, Lauronja, uravnobeshen, sluker, Dayzer, Tominsh, Gangsta, Raivis, Devitais, Angelis, Bridges, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, Im Billy, MrLa!pa, Oskars, Sneaky, Artix, heii55, bLank, Zipps, Guzman , Leitis, DesertFoxLV, lomiks12, Tunex, duman, TrustR, Assassin, draiver, Kriksis, Tropkillaz, Kiwix, Tankists, LogiTec, Atty, Ofkors, Brazy, Castellani, 518293182, yanchux, Ceikaa, GoblinX, Ricins, wolfenstein, ivanovs, panelis, Deffender, Skrevele, pasarti, Nilucis, Helludoin, Kristers, FL3X, BadSanta_, Danno, SensejsLV, McKenzie, Rove, Spriditis, GaraiS, hans, Burakz, sippa, Kapracis, Noslēpumiņš, Sestais, “Markuss”, SmokeY, Tatsuki, Chill, Eliza, wazijs, experts61, Scrubs, Valchhaaa, FRIDAY, OneLove, Kazhiks, Pishkaa, Freakxk